Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, dpolal είπε

ΕΛΕΟΣ με την γκρίνια μερικοί.
Οι Αμερικάνοι που εκκενώνουν πόλεις και επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας όταν παρόμοια φαινόμενα κάνουν πως πλησιάζουν στις ακτές τους είναι κορόϊδα δηλαδή;;;

Παρακολουθούμε ένα καιρικό φαινόμενο που όλοι ξέρουμε και έχουμε δεί εικόνες από το τί είναι κανό να κάνει έτσι και βρεθείς στο δρόμο του.
Όλα τα έγκυρα μετερεωλογικά sites αναφέρουν ότι θα κινηθεί κατά πάνω μας από αύριο και το μόνο που κάνουμε είναι να γκρινιάζουμε επειδή θα κλείσουν τα σχολεία και αυτό είναι extreme μέτρο και προεκλογικές σκοπιμότητες ;;;

Τί να πώ.

Που ζεις; 

Αν πάρει κανέναν ο αέρας και τον στείλει στον διάολο, θα φταίει το Κράτος στην Ελλάδα. 
Σε άλλες χώρες που υπάρχει η προσωπική ευθύνη είναι διαφορετικά.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανή πορεία κυκλώνα..

Μιλάμε για πολύ νερό, θέλει προσοχή από όλους, ελπίζω οι δήμοι να έχουν κάνει τους απαραίτητους καθαρισμούς σε φρεάτια και υπονόμους στα επικίνδυνα σημεία

Xenophon_trajectory1.jpg

• Like 1
  • Sad 1

Μάνδρα είναι όλοι σε επιφυλακή. Σαν κάτοικος της ευρύτερης περιοχής μίλησα με φίλους και γνωστούς και είναι αναστατοι. Πολλοί έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και φιλοξενουνται σε σπίτια πέριξ. 

Θεωρώ ότι μέχρι αύριο η οδός Κοροπούλη θα ναι παντελώς άδεια. 

• Sad 1

Δεν τις γλιτώνουμε τις καταστροφές..

Δεν έχουμε τις υποδομές για να ανταποκριθούμε σε τέτοιες ποσότητες νερού, δυστυχως.

Τα έχουμε ξαναδει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Aρχίζω και ψιλοκρυώνω μέσα στο σπίτι (με κοντομάνικο) 

Tίναφτάρε 

Εγω αναγκαστηκα να κλεισω το παραθυρο. Υπνος προς το παρον ακομα με σορτσακι, φανελακι και σεντονακι. Θερμοκρασια δωματιου αυτή την ωρα(04:00) 23,2oC.

Επεξ/σία από rus
  • Like 2

Εμενα με κοιταγαν χθες ολοι σαν χαζοι στην δουλεια με κοντομανικο XD

Ρε παιδια δεν εχει κρυο...Αερα εχει,απο το σπιτι στο αμαξι και απο το αμαξι στο γραφειο που να κρυωσω τους λεω?Μου εχετε και τα AC στους 27-28 θα ψωφισω λεμε...καναμε αμην και πως να μπει ο χειμωνας και παλι ιδρωνω!

• Like 1

2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εμενα με κοιταγαν χθες ολοι σαν χαζοι στην δουλεια με κοντομανικο XD

Ρε παιδια δεν εχει κρυο...Αερα εχει,απο το σπιτι στο αμαξι και απο το αμαξι στο γραφειο που να κρυωσω τους λεω?Μου εχετε και τα AC στους 27-28 θα ψωφισω λεμε...καναμε αμην και πως να μπει ο χειμωνας και παλι ιδρωνω!

Εντάξει σε κλειστό χώρο μια χαρά είναι 

Χτες το βράδυ είχα πάει Καραϊσκάκη και ήμουν με κοντομάνικο και μπουφάν χειμωνιάτικο, και πάλι κατά διαστήματα κρύωνα 

Βέβαια και από παλιότερα έχω σχηματίσει την αίσθηση ότι έχει μικροκλίμα μέσα στο γήπεδο, απέξω είσαι ΟΚ και μέσα η αίσθηση είναι ότι η θερμοκρασία είναι αρκετά πιο χαμηλή (πιθανόν να φταίει το γεγονός ότι κάθεσαι ακίνητος για ώρα)

11 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Aρχίζω και ψιλοκρυώνω μέσα στο σπίτι (με κοντομάνικο) 

Tίναφτάρε 

Εγώ έβαλα κάλτσες κι έχω ξεμείνει με τη σαγιονάρα. 

German tourist my friend 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, margaritagr είπε

Εγώ έβαλα κάλτσες κι έχω ξεμείνει με τη σαγιονάρα. 

German tourist my friend 

Εβαλα μπλουζα κι καλτσες σημερα. Μπλουζα+σορτσακι+καλτσες με παντοφλες=αστειο θεαμα:)

Επεξ/σία από rus

Χθες καταλάβαμε τη διαφορά στην Καλαμάτα. Κρύο, αέρας αλλά ούτε σταγόνα βροχής... μέχρι σήμερα. Τώρα ρίχνει καρέκλες κάνα δίωρο και οι προβλέψεις δείχνουν ζόρικο διήμερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...