Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάρτιο κι Απρίλιο πάντως δεν έριξε σχεδόν τπτ από πλευράς βροχής στην Αττική. Έχω ανοίξει σχεδόν εδώ κι ένα μήνα το αυτόματο πότισμα γμτ! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Πήγε κανείς για μπάνιο να μας πει θερμοκρασία νερού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, redykt είπε πολυ ζεστη βλεπω και τη βδομαδα που ερχεται. Επιτέλους ήρθε και για μας ο καιρός μας. Αν και φέτος δεν έχω κανένα παράπονο από το χειμώνα μία χαρά το πήγε, για την Αθήνα μιλάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Παίζει να ήταν ο πιο ζεστός και άνυδρος χειμώνας και άνοιξη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 εγω ακομη περιμενω χιονονιφαδες στα νουπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Σαν χειμωνας πρεπει να ηταν 2ος-3ος χειροτερος της τελευταιας 10ετιας για τους χειμωνολατρες. Οσο για τον Απριλη πρεπει να ειναι απο τους πλεουν ξηρους των τελευταιων πολλων ετων για αρκετες περιοχες της χωρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Προβλέπεται "καυτό" καλοκαίρι;Τι λένε οι ειδικοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, christopher0016 είπε διαφωνω με αυτα που λεει το newsbomb οσο ανεβαινει η θερμοκρασια , τοσο περισσοτερο βγαινουμε παμε παραλια διακοπες κτλπ αρα το καλοκαιρι ανεκαθεν εχουμε καλυτερη διαθεση Εγώ πάλι συμφωνώ απόλυτα. Και δεν τα λέει το newsbomb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 29 minutes ago, AntiCambeR said: Προβλέπεται "καυτό" καλοκαίρι;Τι λένε οι ειδικοί; καθε χρονο τα ιδια λενε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 20 minutes ago, redykt said: καθε χρονο τα ιδια λενε. Απαιτούμε βροχές και χιόνι το καλοκαίρι μετά από αυτό τον φλώρικο χειμώνα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Just now, ThReSh said: Απαιτούμε βροχές και χιόνι το καλοκαίρι μετά από αυτό τον φλώρικο χειμώνα! τον περσινο χειμωνα το χε στρωσει εδω στα νουπου, εστω και για μια μερα. φετος τιποτα. του χρονου περιμενω μεγαλα πραγματα καιρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 4 minutes ago, redykt said: τον περσινο χειμωνα το χε στρωσει εδω στα νουπου, εστω και για μια μερα. φετος τιποτα. Εδώ Πεντέλη είδαμε στην καλύτερη ελάχιστο χιονόνερο, περίμενες χιόνι στα ΝΠ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Απαιτούμε βροχές και χιόνι το καλοκαίρι μετά από αυτό τον φλώρικο χειμώνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Θέλατε βροχή; Ε να, από χθες την πήρατε! Πφφφφ σκατόκαιρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Καλά, δεν το λες βροχή αυτό, λασποκάτουρο μπορεί. Το καλό είναι ότι δρόσισε λίγο. Αν εξαιρέσουμε τις δύο προηγούμενες ημέρες, και πιάσουμε ας πούμε τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, πείτε μου σοβαρά τους λόγους για τους οποίους θα θέλατε υψηλότερη θερμοκρασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις