Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βελτιώθηκε αναπάντεχα για την Παραμονή Χριστουγεννων

78-780GR.GIF?21-0

@PostHelper Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει lake effect στο Σαρωνικό, απλά είναι γεγονός ότι ήρθε από εκεί το όλο χιόνι ξαφνικά τα ξημερώματα και στρώθηκαν έστω κ προσωρινά με την δυναμική που είχε τα Νότια Προάστια από τα 100μ και πάνω.

Ξαναλέω εγώ είμαι ενθουσιώδης με το χιόνι, αν δεν ήμουν δεν θα σχολίαζα στο θέμα σχετικά με τις κακοκαιρίες, αλλά και πάλι προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός σχόλιαζοντας συγκεκριμένους χάρτες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξαναλέω εγώ είμαι ενθουσιώδης με το χιόνι, αν δεν ήμουν δεν θα σχολίαζα στο θέμα σχετικά με τις κακοκαιρίες, 

Ένας είσαι εσύ που έμφανίζεσαι στο thread σαν τα χιόνια (pun intended) κάθε Δεκέμβριο και ο toxo το καλοκαίρι με τους 40+ καύσωνες στη Ν. Φιλαδέλφεια.

• Like 2
Δημοσ.

Ένας είσαι εσύ που έμφανίζεσαι στο thread σαν τα χιόνια (pun intended) κάθε Δεκέμβριο και ο toxo το καλοκαίρι με τους 40+ καύσωνες στη Ν. Φιλαδέλφεια.

αχαχαχαχ αν δεις τη προηγουμενη σελίδα ο τόξω τώρα σπαμμάρει με τους καύσωνές του και μεσ το καταχείμωνο :P
Δημοσ.

Στο χωριο μου που ειναι 20χλμ απο την Καρδιτσα και οχι ορεινο,εχει ηδη ριξει 20 ποντους και συνεχιζει.Να δω πως θα παω αυριο για δουλεια.Ποτε ειπαν ρε παιδια οτι θα χιονισει?Εκεινος ο καρναβαλος ο Αρνιακος λεει οτι θα χιονισει κατοπιν εορτης.Μεχρι χθες ελεγε οτι ο καιρος θα ειναι σχετικα ηπιος με βροχες και λιγα χιονια απο 700 μετρα και πανω.Εμεις εδω εχουμε μετα βιας 100 μετρα υψομετρο.Οτι να 'ναι.

Ηρθα 4:00 απο την δουλεια και ξεπαγιασα να βαλω 3-4 καροτσια ξυλα στο λεβητοστασιο για τον λεβητα.Χιονι η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπουμε συχνα αλλα οταν ριχνει ειναι παιδεμα.Θα μας θαψει αποψε μου φαινεται.

Δημοσ.

Πλιζ, οι εμπειροι μια προβλεψη για χιονια: Σαββατο πχ μεσημερακι θα ειναι εφικτο το ταξιδι απο Αθηνα για Αρκαδια; Περναμε την Τριπολη και συνεχιζουμε μετα το Λεβιδι για Λαγκαδια. Πως να ξερουμε αν το'χει στρωσει στους δρόμους;

Δημοσ.

Φαντάζομαι αν η κατάσταση είναι ζόρικη θα υπάρξει άμεση ενημέρωση. Τώρα αν φύγετε από Αθήνα με λιακάδα (όχι στην Αθήνα, σε όλη τη διαδρομή) και σας πιάσει «στα πράσα»:

Εννοείται ότι σε περίπτωση που ξεκινήσετε θα έχετε μαζί σας αντιολισθητικές, και ότι τουλάχιστον ένας θα ξέρει πώς να τις εφαρμόσει.

Το να έχει ρίξει λίγο χιόνι δεν είναι πρόβλημα σε γενικές γραμμές. Το πρόβλημα ξεκινά όταν είναι πολύ ή/και μετατρέπεται σε πάγο.

• Like 2
Δημοσ.

Έριξε αρκετό στην δυτική Χαλκιδική, κυρίως το έστρωσε στα χωράφια, οι δρόμοι είναι μια χαρά. Καρτ ποστάλ φάση.

post-444272-0-39924300-1513883977_thumb.jpg

Δημοσ.

Πλιζ, οι εμπειροι μια προβλεψη για χιονια: Σαββατο πχ μεσημερακι θα ειναι εφικτο το ταξιδι απο Αθηνα για Αρκαδια; Περναμε την Τριπολη και συνεχιζουμε μετα το Λεβιδι για Λαγκαδια. Πως να ξερουμε αν το'χει στρωσει στους δρόμους;

Θα βάλει χιόνι ή Πελοποννησος σίγουρα... Με προσοχή!

Παρασκευή θα χιονίσει αλλά από Σάββατο δείχνει ότι μαλακώνει ο καιρός και θα έχει λιακάδα..

Κάνεις δεν μπορεί να σου πει σίγουρα γιατί παίζουν ρόλο οι τοπικές συνθηκες και οι ραγδαιοτητες.. Σήμερα ήδη χιονίζει υπερβόρεια του νόμου Αττικής κάτι που πολλοί δεν περιμένανε

• Like 1
Δημοσ.

Αρτεμισιο θα χει μπολικο χιονι.

Θα σε συμβουλευα πριν ξεκινησεις να παρεις την τροχαια να σου πουν

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως εδώ (ΒΠ Αττικής) ενώ το μεσημέρι είχε χαμηλότερη θερμοκρασία από το πρωί (~4°C vs 5,5), δεν έπεσε άλλο. Δηλαδή άντε να έχει πέσει στους 3,5.

Ανέβηκα μέχρι πλατεία παλιάς Πεντέλης γυρνώντας σπίτι και δεν έγραψε κάτω από 3,0, πριν 2 ώρες.

Δηλαδή έχει μεν ψοφόκρυο, αλλά όχι για χιόνι. Υπο φυσιολογικές συνθήκες έχει τουλάχιστον 2°C διαφορά από εδώ που είμαι μέχρι την πλατεία παλαιάς Πεντέλης (το ψηλότερο σημείο που έχει σπίτια δηλαδή, που περνάει λεωφορείο, που υπάρχουν υπηρεσίες - Νοσοκομείο κλπ-).

Απ ό,τι διαβάζω κάτι αντίστοιχο, μάλλον ακόμα πιο mild θα είναι και η πρωτοχρονιά. Φαίνεται να τη γλυτώνουμε δηλαδή για εφέτος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ Πεντέλη σχεδόν 3 και φυσάει αρκετά ενώ βρέχει από τις 23:00 αν όχι 22:30...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...