Anorymous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 δεν ξερω για εσας αλλα εμενα αυτο που το πρωι εχει κρυο και μετα σκαμε πολυ μου την δινει στα νευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Λίγα χρόνια ακόμη και θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σαν την Αυστραλία: με αγιοβασίληδες να κάνουν σερφ στην παραλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Λίγα χρόνια ακόμη και θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σαν την Αυστραλία: με αγιοβασίληδες να κάνουν σερφ στην παραλία.Προβλέπετε για Ελλάδα. Τα χιόνια στους βόρειους. Έκαστος στο είδος του. Παρεμπιπτόντως για 135 Αυγούστου, κάνει ψύχρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Προβλέπετε για Ελλάδα. Τα χιόνια στους βόρειους. Έκαστος στο είδος του. Παρεμπιπτόντως για 135 Αυγούστου, κάνει ψύχρα. Τέσσερις προτάσεις έγραψες κι ανάθεμα κι αν κατάλαβα έστω μία... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Τέσσερις προτάσεις έγραψες κι ανάθεμα κι αν κατάλαβα έστω μία...Aυτός ηταν ο σκοπός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Από 18 Δεκεμβρίου μέχρι αρχές του καινούργιου χρόνου φαίνεται μεγάλο καιρικό ενδιαφέρον με βροχές και χιόνια γενικότερα σε όλη την Ελλάδα.. Ότι πρέπει για τις γιορτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μεγάλη μπουκιά φάε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Να δούμε ποιοι θα κάνουν λευκά Χριστούγεννα φέτος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Φτάσαμε να μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι στην Αθήνα θα έχει μέγιστη θερμοκρασία 10 βαθμούς στο τέλος Δεκέμβρη Καλά πάμε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Το σημαντικο ειναι να εχει αερα,να καθαριζει η ατμοσφαιρα απο την καπνα,το να μην εχει πολυ κρυο κακο δεν ειναι. Χριστουγεννα 2012 θυμαμαι 25/12 ειχε κοντα 20+βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πήγα το πρωί για περπάτημα στη Διονυσίου Αεροπαγήτου, κέντρο Αθήνας. Πολύ υγρασία, και μια κάποια ομίχλη. Επιστρέφοντας και αφού βγήκε ο Ήλιος και είχα ιδρώσει, παιρνόντας κοντά από τις πρασινάδες είρθε στη μύτη μου μια μυρωδιά που είχα συνδυάσει με την Άνοιξη. Αυτή που βγάζουν κάποια φυτά και θυμίζει μέλι. Έκανε σίγουρα ζέστη για την εποχή. Γυρνάω σπίτι και βλέπω 18 βαθμούς, και είναι ακόμα πρωί. Θα πάει λογικά 20αρι το μεσημέρι. Κατάλαβα ότι κάτι πάει στραβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Θα δούμε ωραία πράγματα το διάστημα 19-31/12.. Ίσως καταφέρουμε οι Αθηναίοι να δούμε χιονακι να πέφτει βράδυ Παραμονής Χριστουγέννων.. Πολύ νωρίς ακόμα βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πηγα να ανοιξω θεμα και ειδα αυτο, οποτε ρωταω εδω. Πως μπορω να διαβαζω τις εντασεις τον ανεμων και να μεταφραζω το αποτελεσμα. Με ενδιαφερει επειδη ταξιδεευω με καραβι και οταν κουναει φλωρευω γιατι εχω θεματα με στομαχι. Εχω ακουσει οτι ο νοτιας ειναι ο πιο επικινδυνος και επιφοβος Η ερωτηση μου, τι σημαινει διευθυνση ανεμων. Τι σου λεει η πληροφορια της διευθυνσης αμα δε ξερεις τις κατευθυνσης? ΠΧ οταν λες νοτιας σημαινει οτι ερχεται απο τα νοτια, και οχι οτι καταληγει εκει? Οκ πηγαζει απο τα νοτια αλλα που παει? Εκ διαμετρου αντιθετα δηλαδη στα βορεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, σου λέει απο που έρχεται και προφανώς παει στο αντίθετο του. Όπως λες δηλαδή, αν φυσάει νότιας σημαίνει πως έρχεται απο το νότο και παει προς το βορρά. Τέρμα το φθινόπωρο, πλεον ήρθε ο χειμώνας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ειπα μηπως κανει κανα φαλτσο και απο νοτο καταληγει ανατολικα. Ελα σε καβλαντιζω θενξ. Και τελικα οι φημες του νοτια χθες ηταν αληθινες. Εφαγα τοσο κουνημα στο καραβι που εγινα κοτοπουλο. Εκατσα εξω σκεπασμενος να με χτυπαει ο αερας και σε κεντρικο σημειο να τρωω το λιγουτερο κουνημα αλλα και παλι δε τη παλευα και πολυ Υπαρχει καμμια εφαρμογη που να δινει ενα σημειο και να μου βγαζει ειδοποιησεις, να προλαβαινω το νοτια να παιρνω τις προφυλαξεις μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις