*nenya* Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μα για να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας ρουχαλάκια φυσικά και για να μην κρυώνουμε στον ύπνο. 1
Ison_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Να σας δω π.χ. το καλοκαίρι στο κυκλαδονήσι, να θέλετε να ξεβγαλθείτε από τη θάλασσα και θα έχουν κόψει το νερό και θα λούζεστε με τα εμφιαλωμένα. Καλά όσο για τη ζημιά γενικότερα στο περιβάλλον και κάτι τέτοια ασήμαντα δεν τα αναφέρω... 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, *nenya* said: Θέλατε βροχή; Ε να, από χθες την πήρατε! Πφφφφ σκατόκαιρος Βροχή? Ούτε τις φακές που φυτεύαμε σε κυπελάκι γιαουρτιού όταν είμασταν στο σχολείο, δεν ήταν αρκετή για να ποτίσει... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από ThReSh 1
phanispal Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, *nenya* είπε Μα για να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας ρουχαλάκια φυσικά και για να μην κρυώνουμε στον ύπνο. Λολ, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω σε αυτό το post. Eγώ στη δουλειά είμαι με κοντομάνικο εδώ και μήνες (βασικά φέτος ελάχιστα φόρεσα ζακέτα) και τις τελευταίες εβδομάδες και με βερμούδα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά στο θέμα του ύπνου, ακόμα και να το δεχτώ ότι κάποιος μπορεί να κρυώνει σε ένα σπίτι με τουλάχιστον 22°C τη νύχτα (μην πω 25), φαντάζομαι λύνεται εύκολα με ένα πάπλωμα, μια κουβέρτα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από phanispal
*nenya* Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Είπαμε, εμείς οι 2 είμαστε το αντίθετο XD ως σαύρα λατρεύω την ζέστη, την αναζητά ο οργανισμός μου, πώς να στο πω. Είμαι κρυουλιάρα. Μέχρι χθες ήμουν με το χειμωνιάτικο χοντρό πάπλωμα και κλειστά τζάμια εννοείται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 minute ago, *nenya* said: Μέχρι χθες ήμουν με το χειμωνιάτικο χοντρό πάπλωμα και κλειστά τζάμια εννοείται. Πάπλωμα ftw και για Μάιο. Σε φάση φέρνω κι ανεμιστήρα, αλλά το πάπλωμα δεν το βγάζω αν δεν μπει Ιούνιος που λέει ο λόγος.
Ison_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, *nenya* είπε Είπαμε, εμείς οι 2 είμαστε το αντίθετο XD ως σαύρα λατρεύω την ζέστη, την αναζητά ο οργανισμός μου, πώς να στο πω. Είμαι κρυουλιάρα. Μέχρι χθες ήμουν με το χειμωνιάτικο χοντρό πάπλωμα και κλειστά τζάμια εννοείται. Από Τ4 πώς είσαι; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Ison_ διπλή πρόταση
*nenya* Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Όλα καλά στις πρόσφατες εξετάσεις! Πάρτε το απόφαση, υπάρχουμε κι εμείς οι κρυουλιάρηδες, ζούμε ανάμεσά σας, έχουμε παγωμένες πατούσες και κρύα χέρια all year round!
Getta Robo Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Εχω κατεβασει τα καλοκαιρινα απο 01/03 ευλαβικα. Οχι πως εχω και τιποτα χειμωνιατικα, αλλα μας τσακισε φετος η ζεστη. Εκανε λιγο καπως ετσι δροσουλα σημερα, ελπιζω να κρατησει λιγο ακομα.
Ison_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα καλά στις πρόσφατες εξετάσεις! Πάρτε το απόφαση, υπάρχουμε κι εμείς οι κρυουλιάρηδες, ζούμε ανάμεσά σας, έχουμε παγωμένες πατούσες και κρύα χέρια all year round! OK κράτα τη ζέστη σου, αλλά άσε μας τις βροχές. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Ison_ 1
redykt Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 σιγουρα πριν ερθει το "3 μηνες χωρις βροχη" πρεπει να ριξει και τιποτα βροχουλες, για να μη πω καταιγιδουλες 2 hours ago, Ison_ said: Να σας δω π.χ. το καλοκαίρι στο κυκλαδονήσι, να θέλετε να ξεβγαλθείτε από τη θάλασσα και θα έχουν κόψει το νερό και θα λούζεστε με τα εμφιαλωμένα. Καλά όσο για τη ζημιά γενικότερα στο περιβάλλον και κάτι τέτοια ασήμαντα δεν τα αναφέρω... true.
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Στις 4/29/2018 στις 2:52 ΜΜ, redykt είπε εγω ακομη περιμενω χιονονιφαδες στα νουπου Κι εγώ περιμένω χιονάκι, είναι σε φάση incoming. Τέλος τα τριαντάρια.. ΓΥΡΝΑΕΙ. Εμείς είμαστε
redykt Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 5 minutes ago, TriLoBiTe said: Κι εγώ περιμένω χιονάκι, είναι σε φάση incoming. Τέλος τα τριαντάρια.. ΓΥΡΝΑΕΙ. Εμείς είμαστε 0-0 στους 8 μηνες!
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Ωραία η ζέστη.Απλά πρέπει να έχεις κλιματισμό στο σπίτι,στο αμάξι και στην δουλειά.Αλλιώς κάνεις 3 μπάνια.Ο συνδυασμός με υγρασία και κουνούπι ταιριάζει απόλυτα. Με το που κάνεις κάποια δουλειά ιδρώνεις,κάνεις ντούς αλλά ξαναιδρώνεις. Τα φαγητά χαλάνε εύκολα,η εγκληματικότητα αυξάνεται,η ΔΕΗ χαίρεται η παραλιακή δεν μας χωράει όλους. 1
redykt Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ελααα παραπονιαρηδες ολοι, σαββατοβραδο με καταιγιδουλες βλεπω. Αντε επιτελους !
Προτεινόμενες αναρτήσεις