Ison_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Έχουν να πέσουν συνάχια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά, για Αττική δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από 23°C την Τετάρτη, Πέμπτη μπορεί. Η Αττική θεωρώ πως θα επηρεαστεί μεν, αλλά λιγότερο απ' την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα. Που και 18°C να πάει εγώ θα γουστάρω, απλά δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, phanispal said: Καλά, για Αττική δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από 23°C την Τετάρτη, Πέμπτη μπορεί. Η Αττική θεωρώ πως θα επηρεαστεί μεν, αλλά λιγότερο απ' την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα. Που και 18°C να πάει εγώ θα γουστάρω, απλά δεν το βλέπω. Για την ακριβεια, Πεμπτη φαινεται μικρη ανοδος σε σχεση με την Τεταρτη, για Αττικη παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε εγώ πάντως καλού κακού έπλυνα τά χειμερινά και τα εχω standby Εγω ακομα δε πλενω το παπλωμα. Μονο τη θηκη του. Προς το παρον κοιμαμαι ακομα με ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα και σκεπασμένος με σεντονακι. Την ιδια στιγμη ο γειτονας μου ειπε ότι σκεπαζεται με κουβερτα και κλειστο το παραθυρο του Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Κι εγώ με air condition. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή για Αθήνα θα είναι η πτώση πιο αισθητή επειδή όμως η υγρασία θα είναι σχετικά υψηλή ακόμα οι Αθηναίοι θα είναι με κοντομάνικα εκτός αν βρέξει. Από το Σάββατο ξανά καλοκαίρι για Άθενς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δειχνει να κλειδωνει η σημαντικη πτωση της θερμοκρασιας για πολλες περιοχες συμπεριλαμβανομενης της Αττικης. Απο Τριτη ξεκιναει η πτωση και κορυφωνεται Τεταρτη και θα ειναι της ταξεως των 13-15C σε σχεση με τις θερμορκασιες της Δευτερας. Αυτο που παιζει ακομα ειναι οι περιοχες που θα επηρεαστουν απο βροχες και με τι ποσοσοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Την Τρίτη ακόμα θα έχει καλό καιρό στην Αθήνα 26-27 τοπικά με ήλιο. Από Τετάρτη θα καταλάβουν οι Αθηναίοι την αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Τοξοβόλος___U__K said: Την Τρίτη ακόμα θα έχει καλό καιρό στην Αθήνα 26-27 τοπικά με ήλιο. Από Τετάρτη θα καταλάβουν οι Αθηναίοι την αλλαγή. Δεν ειπα κατι διαφορετικο. Την Τριτη θα εχει ξεκινησει η πτωση της θερμοκρασιας σε σχεση με τα 30++ που θα εχει την προηγουμενη μερα το λεκανοπεδιο. Τεταρτη το peak της πτωσης. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα τοπικά στην Αθήνα σε γνωστές περιοχές (Ν.Φιλαδέλφεια, Ελευσίνα κτλ) παίζει να δείξει και 34-35 πολύ τοπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Η εφαρμογη που πεφτει πιο πολλες φορες μεσα ειναι αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meteoblue.droid https://www.meteoblue.com/el/καιρός/πρόγνωση/εβδομάδα/Αθήνα_Ελληνική-Δημοκρατία_264371 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Κι εγώ με air condition. Στο κρυο ή στο ζεστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φρεσκο φρεσκο, απο τα πιεστηρια, για κεντρο Αθηνας. Κλειδωμενοι οι ~15C πτωσης, ισως και παραπανω, μεσα σε 48h στα 850hPa. Mε το που αλλαζει η μερα απο Δευτερα σε Τριτη ξεκιναει ο κατηφορος που θα συνεχισει με τους ιδιους ρυθμους εως το τελος της Τεταρτης. Απο Πεμπτη ανοδος. Φυσικα δειχνει και απειρο νερο για την Πεμπτη-Παρασκευη, με καποια σεναρια να υπονοουν και πλυμμηρικα φαινομενα. Για τις βροχες παντως μικρο καλαθι τουλαχιστον μεχρι αυριο βραδυ. Μπορει το επομενο τρεξιμο να μη δινει ουτε ψιχαλα, ή μπορει να δινει πλυμμηρες σε ολα τα σεναρια. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 αρα τριτη-τεταρτη διχαλο με καλτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Οπα οπα τι ειναι αυτα που διαβαζω εδω περα;! Αρα να κατεβασω μπουφαν και παπλωμα; (Και σομπα standby.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις