adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ποια εφαρμογή καιρού έχετε στο κινητό? Γιατί έχω 3 και λένε συννεφιά τώρα
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, adi32 είπε Ποια εφαρμογή καιρού έχετε στο κινητό? Γιατί έχω 3 και λένε συννεφιά τώρα Ολες βροχή δίνουν, συγχρονισμό έχεις κανει https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mobile.freemeteo 1
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ολες βροχή δίνουν, συγχρονισμό έχεις κανει https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mobile.freemeteo Εχω κάνει αλλά και το Yahoo και άλλα δείχνουν συννεφιά. Αυτό που μου είπες καλό φαίνεται δείχνει καταιγίδα τώρα αλλά αν δεν έχεις ανοικτη την τοποθεσία πρέπει να βάζεις κάθε φορά το μέρος
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 ετσι δε γινεται να ειναι ολο το καλοκαιρι? μεγαλη δουλεια 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 9 minutes ago, tritonas00 said: ετσι δε γινεται να ειναι ολο το καλοκαιρι? μεγαλη δουλεια Όχι "όλο", γιατί ζέστη κι υγρασία είναι μεγάλο πέος... 2
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Πού να έριχνε και πολλή βροχή πώς θα κάνατε μερικοί. 1
ELMastas Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3+ μέρες τα έλεγαν λάθος οι προβλέψεις για βροχές στήν Αθήνα εε να που έγιναν μαζεμένα απο χθές και σήμερα...
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μόλις πρέπει να σταμάτησε η βροχή στο κέντρο της Αθήνας. Από τα θέματα που είχαμε, είχανε βουλώσει τα σιφώνια των υδρορροών της ταράτσας και πλημμύρισε η ταράτσα με νερό, το διαπιστώσαμε όταν άρχισαν να πέφτουν σταγόνες νερού από το ταβάνι...... ξεβουλώσαμε τα σιφώνια και σπρώχναμε το νερό με μια σκούπα.
redykt Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 56 minutes ago, Βασίλης_29 said: Μόλις πρέπει να σταμάτησε η βροχή στο κέντρο της Αθήνας. Από τα θέματα που είχαμε, είχανε βουλώσει τα σιφώνια των υδρορροών της ταράτσας και πλημμύρισε η ταράτσα με νερό, το διαπιστώσαμε όταν άρχισαν να πέφτουν σταγόνες νερού από το ταβάνι...... ξεβουλώσαμε τα σιφώνια και σπρώχναμε το νερό με μια σκούπα. ελπίζω οχι μεσα στο σπιτι
skiabox Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Παιδιά έχω πάθει πλάκα με το meteoblue.com Τρομερή ακρίβεια στις προβλέψεις. Βρίσκει μέχρι και ποια ώρα της ημέρας θα βρέξει! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις