yannis27gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τι λέει για τη νέα βδομάδα; Ολες οι βροχές που δεν έπεσαν τον Οκτώβρη θα πέσουν μαζεμένες τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Θυμάμαι αρχές μαϊου είχα ξεκινήσει μια δουλειά κοντά στο σπίτι μου 100 μέτρα περίπου και με τις μπόρες τότε 2 ταξια περάσαν και με έκαναν μέσα στο στενό δρομάκι λούτσα το παντελόνι μου έγινε χάλια και έσταζε, δεν μ αρέσουν οι βροχές και δυστυχώς απ ότι λένε τα προγραματακια που έχω στο κινητό για θεσσαλονικη δευτέρα απόγευμα τρίτη και τετάρτη θα έχουμε άστατο καιρό με καταιγίδες το μόνο θετικό που θα κρατήσω είναι ότι θα βγει πάλι κρύο μήπως φύγουν αυτά τα κουνούπια έχουμε γεμίσει πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexlooker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ο φετινος χειμωνας θα ειναι πολυ ηπιος. Για χειμωνας θα ειναι "ζεστος". 2017-2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ο φετινος χειμωνας θα ειναι πολυ ηπιος. Για χειμωνας θα ειναι "ζεστος". 2017-2018 Άντε μακάρι ρε συ φίλε από το στόμα σου και του θεού το αυτί, να γλυτώσουμε κανένα πετρέλαιο, τις σόμπες που καίνε ρεύμα, πέρυσι τι ήτανε εκείνο το κρύο, και έπρεπε να πάω τότε με τα χιόνια να πάρω μια μητρική γιατί έμεινα χωρίς υπολογιστή, φυσικά με τόσο κρύο αρρώστησα με το στομάχι μου σε 3 μέρες, θα μου μείνει αξέχαστος ο χειμώνας ο περσινός, πάντως και εγώ άκουσα να λένε ότι ακόμα και τα Χριστούγεννα με ήλιο θα τα περάσουμε φέτος και θερμοκρασίες όπως τώρα 26 με 27 βαθμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μήπως είναι λίγο νωρίς? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexlooker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μήπως είναι λίγο νωρίς? ετσι πρεπει, αλλιως "μετα χριστον πολλοι προφητες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Να αλλά σε περίπτωση που δεν πέσεις μέσα? Κλαιν? 0 χασούρα, καμιά συνέπεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ο καιρός είναι τέλειος!! Δεν το περίμενα να πάει έτσι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ο καιρός είναι τέλειος!! Δεν το περίμενα να πάει έτσι! Mην βιάζεσαι. Απο Δευτέρα αρχίζουν οι βροχές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexlooker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Να αλλά σε περίπτωση που δεν πέσεις μέσα? Κλαιν? 0 χασούρα, καμιά συνέπεια? οπως και 0 κερδος ομως! Με 200 eur πανω στο τραπεζι τα βαζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά θα πουλήσεις μούρη, ενώ στην αντίθετη περίπτωση συνήθως τουμπεκί ή super υποβάθμιση της πρόβλεψης (ή του πρηξίματος που κάποιοι κάνουν)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexlooker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά θα πουλήσεις μούρη, ενώ στην αντίθετη περίπτωση συνήθως τουμπεκί ή super υποβάθμιση της πρόβλεψης (ή του πρηξίματος που κάποιοι κάνουν)... ναι δυστυχως αυτο ειναι συχνο φαινομενο... "οποιος δεν εχει προσωπο, πουλαει μουρη" (δικο μου) τεσπα, ειναι αγενεια να μιλαμε οι 2-μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Άντε μακάρι ρε συ φίλε από το στόμα σου και του θεού το αυτί, να γλυτώσουμε κανένα πετρέλαιο, τις σόμπες που καίνε ρεύμα, πέρυσι τι ήτανε εκείνο το κρύο, και έπρεπε να πάω τότε με τα χιόνια να πάρω μια μητρική γιατί έμεινα χωρίς υπολογιστή, φυσικά με τόσο κρύο αρρώστησα με το στομάχι μου σε 3 μέρες, θα μου μείνει αξέχαστος ο χειμώνας ο περσινός, πάντως και εγώ άκουσα να λένε ότι ακόμα και τα Χριστούγεννα με ήλιο θα τα περάσουμε φέτος και θερμοκρασίες όπως τώρα 26 με 27 βαθμούς Κυριολεκτικα δεν θα εχουμε να φαμε αν συνεχιστει αυτο το πραγμα με την κλιματικη αλλαγη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Κυριολεκτικα δεν θα εχουμε να φαμε αν συνεχιστει αυτο το πραγμα με την κλιματικη αλλαγη. Εννοείς αν έχει "ζέστη" για χειμώνα ή αν έχει κρύο? Διοτι οι αγρότες πέρσι έπαθαν σοβαρότατη ζημιά από το κρύο (και τον Δάκο βεβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εννοείς αν έχει "ζέστη" για χειμώνα ή αν έχει κρύο? Διοτι οι αγρότες πέρσι έπαθαν σοβαρότατη ζημιά από το κρύο (και τον Δάκο βεβαια) Ειναι εξωπραγματικο να εχουμε τοσο υψηλες θερμοκρασιες τετοια εποχη. Μια πληθωρα φυτων και δεντρων, χρειαζονται συγκεκριμενες θερμοκρασιες για να αναπτυχθουν και να καρποφορησουν, και με τετοια ζεστη τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα. http://blog.farmacon.gr/katigories/texniki-arthrografia/kalliergitikes-praktikes/item/376-oi-epidraseis-ton-xamilon-thermokrasion-sta-oporofora-dentra-kai-tin-elia Τα προβληματα με τις ελιες - οπου ειναι πολλα -, ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου. Οταν βγαινει κοσμος και λεει σχολια τυπου "τι κριμα που δεν εχουμε 50 βαθμους κελσιου ολο το χρονο επειδη κατω απο τους 49 κρυωνω", αντι πχ να μεινουν σε σπιτι με σοβαρη μονωση (καλα αλλο ανεκδοτο και αυτο), πρακτικα ευχονται να πεσει πεινα. Εκτος και μπορουνε να ζησουνε με αμμο και νερο απο την θαλασσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις