Getta Robo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ω ρε φίλε κρύο σήμερα :/ Μακαρι η πιο ζεστη μερα του χρονου να ηταν σαν την σημερινη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Φαντάσου φόρεσα ζακέτα το πρωί! Πάντως άκουσα κι άλλους να σχολιάζουν τον κρύο αέρα [άρα δεν είμαι η μόνη χιχιχι]. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να έχει ζέστες μπας και απολαύσω τις παραλίες. On the other side, 6:20 που βγήκα εγώ από το σπίτι, είπα LOL, σήκωσα το πόλο έξυσα το beer pack μου και ξεκίνησα το τραγούδι: Is this cold that I'm feeling Is this the cold that I've been searching for Is this cold or am I dreaming THIS ISN'T COLD, WEATHER FUCK OFF 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλα υπαρχει ατομο μεσα σε αυτο το θρεντ που υποστηριζει οτι η Αθηνα ειχε 1 βδομαδα καυσωνα με 33 μεγιστες επειδη στο Γκαζι εκανε τοπικα 35 για 2 μερες και 37 την τριτη ημερα... Ούτε που κατάλαβα τι γράφεις. Δεν έχει καμιά σχέση μ' αυτό που έγραψα και σχολίασα εγώ. Νομίζει ο άλλος οτι επειδή στο μέρος που έμενε είχε διαφορετικές θερμοκρασίες και ψύχρα τότε αυτόν τον καιρό έχει και όλη η Ελλάδα, αντικρούει τις απόψεις των μετεορολόγων και όσων σχετίζονται με το θέμα επειδή στο δικό του μέρος επικρατούσαν άλλα δεδομένα. Δεν μπορείς να βασιστείς στο μερικό είτε μιλάμε για χρονικό διάστημα είτε για γεωγραφική έκταση ώστε να βγάλεις συμπέρασμα για το όλο, αυτό ήθελα να πω με ένα υποθετικό παράδειγμα πολύ απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Που ειναι οι βροχές, πρόγνωση από τα Λιντλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super3bingo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Απο ήλιο έχουμε χορτάσει πάντως αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ακόμα και σήμερα που η ΕΜΥ έλεγε βροχές πάλι ήλιο είχαμε απο αύριο πάλι τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 On the other side, 6:20 που βγήκα εγώ από το σπίτι, είπα LOL, σήκωσα το πόλο έξυσα το beer pack μου και ξεκίνησα το τραγούδι: Is this cold that I'm feeling Is this the cold that I've been searching for Is this cold or am I dreaming THIS ISN'T COLD, WEATHER FUCK OFF Kαλό μεν αλλά. Τι cold μου θες βρε αθεόφοβε Αύγουστο μήνα.. Πού νομίζεις πως είσαι; στα Λονδίνα? Στην Ελευσίνα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ω ρε φίλε κρύο σήμερα :/ βλέπω χθες βράδυ το comment σου και λέω τι κρύο , εδώ έσκασα . Κοιμάμαι με ανεμιστήρα κ ανοιχτή μπαλκονόπορτα και ξυπνάω κόκαλο έφτιαξα ένα ζεστό τσάι κ ήρθα στα ίσια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ντακς, πάλι ανεμιστήρα έβαλα, αλλά πιο μακρυά. Πιστεύω πως από σήμερα να πέσει η θερμοκρασία στους τοίχους, δεν θα χρειάζομαι ανεμιστήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αττική τουλάχιστον δεν παίζει να προλάβουν να αποβάλλουν θερμότητα τα σπίτια, αφού από σήμερα θα έχουμε πάλι άνοδο. Κι εγώ το βράδυ ενώ είπα να μην ανάψω κλιματιστικό αφού είχε ψιλοδροσίσει, κάποια στιγμή δεν παλευόταν άλλο και δεν τη γλίτωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μια ομορφη σκαφη χαμηλων πιεσεων στον βορειο Ατλαντικο που θα προσφερει πλουσιες βροχοθυελλες στα αχρηστα οντα στο μουχλιασμενο Μεγαλο Νησι, πιθανοτατα θα μας προσφερει ενα καλοκαιρινο 4-5ημερακι με υψηλες θερμοκρασιες εκει γυρω 10-14 Σεπτεμβρη. Θα μου πεις τωρα τι εχουμε χειμωνα? Οχι, ακομα καλοκαιρι εχουμε, αλλά μιλαμε για περαιτερω αυξηση της θερμοκρασιας. Οσο για βροχες, οι επομενες 10 ημερες φαινεται να κυλανε με πληρως γαλαζιο ουρανο και ΗΛΙΟ. Μιλαμε βεβαια για 10 μερες μπροστα(πανω απο 7 ημερες δεν υφισταται προβλεψη καιρου αυτη τη στιγμη) αλλά ειναι τετοια η κυκλοφορια που δεν ειναι ανουσια προβλεψη, εχει σθεναρες πιθανοτητες να βγει. Αν κινηθει/βρεθει αυτος ο αυλωνας(μπλε χρωμα στον χαρτη κοντα στην Ισλανδια) δυτικοτερα θα εχουμε σιγουρα εως και καυσωνα, ενω αν κινηθει ανατολικοτερα δεν θα ερθει θερμο κυμα ή θα ειναι αποδυναμωμενο και θα υπαρχουν και πιθανοτητες για βροχες..... ***EDIT: Τελικα εμφανιστηκε ενα ηλιθιο τραφακι σημερα απο το περασμα αυλωνα που μας επηρεαζει που θα μας τα κανει μουσκεμα(ελπιζω οχι εδω) και ανατολικη Μακεδονια, νοτια Χαλκιδικη, Σποραδες, Θεσσαλια, Βοιτωτια, Φθιωτιδα θα εχουν καποιες προσκερες βροχες εως και μπορες και πιθανον θα φτασουν εως και βορεια Αττικη αργα προς το βραδυ.Η θερμοκρασια παντου σε ανοδο απο αυριο το μεσημερι και μετα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από PostHelper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ζεστη με πολλη υγρασια και σκονη αναμενεται στις περισσοτερες περιοχες απο αυριο. Αυτο που λεμε αθλιος καιρος. Απο την αλλη, τα ΒΔ θα δουν βροχες και καταιγιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Έξω είναι λες και έχει σηκωθεί σκόνη, και μυρίζει όπως όταν είναι έτοιμο να βρέξει. Τραγική κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Aνοδος θερμοκρασιας και ζεστη για τις επομενες 5-6 ημερες. Δευτερα θα υπαρξουν περιοχες με 37-38ρια... Αθλιος Σεπτεμβρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά έτσι ήταν πάντα, καλοκαιρινός μήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά έτσι ήταν πάντα, καλοκαιρινός μήνας. Μπα, τα τελευταια 10+ χρόνια εχει θερμανθει αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις