Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ROFL, όσο έριξε στη Μύκονο όλο το χρόνο το έριξε στον Πλατανιά σε μια μέρα?

grafimna-meteo-gr.jpg

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Χιονόνερο χθες, λίγο χιόνι σήμερα το πρωί, κατα τα άλλα  ουκ ολίγο το κρύο...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, redykt said:

ψοφοκρυο και απο χιονι τιποτα (τουλαχ. στα χαμηλα)

8 βαθμούς έχει το κέντρο της Αθήνας, ούτε για χιονόνερο...

Δημοσ.

Προχτες βραδυ διδυμοτειχο -4 αλλα η αισθηση πρεπει να ηταν στο -10 με τον βορια που ειχε. Δεν ξερω πως την παλευουν εκει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω δε μπορώ να διαβάζω τέτοιες υπερβολές, αρρωσταίνω.

Δείτε κανά βίδεο στo YouTube με Ρωσία στους -50°C και ανθρώπους να κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους και να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Νταξ έχουν παγώσει και οι βλεφαρίδες τους, αλλά δεν κάνουν έτσι.

Σιγά τους -4°C και τους -10°C.

Έχω παίξει μπάλα με -15°C και η μπάλα όταν έσκαγε στη μοκέτα του 5*5 έκανε τικ τικ επειδή είχε τεντώσει το πετσί της, κυριλέ όλα, χαμπάρι δεν πήραμε.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, phanispal said:

Δείτε κανά βίδεο στo YouTube με Ρωσία στους -50°C και ανθρώπους να κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους και να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Νταξ έχουν παγώσει και οι βλεφαρίδες τους, αλλά δεν κάνουν έτσι.

Έχω παίξει μπάλα με -15°C και η μπάλα όταν έσκαγε στη μοκέτα του 5*5 έκανε τσικ τσικ επειδή είχε τεντώσει το πετσί της, κυριλέ όλα, χαμπάρι δεν πήραμε.

Δεν είναι "υπερβολές" είναι θέμα συνήθειας. Για φέρε τον Ρώσο απροετοίμαστο σε καύσωνα που εμείς λέμε κλάιν και δες την αντίδραση του...

Έπαιζες μπάλα όμως, για κάνε απλό χαλαρό/σάπιο περπάτημα ή κάτσε ακίνητο και τα ξαναλέμε... :P

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Δεν είναι "υπερβολές" είναι θέμα συνήθειας. Για φέρε τον Ρώσο απροετοίμαστο σε καύσωνα που εμείς λέμε κλάιν και δες την αντίδραση του...

Έπαιζες μπάλα όμως, για κάνε απλό χαλαρό/σάπιο περπάτημα ή κάτσε ακίνητο και τα ξαναλέμε... :P

Αυτο , ειναι θεμα συνηθειας.

12 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχω παίξει μπάλα με -15°C και η μπάλα όταν έσκαγε στη μοκέτα του 5*5 έκανε τικ τικ επειδή είχε τεντώσει το πετσί της, κυριλέ όλα, χαμπάρι δεν πήραμε.

Και εγω εχω παιξει μπαλα(ερασιτεχνικα) στους -10 οταν ημουν ευρωπη ε και; Ημουν και καμια 15χρονια νεοτερος βεβαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...