vrwmiaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Υποφερτη η ζέστα μέχρι τώρα Υποφερτη η ζέστα μέχρι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καμία ζέστα μέχρι τώρα. Καμία ζέστα μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω γενικά ότι οι θερμοκρασίες της τάξης 36-37 oC κουράζουν όταν επαναλαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα Για μια δυο μέρες δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καμία ζέστα μέχρι τώρα. Καμία ζέστα μέχρι τώρα. Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα Κρύο δεν έκανε ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά με την ζέστη, θα περάσει. Καμιά ριμάδα βροχή θα ρίξει στην Αθήνα μπας και ξεβρωμίσει; Έχουμε γεμίσει σκόνη τόσο καιρό ξηρασίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω γενικά ότι οι θερμοκρασίες της τάξης 36-37 oC κουράζουν όταν επαναλαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα Για μια δυο μέρες δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα... Indeed, ακόμα και με μέτρια (και κάτω) μόνωση αν είναι 1-2 μέρες το σπίτι δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί τόσο (αμόνωτο τον πίνει βέβαια), οπότε παλεύεται εύκολα με ανεμιστήρα και χωρίς A/C. Πχ έξω έχουμε 35 και το θερμόμετρο μέσα στο σπίτι (από ότι μου είπαν) είναι στους 26. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Όποιος δουλεύει έξω τον πίνει. Όποιος postάρει απ' τη γραφειάρα του ή τη δωματιάρα του με την αρκουδάρα του παρακαλείται να πάπσει :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καμιά ριμάδα βροχή θα ρίξει στην Αθήνα μπας και ξεβρωμίσει; Έχουμε γεμίσει σκόνη τόσο καιρό ξηρασίας... Είχε ρίξει πριν λίγες μέρες ένα βράδυ καρέκλες, δεν το πήρες γραμμή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν λέμε για καρέκλες.Εμείς βροχή θέλουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Είχε ρίξει πριν λίγες μέρες ένα βράδυ καρέκλες, δεν το πήρες γραμμή;; Δε θα τον πέτυχε καμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Είχε ρίξει πριν λίγες μέρες ένα βράδυ καρέκλες, δεν το πήρες γραμμή;; Υπερβορειο λεκανοπεδιο ειχε βρεξει(και οχι πολυ καπου 2-5 χιλιοστα) και υπερβορεια προαστια. Κεντρο Αθήνας δεν πηρε και πολυ χαμπαρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Επιτέλους ξεκίνησε να πέφτει η θερμοκρασία, έστω αυτό το λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Yes, Yes, Yes, επιτέλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά με την ζέστη, θα περάσει. Καμιά ριμάδα βροχή θα ρίξει στην Αθήνα μπας και ξεβρωμίσει; Έχουμε γεμίσει σκόνη τόσο καιρό ξηρασίας... Είχε ρίξει πριν λίγες μέρες ένα βράδυ καρέκλες, δεν το πήρες γραμμή;; Δεν λέμε για καρέκλες.Εμείς βροχή θέλουμε. Ειναι να αναρωτιέσαι πότε τα προλαβαίνει ολα : Και ειδικός στα ψώνια και στα μαστορέματα και να παραγγέλνει ειδικά αιθέρια έλαια και καταρτισμενος λιντλολογος, και να κανει το τηλεφωνο του μπάνιου λεγκο για εύκολο καθαρισμό και κριτικές σε ταινιες και πηγαιο χιούμορΑν είχα κόρη, θα σε ήθελα για γαμπρό μου λαμπρε μου νέε Ειμαι σίγουρος οτι όταν έρθει ο χάρος να σε πάρει, θα του δείξεις απο ebay νεα εργονομικα κουπιά, μηχανή σε προσφορά απο στοκ λιντλ, καραβίσιο καφε σε οικονομική μέγα συσκευασία, ίδιο προϊόν με τα πολυδιαφημισμενα απλα χωρίς το brand name απάνω, θα του βάλεις και έναν φελινι να δείτε παρεα με νατσος σπιτικο τυρι και θα φυγει μονος και κατά συγκινημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις