*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 4 minutes ago, phanispal said: Λείπει μια στήλη στα δεξιά για τη nenya. Μ'έπνιξες γαμώτη σου! 😂 ντάξει, η 3η στήλη με καλύπτει.
rus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραιος καιρος, σαν να εχεις αρκουδισιον χωρις αρκουδισιον. Προτιμω να κυλισει ετσι ως τα χριστουγεννα 21 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Δηλώνω Βρετανός! Εγω θα ελεγα βρετανοκαναδος.
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Απο την ερχομενη Τεταρτη ετοιμαστε χειμωνιατικα αν επαληθευθουν οσα δειχνουν τα μοντελα εδω και 2-3 μερες. Μιλαμε για πτωση 15 βαθμων και βαλε και μονοψηφιες ελαχιστες στις περισσοτερες πεδινες περιοχες κεντρικης Ελλαδας , Στερεας, Ευβοιας. Συνοδεια ισχυρων ανεμων και πολλων βροχων, που στα 1700μ και πανω δεν αποκλειεται να ειναι χιονονερο-χιονι. Βεβαια ειναι νωρις ακομα αλλα η ταση υπαρχει και μαλιστα συμφωνουν πολλα μοντελα εδω και μερες... 2 4
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Βέβαια απ' ότι φαίνεται έως τώρα η Αττική κλασικά θα τη γλιτώσει.
papoys1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Απο την ερχομενη Τεταρτη ετοιμαστε χειμωνιατικα αν επαληθευθουν οσα δειχνουν τα μοντελα εδω και 2-3 μερες. Μιλαμε για πτωση 15 βαθμων και βαλε και μονοψηφιες ελαχιστες στις περισσοτερες πεδινες περιοχες κεντρικης Ελλαδας , Στερεας, Ευβοιας. Συνοδεια ισχυρων ανεμων και πολλων βροχων, που στα 1700μ και πανω δεν αποκλειεται να ειναι χιονονερο-χιονι. Βεβαια ειναι νωρις ακομα αλλα η ταση υπαρχει και μαλιστα συμφωνουν πολλα μοντελα εδω και μερες... Αυτά τα μοντέλα όμως άλλα λένε και τα βλέπουμε φουλ καλοκαιριάτικα. 1
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε παππού, πάλι τον κατάλογο του Lidl ξεφυλλίζεις; 1
green gordon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Παππού είσαι πολύ μερακλής! Στα του καιρού τώρα το ποσταρισμα του yourtruelegend θα πυροδοτήσει flame μεταξύ χειμωνομάχων και summertime lovers. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, phanispal said: Βέβαια απ' ότι φαίνεται έως τώρα η Αττική κλασικά θα τη γλιτώσει. Δεν ξερω που το ειδες αυτο, αλλα μεχρι τωρα αποτι φαινεται, η Αττικη θα επηρεαστει κανονικοτατα. Συγκεκριμενα η διαταξη που δειχνουν ειναι κλασσικη διαταξη για Αττικη. Ξαναλεω ειναι νωρις (ειναι και εποχη που αυτα αλλαζουν πολυ ευκολα και γρηγορα), αλλα με τα τωρινα δεδομενα τα πραγματα δειχνουν και Αττικη, κανονικα και με το νομο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
papoys1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Ρε παππού, πάλι τον κατάλογο του Lidl ξεφυλλίζεις; Τον έχω "αποστηθίσει" ήδη και τον ξέρω απέξω και ανακατωτά.
26ska Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 19-20 βαθμούς δείχνει ανώτερη για την Τετάρτη στην Αττική. Πιστεύω θα ανέβει πάλι.
rus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 26ska είπε 19-20 βαθμούς δείχνει ανώτερη για την Τετάρτη στην Αττική. Πιστεύω θα ανέβει πάλι. και μποφορια 6, βαλτε πολυ τζελ γιατι θα σας χαλασει παλι τα μαλλια Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι σιγά μην χιονίσει κιόλας στην Αττική
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 εγώ πάντως καλού κακού έπλυνα τά χειμερινά και τα εχω standby
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλλαγη που διαφαινεται αυτη τη στιγμη (και οσο πλησιαζουν οι μερες θα δουμε αν κλειδωνει ή οχι) πρακτικα θα ειναι "βιαιη". Κι αυτο διοτι Δευτερα αναμενονται μεγιστες γυρω στους 35 και την ακριβως επομενη μερα οι μεγιστες αυτες θα ειναι γυρω στους 20 και με μονοψηφιες ελαχιστες σχεδον σε ολη την ηπειρωτικη Ελλαδα. Λογικα οι ανεμοι θα ειναι πολυ δυνατοι, για να γινει αυτο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις