gia_nnis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Τελειωσαν τα βορεια προαστια!!! Βροχη με το τσουβαλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Τελειωσαν τα βορεια προαστια!!! Βροχη με το τσουβαλι!!! τι εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Σε Όσλο, Στοτγχόλμη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Βερολίνο αλλά και πιό νότια σε Παρίσι, 30 με 30+ συνεχώς τον Ιούλιο. Έχω χάσει πόσες μέρες έχει βρέξει στην Αττική αντίστοιχα. Εμπιστεύομαι όμως τον θείο Τράμπ(α) απ´ το Αμέρικα, ΔΕΝ υπάρχει κλιματική αλλαγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 ανθουπολη μπουμπουναει εχει μαυρισει αλλα ουτε σταγονα προς ωρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γέρακα πάρα πολύ νερό για πάνω από μία ώρα μαζί με χαλάζι κάποια στιγμή.Ήμουν στο δρόμο με το αυτοκίνητο την ώρα που έριχνε χαλάζι και νόμιζα ότι θα σπάσει το παμπρίζ. Επειδή εμείς εδώ είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας δεν έχουμε ακόμη αποχέτευση (οι Ρωμαίοι πριν 2-3 χιλιάδες χρόνια είχαν) και ζούμε ακόμη με βόθρους βρωμάει όλη η περιοχή. Μιλάμε για πολύ βρώμα ούτε η χαβούζα στη Βαρυπόμπη δε βρωμάει τόσο.Όλοι οι βόθροι με μοτεράκια στο δρόμο. Μάλλον μόνο εγώ δε βγάζω.Θα πάω αύριο να πάρω μοτέρ μου φαίνεται. Θα περάσω μία βόλτα να δω ποιοί θα κάνουν μπάνιο αύριο στη Λούτσα και θα γελάω.Αν πάει κανείς υπόψη δε χρειάζεται λάδι προστασίας.Θα έχει σε μεγάλες ποσότητες η θάλασσα μαζί ότι άλλο καταλήξει με τα βοθρόνερα σε αυτή. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από papoys1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1 minute ago, papoys1 said: Θα πάω αύριο να πάρω μοτέρ μου φαίνεται. Εχει καμια προσφορα το λιντλ; 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 6 minutes ago, papoys1 said: Επειδή εμείς εδώ είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας δεν έχουμε ακόμη αποχέτευση (οι Ρωμαίοι πριν 2-3 χιλιάδες χρόνια είχαν) και ζούμε ακόμη με βόθρους βρωμάει όλη η περιοχή. Πολλες σχαρες και καπακια εχουν κλαπει, προκειμενου να γινουν σκραπ. Αλλη ιστορια αυτη αλλα τελος παντων. Αντι να αντικαταστησουν τις κλεμμενες σχαρες, βαζουν απλα μεγαλες πλακες απο πανω, και τα νερα εχουν ελαχιστο ποσοστο διαφυγης. Και κλασικα εχουν γεμιζει και σκουπιδια που δεν εχουν καθαριστει. Πολυ φοβαμαι πως απο φθινοπωρο θα εχουμε ακομα περισσοτερους νερους.. απο τις πλυμμυρες ομως αυτη την φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, Getta Robo said: Πολλες σχαρες και καπακια εχουν κλαπει, προκειμενου να γινουν σκραπ. Αλλη ιστορια αυτη αλλα τελος παντων. Αντι να αντικαταστησουν τις κλεμμενες σχαρες, βαζουν απλα μεγαλες πλακες απο πανω, και τα νερα εχουν ελαχιστο ποσοστο διαφυγης. Και κλασικα εχουν γεμιζει και σκουπιδια που δεν εχουν καθαριστει. Πολυ φοβαμαι πως απο φθινοπωρο θα εχουμε ακομα περισσοτερους νερους.. απο τις πλυμμυρες ομως αυτη την φορα. Δεν νομίζω ότι εννοεί για όμβρια ύδατα αλλά κανονική αποχέτευση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, redykt είπε Εχει καμια προσφορα το λιντλ; 😁 Άσε τις προσφορές και μακριά από τη Λούτσα για καμιά βδομάδα μέχρι να τα τραβήξουν τα κύματα στο πέλαγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 11 minutes ago, ThReSh said: Δεν νομίζω ότι εννοεί για όμβρια ύδατα αλλά κανονική αποχέτευση... Αυτες τουλαχιστον ειναι εντος κατοικιων. Φαντασου τωρα τι γινεται με τα υπολοιπα. Θα τα δουμε σε λιγοτερο απο 3 μηνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, papoys1 είπε Επειδή εμείς εδώ είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας δεν έχουμε ακόμη αποχέτευση (οι Ρωμαίοι πριν 2-3 χιλιάδες χρόνια είχαν) και ζούμε ακόμη με βόθρους βρωμάει όλη η περιοχή. Δε ξερω για τους ρωμαιους αλλα σε ένα επεισοδιο του "Il était une fois... l'homme" λεει οτι οι αρχαιοι ελληνες του Μινωικου πολιτισμου (σημερινη Κρητη) ειχαν τετοια πολυτελεια, που ομως που δεν ειχαν καν οι ευρωπαιοι ευγενεις κατα τη περιοδο του Διαφωτισμου. Χτες το μεσημερι στην Αθηνα στις δυο ακριβως επιασε ξαφνικα ένα μπουρινι που τα πηρε όλα και τα σηκωσε. Δυο-τρια λεπτα κρατησε μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Πιστή στο μεσημεριανό ραντεβού, άρχισε πάλι η βροχή... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, ThReSh είπε Πιστή στο μεσημεριανό ραντεβού, άρχισε πάλι η βροχή... 😛 Γείτονας είναι σίγουρα.Και σε μένα πριν 10 λεπτά άρχισε με απανωτά μπουμπουνητά μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, papoys1 said: Γείτονας είναι σίγουρα.Και σε μένα πριν 10 λεπτά άρχισε με απανωτά μπουμπουνητά μάλιστα. Π.Πεντέλη είμαι, οπότε ναι κοντά είμαστε. 😛 Ρίχνει καρέκλες πάλι εδώ και 10 λεπτά... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Όντως εγώ Γέρακα.Δίπλα είμαστε.Πάντως εδώ μας έπνιξε πάλι πολύ νερό από εκείνη την ώρα,δηλαδή για 45 συνεχόμενα λεπτά ρίχνει ασταμάτητα.Χρόνια έχω να θυμηθώ τόσο νερό που έριξε εδώ και τρεις μέρες.. Μακάρι να το ρίξει εδώ και να μην το πάει στα καμένα γιατί θα είναι ένα ακόμη δράμα για αυτούς.㊗️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις