Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους βροχούλα μετά από 2 μήνες απουσίας!  :-D

υ.γ. Το είδα και στο meteo πως από Παρασκευή θα αρχίσει να ανεβαίνει, και Σαββατοκύριακο θα έχει καύσωνα.

• Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα υπαρχει ατομο μεσα σε αυτο το θρεντ που υποστηριζει οτι η Αθηνα ειχε 1 βδομαδα καυσωνα με 33 μεγιστες επειδη στο Γκαζι εκανε τοπικα 35 για 2 μερες και 37 την τριτη ημερα... :lol:

Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο ατομο μεσα στο θρεντ.

Απλως η φαντασια σου ισως φτιαχνει τετοια ατομα αλλά ευτυχως ειμαι εγω εδω να σε διορθωνω οτι η φαντασια σου κανει λαθος.

Αλλιως για δειξε καποιον, ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, που να υποστηριζει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που ειπες εδω τωρα.

Επιτέλους βροχούλα μετά από 2 μήνες απουσίας!  :-D

υ.γ. Το είδα και στο meteo πως από Παρασκευή θα αρχίσει να ανεβαίνει, και Σαββατοκύριακο θα έχει καύσωνα.

Και τελικα δευτερα παλι πτωση(το πιθανοτερο πλεον) και κυριακη βραδυ καποιες εκ νεου βροχες στα βορειοδυτικα και βορεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ας είναι το Σαββατοκύριακο οι τελευταίες μέρες με >30°C για φέτος τουλάχιστον, να πάρουμε μια ανάσα.

Και ν' αρχίσουμε πάλι τα μπάνια σε πιο χαλαρούς ρυθμούς πλέον :Ρ

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο ατομο μεσα στο θρεντ.

Απλως η φαντασια σου ισως φτιαχνει τετοια ατομα αλλά ευτυχως ειμαι εγω εδω να σε διορθωνω οτι η φαντασια σου κανει λαθος.

Αλλιως για δειξε καποιον, ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, που να υποστηριζει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που ειπες εδω τωρα.

Tα bold και τα caps δεν ειναι αρκετα για το σκοπο που τα χρησιμοποιεις.

Προσπαθησε περισσοτερο!

Δημοσ.

Tα bold και τα caps δεν ειναι αρκετα για το σκοπο που τα χρησιμοποιεις.

Προσπαθησε περισσοτερο!

Οχι, απλως βοηθανε στο να εκτεθεις ακομα περισσοτερο. Στο να καταλαβουν ολοι οτι αοριστολογεις και λες πραγματα χωρις να τα στηριζεις καπου. Πραγματα της φαντασιας σου.

Περιμενω ακομη την ΠΑΡΑΘΕΣΗ των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ πραγματων του ατομου που ειπες οτι ειπε.

Δημοσ.

Οχι, απλως βοηθανε στο να εκτεθεις ακομα περισσοτερο. Στο να καταλαβουν ολοι οτι αοριστολογεις και λες πραγματα χωρις να τα στηριζεις καπου. Πραγματα της φαντασιας σου.

Περιμενω ακομη την ΠΑΡΑΘΕΣΗ των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ πραγματων του ατομου που ειπες οτι ειπε.

To oτι εισαι ο μοναδικος που εδωσε σημασια σε αυτο που εγραψα απαντα και την "ερωτηση" σου χωρις να χρειαζεται να κανω καμια παραθεση. Παραθεσεις κατα παραγγελια/απαιτηση και μαλιστα με τον τροπο που τις εθεσες, δεν κανω. Αλλωστε τα γραπτα υπαρχουν, περα του οτι παρουσιαστηκες απο μονος σου να αρνηθεις κατι "αοριστο" που ειπα εγω.

Τωρα αν εσυ εισαι της μεθοδου "πες-πες κατι θα μεινει" και σε καθε θρεντ που διαφωνεις σπαμαρεις την ιδια φραση--> "εκτιθεσαι πιο πολυ" κλπ (true story), τοτε... μακαρι καθε φορα "να εκτιθεμαι" οπως εδω :lol:

Δημοσ.

To oτι εισαι ο μοναδικος που εδωσε σημασια σε αυτο που εγραψα απαντα και την "ερωτηση" σου χωρις να χρειαζεται να κανω καμια παραθεση. Παραθεσεις κατα παραγγελια/απαιτηση και μαλιστα με τον τροπο που τις εθεσες, δεν κανω.

Εγω διορθωνω τα λαθη.

Και ετσι σε διορθωσα, γιατι αυτο που ειπες δεν συνεβη ποτέ και ηταν αλλη μια φαντασιωση σου.

Και ξαναλεω οτι αυτο που κάνεις ειναι τελειως χαζο, το να λες πραγματα που δεν συνεβησαν ποτέ, γιατι παραπληροφορεις τους υπολοιπους. Αλλά εγω θα ειμαι εδω στο να τα αναδεικνυω και να καταλαβουν ολοι οτι αοριστολογεις και λες πραγματα(αποψεις) χωρις να τα στηριζεις καπου, χωρις επιχειρηματα δηλαδη αλλά και λες πραγματα(περι γεγονοτων) που δεν συνεβησαν πραγματικα.

Δημοσ.

Φαντάσου φόρεσα ζακέτα το πρωί! Πάντως άκουσα κι άλλους να σχολιάζουν τον κρύο αέρα [άρα δεν είμαι η μόνη χιχιχι].

Ελπίζω την άλλη βδομάδα να έχει ζέστες μπας και απολαύσω τις παραλίες.

Δημοσ.

Νταξ κι εγώ κάποιες φορές είμαι υπερβολικός με το κρύο, αλλά νομίζω πρέπει να το κοιτάξεις :Ρ

Εχει τεραστια διαφορά στην θερμικη ανεση(στην αισθηση της θερμοκρασιας) το να καθεσαι στην σκια(πχ διπλα απο ενα κτιριο ή απο ενα δεντρο) σε 28 °C απο το να καθεσαι στον ηλιο σε 28 °C.

Οποτε μαλλον μιλατε για διαφορετικη ωρα και συνθηκες. :)

Διοτι 28 °C το μεσημερι στον ηλιο ειναι ζεστη. Αισθανεται(ενας φυσιολογικος ανθρωπος) ζεστη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...