panos0100 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Είμαι 1 μήνα άρρωστος με τον κωλοκαιρο ΕΛΕΟΣ Ελα ρε φιλε εεε οχι μολις το ειπες αρρωστησα και εγω τωρα ρε συ, εχω τα λαιμα μου και συναχι εεε μα καιρος ειναι αυτο το πραγμα αυτη η υγρασια τοσο καιρο θανατος απο την ζεστη πηγαμε στο κρυο σε χρονο πιτ στοπ, πεσαμε αποτομα στους 12 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εν τω μεταξύ η Πορτογαλία ψήνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η Πορτογαλία ψήνεται αλλα τα Ν. Μουδανιά έχουν παγώσει. Χτες έφτασε τους 3,2 βαθμούς, ρεκόρ χαμηλότερης για Οκτώβρη (το προηγούμενο ήταν 3,4 το 2012). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ξεροκρυο κι ετσι θα συνεχισει και για τις επομενες ημερες στο μεγαλυτερο μερος της χωρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexlooker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μόλις έχασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εντυπωσιακη η δορυφορικη αυτη τη στιγμη. Τεραστιο το χαμηλο που μπουκαρει και η ως τωρα εικονα δειχνει οτι θα επηρεαστει σχεδον ολη η ηπειρωτικη Ελλαδα με κατα τοπους εντονα φαινομενα. Αντε να πεσει νερο, γιατι η ξηρασια τραβηξε πολυ. update: Οπως δειχναν και οι προβλεψεις απο χθες, δεν φαινεται να επηρεαζεται η Αττικη απο φαινομενα. Ολη η δυτικη Ελλαδα και τα ηπειρωτικα απο Φθιωτιδα και πανω φαινεται πως θα παρουν αλλοι περισσοτερο κι αλλοι λιγοτερο νερο. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2017 από YourTrueLegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αυριο ως το μεσημερι η ευκαιρια της Αττικης να δει τις πρωτες σοβαρες βροχες. Επιπλεον, υπαρχουν ενδειξεις για ισχυρη κακοκαιρια προς το τελος της εβδομαδας, αλλα απο Τεταρτη θα φανουν πιο καθαρα οι λεπτομερειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Proaskos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αυριο ως το μεσημερι η ευκαιρια της Αττικης να δει τις πρωτες σοβαρες βροχες. Επιπλεον, υπαρχουν ενδειξεις για ισχυρη κακοκαιρια προς το τελος της εβδομαδας, αλλα απο Τεταρτη θα φανουν πιο καθαρα οι λεπτομερειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αυριο ως το μεσημερι η ευκαιρια της Αττικης να δει τις πρωτες σοβαρες βροχες. Αμφιβάλω, προβλέπω πάλι άκυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αμφιβάλω, προβλέπω πάλι άκυρα. Εχει φαει πολλες φολλες η Αττικη φετος το φθινοπωρο πραγματι, γιαυτο κι εγω κραταω μικρο καλαθι παρ'οτι τα περισσοτερα μοντελα συγκλινουν λιγες ωρες πριν σε βροχες ή/και καταιγιδες για το πρωι. Και γενικα σε μια καλη εβδομαδα για την Αττικη στο θεμα βροχων. Βεβαια το ενδιαφερον εστιαζεται στο τελος της εβδομαδας (Σαββατο κυριως) οπου αυτη τη στιγμη φαινεται ενα τερας να ερχεται. Προς Τεταρτη βραδυ θα ξερουμε θεση-ενταση κλπ κλπ, τωρα ειναι νωρις ακομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ρε μανια με την κακοκαιρία στην αττικη, μια χαρά ειμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παναγία μου, τι έριξε ω ρε μάνα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ρε μανια με την κακοκαιρία στην αττικη, μια χαρά ειμαστε ...και τα ελεγα εγω, στην ελλαδα δεν πρεπει να βρέχει ουτε να χιονίζει, αφου ήμαστε άχρηστοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ρε μανια με την κακοκαιρία στην αττικη, μια χαρά ειμαστε Λογικο ειναι να συμβανιουν τα περισοτερα παραμοια περισστατικα καθως ολη η αναπτυξη στην αττικη βασιστηκε στο μπαζωματα των ρεματων. Εδω βλεπουμε οτι οσες οι πολεις στην Ευρωπη διαρεονται καποιο ποταμι υλοπουον εργα για την αναδειξη τους ωστε να ομορφυνουν τις πολεις τους ενω στην Αθηνα το εκλεισαν για να το κανουν αυτοκινητοδρομο. Λενε στα τηλεοπτικα καναλια οτι η φυση εκδικειται. Οχι! ο φυση απλα ακολουθει τον ρυθμο της., Ο ανθρωπος ειναι αυτος που εκδικειται και μαλιστα τον ιδιο του τον εαυτό ή μαλλον τον σκοτωνει με την ματιοδοξια του, τη αλαζονια του, η υπεροψια του και ολα τα συνωνυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Οι επομενες 3-4 μερες θα ειναι επισης πολυ δυσκολες, καποιες ισως ακομα δυσκολοτερες απο την σημερινη. Η Αττικη αυριο θα ξαναεχει προβληματα και με βαση τα τωρινα τρεξιματα αναμενεται αρκετο νερο και μεσα στο Λεκανοπεδιο. Χρειαζεται πολλη προσοχη σε οποιον επιχειρησει να τα βαλει με τη φυση για αυτες τις ημερες... Και πολλη προσοχη σε προοληπτικο επιπεδο για οσους βρισκονται σε μπαζωμενα-χτισμενα ρεματα κλπ. ΥΓ. Στην Μανδρα δεν εριξε και τιποτα τρελο, ουτε καν στα Γερανεια δεν εριξε καμια τρελη ποσοτητα νερου ή καμια τρελη ραγδαιοτητα. Εριξε μια αρκετα γερη μπορα, αλλα δεν τη λες και θεομηνια. Αυτο που συνεβη (δυστυχως) ειναι πολυ πιθανο να ξανασυμβει στο μελλον διοτι απλουστατα το νερο πρεπει να εχει χωρο να περασει απο καπου, κατι που αγνοησαν αυτοι που οικοδομησαν την συγκεκριμενη περιοχη. Αλλα επειδη στη φυση κοντρα δε γινεται να πας, το νερο απλως συνεχιζει να περναει απο εκει που περναει εδω και χιλιετιες-απλη φυσικη, δεν θελει καν μυαλο. Ηταν κακη ιδεα λοιπον σε αυτο το χωρο να χτισει ο ανθρωπος, αλλα στην Ελλαδα δεν θα περιμενα κατι καλυτερο...Μεγαλο κριμα για τους ανθρωπους που χαθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις