Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/6/2018 στις 7:12 ΜΜ, margaritagr είπε

Βλεπουμε Μουντιάλ ρε τι διακοπή 

Ήρθε κιόλας το Μουντιάλ του 2022; Γιατί αυτό θα γίνει το Δεκέμβριο μήνα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βελτίωση από πότε αναμένουμε; η θερμοκρασία δε με ενοχλεί τόσο, όσο η βροχή. Για μένα το ιδανικό θα ήταν η μέγιστη να μην ξεπερνά τους 32 αλλά... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο διάολο σήμερα. Εκεί στην Μάντρα κοντά δεν κουνιέται τίποτα. 3 ώρες στο ΚΤΕΛ απο Αθήνα και είμαι ακόμα λίγο μετά τα πρώτα διόδια. Περιμένω να φτάσει Νέα Πέραμο να κατέβω στον προαστιακό να γυρίσω πίσω. Κωλόκαιρος...

Επεξ/σία από Silverage

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Silverage είπε

Στο διάολο σήμερα. Εκεί στην Μάντρα κοντά δεν κουνιέται τίποτα. 3 ώρες στο ΚΤΕΛ απο Αθήνα και είμαι ακόμα λίγο μετά τα πρώτα διόδια. Περιμένω να φτάσει Νέα Πέραμο να κατέβω στον προαστιακό να γυρίσω πίσω. Κωλόκαιρος...

Τελικά μετά απο 4 ώρες σχεδόν  έφτασα Κινέτα (πιο πριν ο οδηγός είπε δεν είχε να περάσω στον προαστιακό), πήρα προαστιακο και γύρισα πίσω. Τζάμπα κόπος. 

Επεξ/σία από Silverage
  • Sad 1

Για σημερα το βραδυ για Αθηνα-Θεσσαλονικη λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα ε? Αν και βλεπω οτι Αθηνα δεν θα βρεχει το βραδυ, αλλα προς Θεσσαλονικη θα βρεχει μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες.

Παντως γενικα βλεπω την επομενη εβδομαδα θα ειναι καλος ο καιρος, απο ΣΚ παλι κατι φαινεται να κανει αλλα ειναι νωρις ακομα

Εγώ πάντως το έπλυνα το αμαξάκι μου, πήγα και με ξεκίνησε απευθείας, ενώ συνήθως γίνεται χαμός. Μέχρι εκείνη την ώρα είχε κλεισμένα 20 ραντεβού, όλοι οι κλασμένοι φοβήθηκαν για σήμερα και θα πλακώσουν όλοι μαζί αύριο να φάνε τα μουστάκια τους :Ρ

Ένας του είπε να το φέρει σήμερα να κάνει το μέσα και αύριο θα το πάει πρωί-πρωί να κάνει το έξω χαχαχαχα τι κόσμος ρε Δία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...