Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά, για Αττική δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από 23°C την Τετάρτη, Πέμπτη μπορεί.

Η Αττική θεωρώ πως θα επηρεαστεί μεν, αλλά λιγότερο απ' την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Που και 18°C να πάει εγώ θα γουστάρω, απλά δεν το βλέπω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 minutes ago, phanispal said:

Καλά, για Αττική δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από 23°C την Τετάρτη, Πέμπτη μπορεί.

Η Αττική θεωρώ πως θα επηρεαστεί μεν, αλλά λιγότερο απ' την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Που και 18°C να πάει εγώ θα γουστάρω, απλά δεν το βλέπω.

Για την ακριβεια, Πεμπτη φαινεται μικρη ανοδος σε σχεση με την Τεταρτη, για Αττικη παντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

εγώ πάντως καλού κακού έπλυνα τά χειμερινά και τα εχω standby

Εγω ακομα δε πλενω το παπλωμα. Μονο τη θηκη του.

Προς το παρον κοιμαμαι ακομα με ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα και σκεπασμένος με σεντονακι. Την ιδια στιγμη ο γειτονας μου ειπε ότι σκεπαζεται με κουβερτα και κλειστο το παραθυρο του :)

Επεξ/σία από rus

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή για Αθήνα θα είναι η πτώση πιο αισθητή επειδή όμως η υγρασία θα είναι σχετικά υψηλή ακόμα οι Αθηναίοι θα είναι με κοντομάνικα εκτός αν βρέξει. Από το Σάββατο ξανά καλοκαίρι για Άθενς

Δειχνει να κλειδωνει η σημαντικη πτωση της θερμοκρασιας για πολλες περιοχες συμπεριλαμβανομενης της Αττικης. Απο Τριτη ξεκιναει η πτωση και κορυφωνεται Τεταρτη και θα ειναι της ταξεως των 13-15C σε σχεση με τις θερμορκασιες της Δευτερας.

Αυτο που παιζει ακομα ειναι οι περιοχες που θα επηρεαστουν απο βροχες και με τι ποσοσοτητες.

Την Τρίτη ακόμα θα έχει καλό καιρό στην Αθήνα 26-27 τοπικά με ήλιο. Από Τετάρτη θα καταλάβουν οι Αθηναίοι την αλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Τοξοβόλος___U__K said:

Την Τρίτη ακόμα θα έχει καλό καιρό στην Αθήνα 26-27 τοπικά με ήλιο. Από Τετάρτη θα καταλάβουν οι Αθηναίοι την αλλαγή.

Δεν ειπα κατι διαφορετικο. Την Τριτη θα εχει ξεκινησει η πτωση της θερμοκρασιας σε σχεση με τα 30++ που θα εχει την προηγουμενη μερα το λεκανοπεδιο. Τεταρτη το peak της πτωσης.

Επεξ/σία από YourTrueLegend

τη Δευτέρα τοπικά στην Αθήνα σε γνωστές περιοχές (Ν.Φιλαδέλφεια, Ελευσίνα κτλ) παίζει να δείξει και 34-35 πολύ τοπικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φρεσκο φρεσκο, απο τα πιεστηρια, για κεντρο Αθηνας. Κλειδωμενοι οι ~15C πτωσης, ισως και παραπανω, μεσα σε 48h στα 850hPa. Mε το που αλλαζει η μερα απο Δευτερα σε Τριτη ξεκιναει ο κατηφορος που θα συνεχισει με τους ιδιους ρυθμους εως το τελος της Τεταρτης. Απο Πεμπτη ανοδος.

Φυσικα δειχνει και απειρο νερο για την Πεμπτη-Παρασκευη, με καποια σεναρια να υπονοουν και πλυμμηρικα φαινομενα. Για τις βροχες παντως μικρο καλαθι τουλαχιστον μεχρι αυριο βραδυ. Μπορει το επομενο τρεξιμο να μη δινει ουτε ψιχαλα, ή μπορει να δινει πλυμμηρες σε ολα τα σεναρια.

graphe3_1000___23.71622_37.97945_.gif

Επεξ/σία από YourTrueLegend

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...