Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρες.

Ξέρουμε κάποιο site στο οποίο μπορουμε να δουμε τι καιρό έκανε σε μια περιοχή σε μια συγκεκριμένη περίοδο του παρελθόντος? Οκ δε μιλάω 200 χρονια πριν, αλλά μεχρι 10ετια.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το meteo μέσω του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών του μέχρι πρότινος έδινε αυτές τις πληροφορίες, τώρα βλέπω ότι κάτι έχει αλλάξει.

Το χειμώνα θυμάμαι κοιτούσα τα προηγούμενα χρόνια του ΜΣ του Καρπενησίου αλλάζοντας απλά το έτος στο url, αλλά τώρα το 'χουν αλλάξει και δεν το έχω βρει αν και πώς γίνεται.

In other news, θα χαλαρώσουμε λίγο από Σάββατο για 4-5 μέρες όπως όλα δείχνουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, orck είπε

Τελειος καιρος, να δροσισει λιγο.

Δροσίζεται και η τσεπη μας, δε χρειαζεται να ανοιγουμε ερκοντίσιον. Και θα παει ετσι λεει για κάμποσες μερες.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rus είπε

Δροσίζεται και η τσεπη μας, δε χρειαζεται να ανοιγουμε ερκοντίσιον. Και θα παει ετσι λεει για κάμποσες μερες.

Μέχρι την Τρίτη λέει θα έχουμε τέτοιο καιρό

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, tritonas00 said:

χαθηκε ολο το κ@λοκαλοκαιρι να ειναι ετσι?

Ούτε εγώ δεν τα λέω αυτά... 😛

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστήσω το δήμαρχο Ζωγράφου και Αθηναίων για τις βάρκες οι οποιες τοποθετήθηκαν και τα αντιπλημμυρικα εργα, που με κοστος 2ευρω μπορω να παω στον προορισμό μου σε 2 λεπτα. Ειναι αλήθεια, 2 ευρω για το Ζωγράφου---> Παγκράτι !!!1!11!! ενα ενα !

1b.jpg

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.

Ποταμοπλοια είναι? Σα να λεμε ότι η Ουγγαρια ή η Βορεια Μακεδονια εχουν Π.Ν. :unsure: 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...