Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Κλειστά τα σχολεία σε ολη την Αττικη λέει αυριο. Θεσσαλονίκη όλα καλά πάντως. 

Για Νότια Προάστια διάβασα προς το παρόν, βγήκε για όλη την αττικη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντος είδα εδω, στο Κέντρο Αθήνα, σε μια βολτούλα που έκανα σήμερα,να έχουν πέσει κάποια μεγάλα τμήματα απο δέντρα σε πλατείες και δρόμους απο τον αέρα,μιλάμε για κάτι μεγάλα κομμάτια,το ένα ήταν σαν μικρό δέντρο σχεδόν ! πολύ επικίνδυνα αν φας κανένα στο κεφάλι περπατώντας αμέριμνος κοντά σε κάνα μεγάλο δέντρο ! Και τώρα που το σκέφτομαι δεν θυμάμαι να έχω δει,τουλάχιστον εδω και αρκετά χρόνια,τέτοια σκηνικά με τον αέρα,μέσα στήν Αθήνα :huh:

Επεξ/σία από ELMastas
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Πάντος είδα εδω στο Κέντρο Αθήνα σε μια βολτούλα που έκανα να έχουν πέσει κάποια μεγάλα τμήματα απο δέντρα σε πλατείες και δρόμους απο τον αέρα μιλάμε για κάτι μεγάλα κομμάτια το ένα ήταν σαν μικρό δέντρο σχεδόν ! πολύ επικίνδυνα αν φας κανένα στο κεφάλι περπατώντας αμέριμνος κοντά σε κάνα μεγάλο δέντρο ! Και τώρα που το σκέφτομαι δεν θυμάμαι να έχω δει,τουλάχιστον εδω και αρκετά χρόνια,τέτοια σκηνικά με τον αέρα,μέσα στήν Αθήνα :huh:

Aν δεις πουθενά κάνα καλό κομμάτι πες να πάω να μαζέψω για το τζάκι :P
Winter is coming 

Δημοσ.

Λογικό να πέσουν κλαδιά από δέντρα, είναι πολύ δυνατός ο αέρας, εδώ κοπανάνε στον ακάλυπτο όλο και διάφορα συμπράγκαλα από τα μπαλκόνια.

Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε πάντως. Την Δευτέρα καλοκαιρία και την Τρίτη να γυρνά ο κόσμος ανάποδα, τουλάχιστον ήταν ζεστό και το σπίτι, μέσα σε δύο μέρες πάγωσε το σπίτι λες και έχουμε Νοέμβριο Δεκέμβρη για τα δεδομένα της Αθήνας.

Φίλος μου που βρίσκεται στον Βόλο μου λέει οτι έχει πολύ κρύο.

Το μόνο που μου αρέσει από την όλη κατάσταση είναι οτι μπορώ και περπατάω ευκολότερα χωρίς να ιδρώνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Aν δεις πουθενά κάνα καλό κομμάτι πες να πάω να μαζέψω για το τζάκι :P
Winter is coming 

Καλή ιδέα,αλλά σχεδόν σίγουρα θα τα έχουν βουτήξει τίποτα γύφτουλες ως τότε  ... -_-

Ναι σε 2 μέρες Βασίλη 29 πραγματικά,δεν θυμάμαι ούτε εγω να έχει γίνει τόσο απότομη αλλαγή καιρούς,εκτός απο τρελό αέρα,πήγε απο 33 βαθμούς ζέστη,σε λιγότερο απο 48 ώρες σε 20 το μέγιστο !

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό αύριο που κόβει σχεδόν τελείως ο αέρας στην Αττική και το meteo μιλά απλά για κάποιες βροχές (4 μποφώρ δίνει για την ημέρα) σταματούν τα σχολεία και σήμερα που το πρωί ήταν χαλασμός κυρίου όλα ήταν μια χαρά.

Μακάρι να ήξερα τι πίνουν εκεί στα Υπουργεία και τις Περιφέρειες.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό αύριο που κόβει σχεδόν τελείως ο αέρας στην Αττική και το meteo μιλά απλά για κάποιες βροχές (4 μποφώρ δίνει για την ημέρα) σταματούν τα σχολεία και σήμερα που το πρωί ήταν χαλασμός κυρίου όλα ήταν μια χαρά.

Μακάρι να ήξερα τις πίνουν εκεί στα Υπουργεία και τις Περιφέρειες.

Πως θα έκαναν οι δάσκαλοι ΠΣΚ αν τα κλείναν σήμερα και τα ανοίγαν αύριο ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...