Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά ερώτηση. Κάνω μια αρκετά βαριά δουλειά που έχει να κάνει με σκαλωσιές κλπ. Αύριο δουλεύουμε κανονικά μιας κ εργάζομαι κ Σάββατο κανονικά. Πόσο safe το θεωρείτε με τέτοιο καιρό να δουλεύουμε αύριο? Πόσο μάλλον όταν η δουλειά που κάνουμε είναι τόσο βαριά κ πολλές φορές βρισκόμαστε σε ύψη. 

Δημοσ.

καθολου,μαλιστα σημερα μας στην δουλεια ειχαμε βρει ενα αρθρο της νομοθεσιας που λεει οτι αν οι συνθηκες δεν ειναι καλες για εργασια τοτε ο εργαζωμενος δεν εχει υποχρεωση να παει και μαλιστα θα του καταβληθει ο μισθος του κανονικα!
Προφανως ομως μιλαμε για ΕΚΤΑΚΤΑ φαινομαι...οχι σαν τα σημερινα και χθεσινα!
Αν αυριο ομως εχει 10μποφορ και δουλευεις με σκαλωσιες και δεν εχεις τασεις αυτοκτονιας κατσε στα αυγα σου και πες στο αφεντικο να την κανει αυτος την δουλεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Ρε παιδιά ερώτηση. Κάνω μια αρκετά βαριά δουλειά που έχει να κάνει με σκαλωσιές κλπ. Αύριο δουλεύουμε κανονικά μιας κ εργάζομαι κ Σάββατο κανονικά. Πόσο safe το θεωρείτε με τέτοιο καιρό να δουλεύουμε αύριο? Πόσο μάλλον όταν η δουλειά που κάνουμε είναι τόσο βαριά κ πολλές φορές βρισκόμαστε σε ύψη. 

Απορία δύο μέρες με τόσο αέρα πως δουλεύες;; Κανονικα η σκαλωσιά πέρα από τα κάγκελα και την σκάλα πρέπει να έχει και προστατευτικό πανί.

Πχ

white-cloth-metal-poles-scaffolding-agai

Βέβαια στο Ελλαντα κάνεις δεν βάζει ούτε καν σκάλα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Απορία δύο μέρες με τόσο αέρα πως δουλεύες;; Κανονικα η σκαλωσιά πέρα από τα κάγκελα και την σκάλα πρέπει να έχει και προστατευτικό πανί.

Πχ

white-cloth-metal-poles-scaffolding-agai

Βέβαια στο Ελλαντα κάνεις δεν βάζει ούτε καν σκάλα.

Δεν τους νοιάζει κ πολύ αν ζήσουμε Η πεθάνουμε.. θέλουν μόνο να γίνει η δουλειά τους τα αφεντικά. 2 μέρες τώρα επειδή δουλεύουμε κ ψηλά στην ΔΕΗ έχουμε φάει το βροχή κ τον αέρα της ζωής μας. Αλλά εντάξει..Όπως είπες κ εσύ Ελλάδα ζούμε. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Δεν τους νοιάζει κ πολύ αν ζήσουμε Η πεθάνουμε.. θέλουν μόνο να γίνει η δουλειά τους τα αφεντικά. 2 μέρες τώρα επειδή δουλεύουμε κ ψηλά στην ΔΕΗ έχουμε φάει το βροχή κ τον αέρα της ζωής μας. Αλλά εντάξει..Όπως είπες κ εσύ Ελλάδα ζούμε. 

Ένα τηλέφωνο στη επιθεώρηση εργασίας νομίζω ότι χρειάζεται, το πανί παντως θεωρώ ότι είναι απαραίτητο κόβει τον αέρα αρκετά, γενικά με την ζωή μας δεν παίζουμε για ένα μεροκάματο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Εκτός αν είναι κάποιο θέμα πραγματικά επείγον,εγω προσωπικά δεν θα πήγαινα να δουλέψω εκεί πάνω αν είχε τέτοιο αέρα,τουλάχιστον οχι αν δεν υπήρχαν κάποια μέτρα ασφάλεια,ας περιμένουνε κάνα 2 μέρες τα παλικάρια,δεν χάλασε ο κόσμος ..<_<

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Ένα τηλέφωνο στη επιθεώρηση εργασίας νομίζω ότι χρειάζεται, το πανί παντως θεωρώ ότι είναι απαραίτητο κόβει τον αέρα αρκετά, γενικά με την ζωή μας δεν παίζουμε για ένα μεροκάματο.

Κόβει εντάξει Αλλά δεν το θεωρούν αναγκαίο.  Με κόβω πάντως αύριο να πηγαίνω στην δουλειά και να μην δουλέψουμε. Μερικοί δεν περνούν καθόλου στα σοβαρα το Ρίσκο που έχει.

5 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Εκτός αν είναι κάποιο θέμα πραγματικά επείγον,εγω προσωπικά δεν θα πήγαινα να δουλέψω εκεί πάνω αν είχε τέτοιο αέρα,τουλάχιστον οχι αν δεν υπήρχαν κάποια μέτρα ασφάλεια,ας περιμένουνε κάνα 2 μέρες τα παλικάρια,δεν χάλασε ο κόσμος ..<_<

Δεν είναι επείγον ευτυχώς.  Που να ήταν δηλαδή. Πάντως αυτό με τις 2 μέρες... άστο.. Δεν έχω ξανά δει ποτέ στην ζωή μου να σε υποχρεώνουν να δουλεύεις κάτω από οποιαδήποτε κίνδυνο χωρίς να νοιάζονται για την ωρα του άλλου. Όχι 2 μέρες.. . Ωρα δεν περιμένουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΘοδωρηςGR είπε

μιας και δουλευα οικοδομη θα πω το εξης... απλα δεν πας αυριο.... δεν ειναι φυσιολογικο να κανετε τις μαιμουδες στις σκαλωσιες και να ρισκαρεις να πεσεις...  Εγω εκανα τοποθετησεις τζακια καμιναδες κλπ με φιλο, μια φορα επιχειρησα  να το παιξω ge i joe και μετα εβαλα μυαλο...Απο δευτερα εφοσον φτιαξει λιγο ο καιρος πες τους.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, redykt είπε

Αστραπες και βροντες απο Πελοποννησο μερια.

ακουσα μολις μια (ανθουπολη) και ητανε καλη

ωπα το φερε, βροχαει

#κιβωτος_νωε

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...