adi32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, rus είπε Ξερεις καποια εφαρμογη πoυ να σου λεει το καιρο real time στην επιφανεια εργασιας? Για κινητο ηταν αυτα που ελεγα Για win μονο αν βαλεις καποιο widget
rus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Για κινητο ηταν αυτα που ελεγα Για win μονο αν βαλεις καποιο widget Nαι, οτιδηποτε, γνωρίζεις κατι?
adi32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, rus είπε Nαι, οτιδηποτε, γνωρίζεις κατι? τι windows εχεις ? δοκιμασε αυτα για win10 http://win10widgets.com/ http://www.intowindows.com/desktop-gadgets-for-windows-10/
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, rus είπε Προσεχε μη πλευριτωθείς. Ο ανεμιστηρας φυσαει απ ευθειας πανω σου? Ναι, το είχα πάθει παλιά, ο συγκεκριμένος είναι μικρός με χαμηλή ισχύ και δεν μου δημιουργεί τέτοιο θέμα, ένα πολύ ήπιο αεράκι προς τα μένα τόσο όσο για να μην λέω οτι έσκασα απ' την ζέστη. Με τον άλλον που τον έχω ακόμα στο κουτί του, πρέπει στάνταρ να τον βάζω να γυρνάει, μέχρι και διάφορα μικροαντικείμενα αν τα έχεις σε ένα τραπέζι κοντά του μπορεί να τα ρίξει κάτω ο αέρας που βγάζει.
rus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, adi32 είπε τι windows εχεις ? δοκιμασε αυτα για win10 http://win10widgets.com/ http://www.intowindows.com/desktop-gadgets-for-windows-10/ Oxι, σορυ ξεχασα να το πω, Win 7. Aυτα που εγραψες στα 7 δεν δουλευουν? 8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι, το είχα πάθει παλιά, ο συγκεκριμένος είναι μικρός με χαμηλή ισχύ και δεν μου δημιουργεί τέτοιο θέμα, ένα πολύ ήπιο αεράκι προς τα μένα τόσο όσο για να μην λέω οτι έσκασα απ' την ζέστη. Με τον άλλον που τον έχω ακόμα στο κουτί του, πρέπει στάνταρ να τον βάζω να γυρνάει, μέχρι και διάφορα μικροαντικείμενα αν τα έχεις σε ένα τραπέζι κοντά του μπορεί να τα ρίξει κάτω ο αέρας που βγάζει. Η καλυτερη λυση εινα ένα ανεμιστηρας ψηλος με βαση, που θα τον βαλεις να περιστεφεται σε αντιθετη από σενα κατευθυνση, προς το τοιχο. Δημιουργει ένα περιβαλλον δροσιας.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, rus είπε Η καλυτερη λυση εινα ένα ανεμιστηρας ψηλος με βαση, που θα τον βαλεις να περιστεφεται σε αντιθετη από σενα κατευθυνση, προς το τοιχο. Δημιουργει ένα περιβαλλον δροσιας. Κάτι παρόμοιο κάνω τα βράδια όταν κοιμάμαι στους μεγάλους καύσωνες, αφήνω τον ανεμιστήρα σταθερό να χτυπάει στον τοίχο μακριά από μένα και ένα ήπιο αεράκι έρχεται σαν να φυσούσε από το παράθυρο. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχα βάλει έναν ανεμιστήρα μπροστά από το κρεβάτι σε ένα έπιπλο και με χτύπαγε επί μια νύχτα μπροστά στο στομάχι μου. Δεν θες να ξέρεις τι πέρασα την επόμενη μέρα από στομαχόπονους.....
rus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Πρόβλημα μπορει να εχουμε και απ το ερκοντίσιον αν μας χτυπάει, πόσο μαλλον απ τον ανεμιστηρα.
redykt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 γενικα θελει προσοχη. και οχι υπερβολες με τα ac να γινεται το δωματιο ψυγειο.
rus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, redykt είπε γενικα θελει προσοχη. και οχι υπερβολες με τα ac να γινεται το δωματιο ψυγειο. Oταν είμαι στο κρεβατι, συνηθως τη στιγμη που παω να κοιμηθώ το γυριζω σε λειτουργια fan(ανεμιστηρα). Δεν είναι κι ευκολο να κοιμηθείς όταν σε βαραει κρυος αερας. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από rus
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Πρόβλημα μπορει να εχουμε και απ το ερκοντίσιον αν μας χτυπάει, πόσο μαλλον απ τον ανεμιστηρα. Ναι εννοείται πως μπορείς να πάθεις πρόβλημα από το κλιματιστικό και μάλιστα χειρότερο. Είχε πάθει μια θεία μου κάποτε που έβαζε το κλιματιστικό στο μαγαζί της και ο αέρας την χτυπούσε μπροστά της όλη την ώρα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι πρόβλημα είχε αναφέρει, αλλά είχε πάθει κάτι σαν ψύξη στο πρόσωπο και κάτι στο κεφάλι από την ψύξη......
adi32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Στις 9/6/2018 στις 10:19 ΠΜ, adi32 είπε Οι εφαρμογές καιρού πάντως λένε η καθεμία τα δικά της. Πχ το Yahoo λέει αύριο βράδυ καλός καιρός το meteoblue καταιγίδα Βρέχει. Τελικά μόνο το meteoblue έπεσε μέσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Woot woot, καλή βροχή, δεν θα χρειαστεί πότισμα λογικά για 2 μέρες... 😛 1
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, adi32 είπε Βρέχει. Τελικά μόνο το meteoblue έπεσε μέσα. Η εφαρμογή Ειδήσεις και Καιρός έδινε πιθανότητες για βροχή αυτές τις ώρες πάντως.
adi32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, phanispal είπε Η εφαρμογή Ειδήσεις και Καιρός έδινε πιθανότητες για βροχή αυτές τις ώρες πάντως. Πότε τις έδινε? Γιατί από χτες μόνο αυτό έδινε βροχή και όλα τα άλλα καλοκαιρία. Εχω παρατηρήσει ότι κάποιοι παροχοι αλλάζουν τον καιρό κατόπιν εορτής λίγο πριν χαλάσει Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις