NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Που πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ειναι υπεροχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ποια εφαρμογή καιρού έχετε στο κινητό? Γιατί έχω 3 και λένε συννεφιά τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ειδήσεις και Καιρός της Google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, adi32 είπε Ποια εφαρμογή καιρού έχετε στο κινητό? Γιατί έχω 3 και λένε συννεφιά τώρα Ολες βροχή δίνουν, συγχρονισμό έχεις κανει https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mobile.freemeteo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ολες βροχή δίνουν, συγχρονισμό έχεις κανει https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mobile.freemeteo Εχω κάνει αλλά και το Yahoo και άλλα δείχνουν συννεφιά. Αυτό που μου είπες καλό φαίνεται δείχνει καταιγίδα τώρα αλλά αν δεν έχεις ανοικτη την τοποθεσία πρέπει να βάζεις κάθε φορά το μέρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 ετσι δε γινεται να ειναι ολο το καλοκαιρι? μεγαλη δουλεια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Βαρκες που πουλανε στην Αθηνα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 9 minutes ago, tritonas00 said: ετσι δε γινεται να ειναι ολο το καλοκαιρι? μεγαλη δουλεια Όχι "όλο", γιατί ζέστη κι υγρασία είναι μεγάλο πέος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Πού να έριχνε και πολλή βροχή πώς θα κάνατε μερικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3+ μέρες τα έλεγαν λάθος οι προβλέψεις για βροχές στήν Αθήνα εε να που έγιναν μαζεμένα απο χθές και σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μόλις πρέπει να σταμάτησε η βροχή στο κέντρο της Αθήνας. Από τα θέματα που είχαμε, είχανε βουλώσει τα σιφώνια των υδρορροών της ταράτσας και πλημμύρισε η ταράτσα με νερό, το διαπιστώσαμε όταν άρχισαν να πέφτουν σταγόνες νερού από το ταβάνι...... ξεβουλώσαμε τα σιφώνια και σπρώχναμε το νερό με μια σκούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Παλι βρέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 56 minutes ago, Βασίλης_29 said: Μόλις πρέπει να σταμάτησε η βροχή στο κέντρο της Αθήνας. Από τα θέματα που είχαμε, είχανε βουλώσει τα σιφώνια των υδρορροών της ταράτσας και πλημμύρισε η ταράτσα με νερό, το διαπιστώσαμε όταν άρχισαν να πέφτουν σταγόνες νερού από το ταβάνι...... ξεβουλώσαμε τα σιφώνια και σπρώχναμε το νερό με μια σκούπα. ελπίζω οχι μεσα στο σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Παιδιά έχω πάθει πλάκα με το meteoblue.com Τρομερή ακρίβεια στις προβλέψεις. Βρίσκει μέχρι και ποια ώρα της ημέρας θα βρέξει! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις