tritonas00 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Tελευταιες στιγμες καλοκαιριου στα τσακιδια 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Πέρασα ακόμη 1 καλοκαίρι δουλεύοντας χωρίς άδεια,δεν περνούσε το γ@@@@@νο,έλιωσα. Τουλάχιστον το 2017 ήμουν άνεργος και το καλοκαίρι το πέρασα αναίμακτα αλλά χωρίς διακοπές λόγω χρημάτων. Ωραίο το καλοκαίρι αν εργάζεσαι σε κλιματιζόμενο χώρο και παίρνεις 2 εβδομάδες άδεια,αν είσαι έξω είναι πίκρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλοκαίρι πάντως φέτος δεν έκανε. Πολλές βροχές, ισχυροί άνεμοι και λιγοστοί καύσωνες σε σχέση με άλλες εποχές. Από τις χρονιές που ο ανεμιστήρας αρκουσε. Ελπίζω ο χειμώνας να μη μας πάει άγρια φέτος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τι εγινε; Λες και ξυπνησα σε αλλη χωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Έρχεται ο Ξενοφώντας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, papoys1 είπε Έρχεται ο Ξενοφώντας.... πέστε του να αργήσει λιγο, να πεταχτώ πρωτα σούπερ μαρκετ να εχω να τον τρατάρω κατι μαζι με τον γκαϊφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως σήμερα το βράδυ-πρωί δεν έπεσε όσο έπεφτε τις προηγούμενες μέρες, απλά φαίνεται ότι δε θα ανέβει πολύ (νότια Αττική). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, phanispal είπε Πάντως σήμερα το βράδυ-πρωί δεν έπεσε όσο έπεφτε τις προηγούμενες μέρες, απλά φαίνεται ότι δε θα ανέβει πολύ (νότια Αττική). Καλά ναι, και εγώ έβαλα μπουφανάκι στη μηχανή σήμερα, αλλά δεν ένιωσα κάποια ουσιαστική διαφορά από εχθές Να δούμε προς το βράδυ πως θα είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καλά ναι, και εγώ έβαλα μπουφανάκι στη μηχανή σήμερα, αλλά δεν ένιωσα κάποια ουσιαστική διαφορά από εχθές Να δούμε προς το βράδυ πως θα είναι Στα ίδια. Το έβαλα, περισσότερο ομως απο φόβο λογω των έκακτων δελτίων επικινδυνων φαινομένων, παρά απο ανάγκη. Στα διάλα. Μνημονιο και στο καλοκαίρι μπηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόνο εγώ ζεσταίνομαι πάλι? ΠΟΥ ΗΝΕ Ι ΤΟΙΦΟΝΑΙΣ ΠΟΥ ΛΑΙΓΑΤΑΙ?????? ΚΩΡΩΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εδώ Κηφισιά είναι άλλο το σύμπαν σε σχέση με χθες. Είχαμε 26-27 και ήλιο με τζιτζίκια τέτοια ώρα (12) και τώρα συννεφιά με θυελλώδεις ανέμους και 20 β. θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ο αέρας πλέον είναι κρύος!! Είμαι με μπουφανάκι στο γραφείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 4 hours ago, pontez2 said: Καλοκαίρι πάντως φέτος δεν έκανε. Πολλές βροχές, ισχυροί άνεμοι και λιγοστοί καύσωνες σε σχέση με άλλες εποχές. Από τις χρονιές που ο ανεμιστήρας αρκουσε. Ελπίζω ο χειμώνας να μη μας πάει άγρια φέτος Ούτε "περσι" έκανε χειμώνα, οπότε ισοφάρισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ο αέρας πλέον είναι κρύος!! Είμαι με μπουφανάκι στο γραφείο! Αποκλειστική φωτογραφία από το γραφείο της Νενυα Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Εδώ Κηφισιά είναι άλλο το σύμπαν σε σχέση με χθες. Είχαμε 26-27 και ήλιο με τζιτζίκια τέτοια ώρα (12) και τώρα συννεφιά με θυελλώδεις ανέμους και 20 β. θερμοκρασία. Eντάξει τώρα, θυελλώδεις ανέμους, υπερβολές. Φύσηξε λίγο, έπεσε και η θερμοκρασία από την έντονη ζέστη, μια χαρά. Μέχρι την Κυριακή θα κρατήσει όλο αυτό, φυσιολογικό για την εποχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις