Moderators stormrain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 @liakjim Tι εικονα εχουμε Ωρωπο? Εχω σπιτι διπλα (Χαλκου) και θα με ενδιεφερε το τι γινεται στην περιοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, stormrain είπε @liakjim Tι εικονα εχουμε Ωρωπο? Εχω σπιτι διπλα (Χαλκου) και θα με ενδιεφερε το τι γινεται στην περιοχη Ρίχνει ωραία ποτιστική βροχή από τις 9 το πρωί. Δείχνει να δυναμώνει λίγο, αλλά χαλαρά ως τώρα. Μηδέν αέρας. Νέφωση στα 200μέτρα και λιγότερο ίσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, ThReSh said: Μνημονια μεχρι να στεγνωσουν οι θαλασσες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Τι σκατά πήγαν να κάνουν στην παραλία τα ζα?! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, ThReSh said: Τι σκατά πήγαν να κάνουν στην παραλία τα ζα?! Μαλλον να μαζεψουν τιποτα καρεκλες , ομπρελες κλπ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, redykt είπε Μαλλον να μαζεψουν τιποτα καρεκλες , ομπρελες κλπ . νωρις το θυμηθηκαν.... υγ - τα παρακατω ειναι οι εργασιες μου με μηχανακι σημερα : 08:08 - άνοιγμα Ν.Χαλκηδόνα 09:58 - άνοιγμα Κορυδαλλός 11:33 - άνοιγμα Ίλιον 12:11 - άνοιγμα Αιγάλεω 13:25 - άνοιγμα Αιγάλεω 15:35 - άνοιγμα Ίλιον 16:01 - άνοιγμα Πειραιάς 16:49 - άνοιγμα Καματερό 16:58 - άνοιγμα Νίκαια αν καποιος μπορει να σταματησει τη βροχη ας το κανει γιατι δεν εχω αλλα βρακια & καλτσες... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από mclein 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε μιας και δουλευα οικοδομη θα πω το εξης... απλα δεν πας αυριο.... δεν ειναι φυσιολογικο να κανετε τις μαιμουδες στις σκαλωσιες και να ρισκαρεις να πεσεις... Εγω εκανα τοποθετησεις τζακια καμιναδες κλπ με φιλο, μια φορα επιχειρησα να το παιξω ge i joe και μετα εβαλα μυαλο...Απο δευτερα εφοσον φτιαξει λιγο ο καιρος πες τους.. Αυτό ακριβώς έκανα. Δν πήγα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) H πχ, αμα εμπαινε στο καικι του, αυτο δε θα βουλιαζε. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilios40 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, redykt είπε Μαλλον να μαζεψουν τιποτα καρεκλες , ομπρελες κλπ . Δεν ειναι δικοι μας ρε μαγκες ...αυτοι φαινονται χορτατοι οι δικοι μας δεν πανε πανω απο 40 κιλα.. αρα δεν θανε στην ελλαδα ... ααχαχαχααχαχαχαχα σε αλλη χωρα θανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Τυφωνας από τα λιντλ. Εγώ ότα ακούω τυφώνα σκέφτομαι δέντρα να πετάγονται στον αέρα, καλώδια της ΔΕΗ να πιάνουν φωτιά πέφτοντας, αμάξια να τα παρασέρνει ο ορμητικός χείμαρος, τσουνάμι να φτάνουν τα 20 μέτρα στα παραλιακά και ο αέρας να λυσσομανάει στις πόλεις κτλπ Το '' '' το κάναν '' '' όλοι οι καταστροφολόγοι. Τι να πεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Εγώ ότα ακούω τυφώνα που ακουσες για "τυφωνα"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ακόμα δεν έχει έρθει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε συ να πουμε ξεκολλατε λιγο,δεν ειναι ολα ταινια και σειρα,μιλαμε για φυσικα φαινομενα που κανεις δεν ξερει πως θα συμπεριφερθουν και ολα ειναι προβλεψεις για το πιο πιθανο σεναριο. Αντι να γουσταρουμε που δεν γινεται της κακομοιρας,λεμε καταστροφολογια επειδη δεν εγινε τζερτζελος και βαβουρα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις