Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, rus είπε

αυτά τα καραραμενα τσιμπανε και πανω από τα ρουχα! :lol:

Το έχω βιώσει στο πετσί μου. Μακάριοι όσοι δεν τους τσιμπάνε (ναι υπάρχουν κι αυτοί)

Επίσης το έχω βιώσει και σε σούπερμάρκετ (να είσαι με τρεις σακούλες στα χέρια κι αυτό τα τιμημένα να σε βρίσκουν στην ύψιστη στιγμή αδυναμίας και να σε γλεντάν κανονικά :cry:d015.gif  μου έκανα τάκλιν αλλά δεν απέδωσε πολλά d015.gif )

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυριο μακρυμανικα.

Σε οτι αφορα χθεσινο μου ποστ που ελεγα οτι Π/Σ/Κ διαφαινονται εκπληξεις, επειδη πλεον αρχιζουν ολα τα μοντελα/σεναρια να συγκλινουν , το ριχνω υπο την ενοια οτι υπαρχει αυτη η ταση, αλλα φυσικα ειναι αδυνατο να πουμε ποιες περιοχες θα επηρεαστουν και σε τι ενταση. Για την ωρα βλεπουμε μονο ταση. Eπειδη η συγκεκριμενη εποχη ειναι γενικα ζορικη στις προβλεψεις και επιπλεον τετοια φαινομενα ειναι ακομα πιο δυσκολα στο να προβλεφθει η ενταση και η πορεια τους, αναμενουμε τα νεοτερα.

Εως τοτε:

http://www.severe-weather.eu/mcd/an-intense-medicane-increasingly-likely-to-develop-in-the-ionian-sea-on-friday-sept-28th/

Και real time:

https://ewindstormcenter.wixsite.com/eumedicanecenter

Σαββατο :

u-componentofwindgusthei.jpg-nggid045039

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 2

Συνήθιζε να κλειδαμπαρώνεται (ή πιο σωστά  να την κλειδαμπαρώνουν😋) Οπως και να'χει το αποτέλεσμα ήταν μια κλειδωμένη στάβη 😋

To πράγμα φαίνεται να ζορίζει , ελπίζω οι δήμοι εκεί και ο κόσμος να λάβουν τα μέτρα τους.

An intense Medicane (tropical-like cyclone) increasingly likely to develop in the Ionian sea on Friday, Sept 28th, 2018

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα διάλα. Βρωμόκαιρος. Αέρας, βροχή και ακομα ειναι Σεπτέμβρης. Αλλες εποχές μιλουσαμε για καλοκαιράκι. 

Πέρα απ τη πλάκα, μιλάμε πλέον για κλιματική αλλαγή, ή ανήκει στα φυσιολογικά αυτος ο καιρος και γενικά το φετινο καλοκαίρι?

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...