Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθές και σήμερα το phσ@λιασε στο κρύο.

Η μαλάκια είναι ότι φυσάει, χθές μάλιστα ήμουν εντελώς απροετοίμαστος είχα κολυμβητήριο ( κλειστό) καί μόλις βγαίνω έξω τι δάγκωσα για τά καλά ευτυχώς πού το σπίτι μου ήταν δίπλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, pontez2 said:

Στα διάλα. Βρωμόκαιρος. Αέρας, βροχή και ακομα ειναι Σεπτέμβρης. Αλλες εποχές μιλουσαμε για καλοκαιράκι. 

Πέρα απ τη πλάκα, μιλάμε πλέον για κλιματική αλλαγή, ή ανήκει στα φυσιολογικά αυτος ο καιρος και γενικά το φετινο καλοκαίρι?

Αυτος ο καιρος παντως μια χαρα φυσιολογικος μου φαινεται για φθινοπωρο. Σχεδον νορμαλ θερμοκρασιες για την εποχη με αερα, φαινομενα τυπου βροχες-καταιγιδες κλπ, δεν βλεπω δηλαδη πως μπορει να συνδεθει με κλιματικη αλλαγη, λιωσιμο παγων, επελαση εξωγηινων κλπ.

Απο Παρασκευη και μετα, λογικα θα μπορεσουν οποιοι επιθυμουν να φορτωσουν στην κλιματικη αλλαγη τη συναντηση ψυχρων αεριων μαζων με τα ζεστα νερα του Ιονιου.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 5
Δημοσ.

Πριν 3-4 ημέρες ήμουν έξω όρθιος στην ζέστη ψάχνοντας για σκιά.  😳  Τώρα κρυώνω.  😤

Εμπρός καλό μου εσωθερμικό,πουλόβερ και στην συνέχεια σκούφος και γάντια.  💨

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aνοδος θερμοκρασιας απο αυριο περιπου 4-5 βαθμους, αλλα σειρα παιρνουν τα ισχυρα εως ακραια φαινομενα, παρεα με θυελλωδεις ανεμους. Καποιες περιοχες ισως θα πρεπει να φροντισει η πολιτεια να τις προετοιμασει για αυτο που πλεον μοιαζει να εχει κλειδωσει.

k44VF2.gif

tViig0.gif

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, liakjim said:

Ελπίζω οι φορείς να οργανωθούν και οι πολίτες να υπακούσουν γιατί φοβάμαι θα θρηνήσουμε θύματα.

Η αληθεια ειναι πως στο τελος μπορει τα φαινομενα να ειναι πολυ πιο εξασθενημενα απ'οσο δειχνουν οι προβλεψεις, αλλα τουλαχιστον αυτη τη στιγμη που δεν απεχουμε πολυ χρονικα, δεν επιτρεπεται κανενας ευφυσηχασμος, διοτι ολα συγκλινουν σε βιαια φαινομενα κατα τοπους. Θα επρεπε ηδη να οργανωνονται οι αρχες για τις περιοχες που φαινεται πως θα πληγουν και στο τελος της ημερας ας κανει και λιακαδα και ας πανε κουβα ολες οι προβλεψεις και ολοι οι μετεωρολογοι. Δεν μπορει η πολιτικη προστασια να πονταρει στο να πεσουν εξω οι προβλεψεις, οσο αυτες ειναι εκει και προειδοποιουν.. Θα πρεπει βεβαια να ενημερωσει και η ΕΜΥ εγκαιρα.

Περυσι το Νοεμβριο αυτο που συνεβη στην Μανδρα ουσιαστικα προκληθηκε απο παρομοιο φαινομενο μικροτερης ομως εντασης απο αυτο που δειχνουν αυτη τη στιγμη οι προβλεψεις για Παρασκευη & Σαββατο. Αλλες περιοχες τοτε επληγησαν περισσοτερο, αλλα η Μανδρα ειχε θυματα για τους γνωστους λογους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαρωνουν οι βορειαδες atm.

Xιονοθυελλα στον Παρνασσο.

Πολεμος μεσα στο λεκανοπεδιο απο ριπες 9-10 μποφορ με ενταση αυξανομενη. Διακοπες ρευματος σε διαφορες περιοχες της Αττικης.

Στην Καρυστο δεν εχουν ρευμα τρομερες και οι ριπες τωρα φτανουν 140km/h , 13 ( ! ) μποφορ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το παπί σε εθνική με έπαιρνε ο αέρας,σε κάποια φάση ήθελα να βγω σε έξοδο και ο αέρας με έσπρωχνε αριστερά.  😁

Η ειρωνεία είναι οτι δεν παίρνω το αμάξι γιατί εκεί που ήμουν είναι πολύ δύσκολο να παρκάρεις.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ανεμοι που εχει η Καρυστος αυτη τη στιγμη αντιστοιχουν στο επιπεδο τροπικης καταιγιδας...

Δυσκολη νυχτα για πολλες περιοχες, ελπιζω χωρις σημαντικες καταστροφες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...