Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

@liakjim Tι εικονα εχουμε Ωρωπο? Εχω σπιτι διπλα (Χαλκου) και θα με ενδιεφερε το τι γινεται στην περιοχη :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, stormrain είπε

@liakjim Tι εικονα εχουμε Ωρωπο? Εχω σπιτι διπλα (Χαλκου) και θα με ενδιεφερε το τι γινεται στην περιοχη :)

Ρίχνει ωραία ποτιστική βροχή από τις 9 το πρωί. Δείχνει να δυναμώνει λίγο, αλλά χαλαρά ως τώρα. Μηδέν αέρας. Νέφωση στα 200μέτρα και λιγότερο ίσως. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, redykt είπε

Μαλλον να μαζεψουν τιποτα καρεκλες , ομπρελες κλπ .

νωρις το θυμηθηκαν....

υγ - τα παρακατω ειναι οι εργασιες μου με μηχανακι σημερα :

08:08 - άνοιγμα Ν.Χαλκηδόνα
09:58 - άνοιγμα Κορυδαλλός
11:33 - άνοιγμα Ίλιον
12:11 - άνοιγμα Αιγάλεω
13:25 - άνοιγμα Αιγάλεω
15:35 - άνοιγμα Ίλιον
16:01 - άνοιγμα Πειραιάς
16:49 - άνοιγμα Καματερό
16:58 - άνοιγμα Νίκαια

αν καποιος μπορει να σταματησει τη βροχη ας το κανει γιατι δεν εχω αλλα βρακια & καλτσες... :( 

Επεξ/σία από mclein
  • Like 3
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

μιας και δουλευα οικοδομη θα πω το εξης... απλα δεν πας αυριο.... δεν ειναι φυσιολογικο να κανετε τις μαιμουδες στις σκαλωσιες και να ρισκαρεις να πεσεις...  Εγω εκανα τοποθετησεις τζακια καμιναδες κλπ με φιλο, μια φορα επιχειρησα  να το παιξω ge i joe και μετα εβαλα μυαλο...Απο δευτερα εφοσον φτιαξει λιγο ο καιρος πες τους.. 

Αυτό ακριβώς έκανα.  Δν πήγα 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

3 λεπτά πριν, redykt είπε

Μαλλον να μαζεψουν τιποτα καρεκλες , ομπρελες κλπ .

Δεν ειναι δικοι μας ρε μαγκες ...αυτοι φαινονται χορτατοι οι δικοι μας δεν πανε πανω απο 40 κιλα.. αρα δεν θανε στην ελλαδα ... ααχαχαχααχαχαχαχα σε αλλη χωρα θανε :)

Τυφωνας από τα λιντλ.

Εγώ ότα ακούω τυφώνα σκέφτομαι  δέντρα να πετάγονται στον αέρα, καλώδια της ΔΕΗ να πιάνουν φωτιά πέφτοντας, αμάξια να τα παρασέρνει ο ορμητικός χείμαρος, τσουνάμι να φτάνουν τα 20 μέτρα στα παραλιακά και ο αέρας να λυσσομανάει στις πόλεις κτλπ

Το ''  ''  το κάναν ''                          ''   όλοι οι καταστροφολόγοι. Τι να πεις.

• Like 1

Ρε συ να πουμε ξεκολλατε λιγο,δεν ειναι ολα ταινια και σειρα,μιλαμε για φυσικα φαινομενα που κανεις δεν ξερει πως θα συμπεριφερθουν και ολα ειναι προβλεψεις για το πιο πιθανο σεναριο.

Αντι να γουσταρουμε που δεν γινεται της κακομοιρας,λεμε καταστροφολογια επειδη δεν εγινε τζερτζελος και βαβουρα.

• Like 10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...