maarinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Αργοστόλι και από εδώ κρύος αέρας, με το καλό να έρθει ο κυκλώνας να ξαποστείλει τα κουνούπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, rus είπε αυτά τα καραραμενα τσιμπανε και πανω από τα ρουχα! Το έχω βιώσει στο πετσί μου. Μακάριοι όσοι δεν τους τσιμπάνε (ναι υπάρχουν κι αυτοί) Επίσης το έχω βιώσει και σε σούπερμάρκετ (να είσαι με τρεις σακούλες στα χέρια κι αυτό τα τιμημένα να σε βρίσκουν στην ύψιστη στιγμή αδυναμίας και να σε γλεντάν κανονικά μου έκανα τάκλιν αλλά δεν απέδωσε πολλά ) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από TriLoBiTe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυριο μακρυμανικα. Σε οτι αφορα χθεσινο μου ποστ που ελεγα οτι Π/Σ/Κ διαφαινονται εκπληξεις, επειδη πλεον αρχιζουν ολα τα μοντελα/σεναρια να συγκλινουν , το ριχνω υπο την ενοια οτι υπαρχει αυτη η ταση, αλλα φυσικα ειναι αδυνατο να πουμε ποιες περιοχες θα επηρεαστουν και σε τι ενταση. Για την ωρα βλεπουμε μονο ταση. Eπειδη η συγκεκριμενη εποχη ειναι γενικα ζορικη στις προβλεψεις και επιπλεον τετοια φαινομενα ειναι ακομα πιο δυσκολα στο να προβλεφθει η ενταση και η πορεια τους, αναμενουμε τα νεοτερα. Εως τοτε: http://www.severe-weather.eu/mcd/an-intense-medicane-increasingly-likely-to-develop-in-the-ionian-sea-on-friday-sept-28th/ Και real time: https://ewindstormcenter.wixsite.com/eumedicanecenter Σαββατο : Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ούτε ένας στα μπαλκόνια να σπάει μπάλες βελάζοντας, κλειδαμπαρώθηκαν όλοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, phanispal είπε κλειδαμπαρώθηκαν όλοι! Επαθαν όλοι stavi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Λογω του αερα.... Σε παιρνει και σε σηκωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 ωραια πραματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Φοβάμαι τι θα συμβεί αν επαληθευτούν αυτά που θα έρθουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς δρόσισε να βάλουμε και κανένα μακρύ παντελόνι. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στα Νοτια παντως ακομα αερα δεν βλεπουμε...Λιγο χθες το βραδυ τωρα το πρωι ησυχια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Επαθαν όλοι stavi Έχω χάσει επεισόδια, elaborate :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Συνήθιζε να κλειδαμπαρώνεται (ή πιο σωστά να την κλειδαμπαρώνουν😋) Οπως και να'χει το αποτέλεσμα ήταν μια κλειδωμένη στάβη 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 To πράγμα φαίνεται να ζορίζει , ελπίζω οι δήμοι εκεί και ο κόσμος να λάβουν τα μέτρα τους. An intense Medicane (tropical-like cyclone) increasingly likely to develop in the Ionian sea on Friday, Sept 28th, 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Οι αερηδες λεει θα συνεχιστουν ως τη Παρασκευη, οσοι εχουμε τεντες να τις ανεβάσουμε γιατι μπορει να σκιστουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα διάλα. Βρωμόκαιρος. Αέρας, βροχή και ακομα ειναι Σεπτέμβρης. Αλλες εποχές μιλουσαμε για καλοκαιράκι. Πέρα απ τη πλάκα, μιλάμε πλέον για κλιματική αλλαγή, ή ανήκει στα φυσιολογικά αυτος ο καιρος και γενικά το φετινο καλοκαίρι? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από pontez2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις