Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ώρες πριν, rus είπε

Που μενετε, νοτια? Εγω ζεσταίνομαι ευκολα αλλα δε χρειαστηκα να το ανοιξω ακομα. Στο δωματιο μου η θερμοκραια δεν εχει παει πανω από 27,7οC.

Παντως απο βδομαδα τερμα τα διφραγκα, 37αρι λεει ερχεται.

Σαλαμινα.Το βαζουμε στους 26 ισα ισα για την δροσια οπως λεει και ο Φανης.Μια μερα κρυωνε η γυναικα και δεν το αναψαμε και εγω εσταζα το βραδυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι κάποια από τα προηγούμενα βράδια παλεύονταν θερμοκρασιακά.

Αυτό που δεν παλεύεται όμως είναι ότι έχουν βγει τα πιτσιρίκια στις αυλές, ο κόσμος στα μπαλκόνια, τα μηχανάκια δίνουν και παίρνουν, και σου σκοτίζουν τις μπάλες μέχρι τις 23:30 και βάλε.

Οπότε κλείνεις παράθυρα και κάπου εκεί αρχίζει και ζορίζει.

• Like 1

Αν εχεις ανοιχτα παραθυρα να μπαινει αερας ναι.Ετσι και αλλιως εδω που ειμαι δεν εχει πολυ φασαρια και ανετα κοιμασαι.Απλα η κοπελια ειναι ξυπναει με το παραμικρο.Δηλαδη και εαν αμαξι να περασει χαλαρα θα την σηκωσει.Οποτε τα κλεινουμε ολα οταν κοιμομαστε,αρα το κλιματιστικο ειναι απαραιτητο.

Έχουμε σίτες παντού και τα παράθυρα είναι full ανοιχτά για όλες τις ώρες που είμαστε στο σπίτι (εκτός από τις νύχτες) εδώ και μήνες, χωρίς πλάκα (βέβαια οι σίτες κόβουν αρκετά).

Αθήνα ούτως ή άλλως αν κοιμηθείς νύχτα με ανοιχτά παράθυρα ρισκάρεις, λίγο έως πολύ, ανάλογα την περιοχή.

Οπότε το κλιματιστικό είναι μονόδρομος για τους περισσότερους.

Σήμερα πρέπει να ήταν η πιο ζεστή μέρα του χρόνου (έως τώρα) για την Αττική, 32.3°C έδειξε ο ΜΣ Υμηττού/Δάφνης.

• Like 1

32 πφφφ not high enough :P αντε να ζεστανει κι αλλο, μετα τον παγωμένο Μάιο αναζητω εξτρα ζεστη!

Ακομα κανει ψυχρα τα βραδια, υπνος με κλειστο τζαμι και κουβερτουλα λεπτη.

Γιααα να δουμε πως θα παει το καλοκαιρι.

Καλο μηνα βρε παιδια!

Πανω που το λεγαμε, από σημερα πρωτομηνιά  Ιουνη, σοβαρεψε η κατασταση. Ξυπναω 19:00 και βλεπω 29ο. Αυτη τη στιγμη 28,2o.

14 ώρες πριν, phanispal είπε

Τις τελευταίες εβδομάδες (όταν δεν ανάβω κλιματιστικό) δε χρειάζομαι σεντόνι τις πρωινές ώρες, δεν προλαβαίνω εξάλλου, μέχρι τις 06:30 έχω σηκωθεί. Υπήρξαν κάποιες μέρες βέβαια που όντως πρόλαβα να αισθανθώ μια ψύχρα κατά τις 05:00 μέσα στο Μάιο, αλλά ήταν λίγες.

Και σκέψου ότι το υπνοδωμάτιο έχει μία μπαλκονόπορτα και ένα μεγάλο παράθυρο, που μέχρι τις ~22:30 είναι ορθάνοιχτα κάθε μέρα για να διατηρείται όσο γίνεται η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.

Εγω στις 6:30 παω για υπνο, ή και πιο επειτα:)

Η δικη μου μπαλκονοπορτα είναι ανοιχτη ολο το 24ωρο. Τον επομενο χειμωνα με τα κρυα θα ξανακλεινει.

3 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Σαλαμινα.Το βαζουμε στους 26 ισα ισα για την δροσια οπως λεει και ο Φανης.Μια μερα κρυωνε η γυναικα και δεν το αναψαμε και εγω εσταζα το βραδυ.

Εσταζες? Μηπως ειχες φαει τιποτα αλατισμένα και λαδερα και ειχες κλειστα όλα τα παραθυρα?

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αθήνα ούτως ή άλλως αν κοιμηθείς νύχτα με ανοιχτά παράθυρα ρισκάρεις, λίγο έως πολύ, ανάλογα την περιοχή.

Οπότε το κλιματιστικό είναι μονόδρομος για τους περισσότερους.

Πατζουρι δεν εχει το παραθυρο σου?

18 λεπτά πριν, nemesiskp είπε

Εντάξει το έσταζα υπερβολή. Αλλά είχα ιδρώσει σίγουρα. Δεν είναι από φαγητό αλλά δεν μπορώ την ζέστη

Eγω να δεις. Άλλο ομως να εισαι νηστικος, άλλο να εχεις φαει κατι βαρυ με μπαχαρικα.

Aπάλευτος. Νοίκιασα για καλοκαίρι το φοιτητικό μου στο κέντρο κι ανεβαίνω στο πατρικό στην κηφισιά που μας θυμάμαι να ανάβουμε ολοήμερο κλιματισμό 5-10 μέρες την τελευταία κοντά δεκαετία. Απορώ πώς ζει κι εργάζεται κόσμος εκεί πέρα, χθες έκατσα 1 μέρα στο φοιτητικό κι αισθάνθηκα εγκλωβισμένος: Κλιματισμός ή θάνατος. 😛

Καλά η Κηφισιά είναι και 300-350 μέτρα υψόμετρο επόμενο να είναι φυσικά πιο δροσερή.Πάντως 34άρες χαλαρά ήδη γράφουν οι σταθμοί της Αθήνας σήμερα.

22 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Καλά η Κηφισιά είναι και 300-350 μέτρα υψόμετρο επόμενο να είναι φυσικά πιο δροσερή.Πάντως 34άρες χαλαρά ήδη γράφουν οι σταθμοί της Αθήνας σήμερα.

Ε σιγά το υψόμετρο. 280 είναι το σπίτι μου. Η Πάρνηθα έχει ξαναπάρει μπρος 12 χρόνια μετά την Πυρκαγιά και όποτε φυσάει βοριάς είναι πάντα μίνιμουμ 4-5 βαθμούς κάτω από τους Αμπελόκηπους. Στην α΄πνοια και στο νοτιά είναι περίπου τα ίδια με Αθήνα , -1 ή 2 βαθμούς. Απλά έχει λίγες εκπομπές ζέστης από τη γειτονιά και το δρόμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...