Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για ζεστό Αύγουστο εσείς, πάντως εδώ και 15 μέρες 8km έξω από την Λάρισα και σε υψόμετρο μόλις 240 μέτρων το βράδυ από τις τρεις και μετά με ανοιχτό παράθυρο το δαγκώνεις από το κρύο.Δεν μιλάμε για δροσιά αλλά για κρύο, κανονικό!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δεν το κατέχω, πού φαίνεται στο διάγραμμα ότι οι Τ θα ανέβουν πάνω από 30°C;

Το "πανω απο 30 °C" απο που προηλθε ομως? Δεν συζητουσατε για αυτο.

Δημοσ.

Επιτέλους από Τετάρτη δείχνει πτώση θερμοκρασίας...

Κι εγώ αυτό βλέπω. Το θέμα είναι να μείνουν εκεί (ή να πέσουν κι άλλο).

Οχι, οχι. :-D

Μετα την προσκαιρη πτωση 30-31, απο αρχες του μηνα θα ανεβουνε ξανα και αλλο σε επιπεδα πανω απο τα κανονικα για την εποχη.

Απ' ότι βλέπω στις 30 και 31 Αυγούστου (ενδεχομένως και 1 Σεπτεμβρίου) η θερμοκρασία (τουλάχιστον στην Αττική) θα πέσει στους 28-29°C η μέγιστη.

Κι εσύ λες ότι μετά από αυτή την πτώση (σε σχέση με σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη ας πούμε), θα έχουμε άνοδο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Άρα πάνω από τους 29°C τι είναι; Οι 30°C+.

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω στις 30 και 31 Αυγούστου (ενδεχομένως και 1 Σεπτεμβρίου) η θερμοκρασία (τουλάχιστον στην Αττική) θα πέσει στους 28-29°C η μέγιστη.

Κι εσύ λες ότι μετά από αυτή την πτώση (σε σχέση με σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη ας πούμε), θα έχουμε άνοδο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Άρα πάνω από τους 29°C τι είναι; Οι 30°C+.

Ε και που ηθελες να ξερω οτι μιλας για Αττικη? Εγω το διαγραμμα Αθηνας το εβαλα ενδεικτικα γιατι περιπου το ιδιο ισχυει για ολες τις περιοχες(σε σχεση με την θερμη εισβολη, με μερικες εξαιρεσεις σε δυτικη και βορεια Ελλαδα λογω συννεφιων).

Οποτε αφου μιλας για Αττικη ναι θα ανεβει ξανα πανω απο 30 βαθμους Κελσιου.

Δημοσ.

Για 35άρια είπε κατά την Κυριακή ο Αρναούτ

Το θεμα δεν ειναι αν θα κανει 35ρια την Κυριακη, η εκ νεου ανοδος οπως ειχα πει ειναι στανταρντ, το θεμα ειναι αν θα εχουμε περαιτερω ανοδο ή διατηρηση των υψηλων θερμοκρασιων την δευτερα και τριτη οπου πλεον υπαρχουν και τετοια σεναρια.

Δημοσ.

Χαλκιδική, ρίχνει καρεκλοπόδορα.

Βλέπετε και προς τα δω άνοδο; Γιατί στο weather underground και στο σταθμό που υπάρχει κοντά στο χωριό δείχνει χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες 5-6 ημέρες, κάπου στους 28 μαξιμουμ.

Δημοσ.

Χαλκιδική, ρίχνει καρεκλοπόδορα.

Βλέπετε και προς τα δω άνοδο; Γιατί στο weather underground και στο σταθμό που υπάρχει κοντά στο χωριό δείχνει χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες 5-6 ημέρες, κάπου στους 28 μαξιμουμ.

Καλά στη Χαλκιδική το καλοκαίρι ειναι 15 - 20 μέρες, πέρσι που πήγα τον δάγκωσα
Δημοσ.

εδω και καναδιωρο ριχνει συνεχομενα καλα ,σαλονικα.βγαζει και φωτο-ακτινογραφιες και μπουμπουναει δυνατα.τερμα το καλοκαιρι.....

Δημοσ.

εδω και καναδιωρο ριχνει συνεχομενα καλα ,σαλονικα.βγαζει και φωτο-ακτινογραφιες και μπουμπουναει δυνατα.τερμα το καλοκαιρι.....

Αυριο θα το πεις ακομα πιο δυνατα αυτο, το βραδυ και το πρωι, αλλά κατσε να ερθει το παρασκευοσαββατοκυριακο και ειδικα το ΣΚ και θα σου πω εγω τερμα το καλοκαιρι.

Ευκαιρια(ισως και η τελευταια) για ενα τελευταιο καλοκαιρινο 3ημερο με θαλασσα και μπανια ειναι οποτε σκεφτειτε το ολοι.....

Καλά στη Χαλκιδική το καλοκαίρι ειναι 15 - 20 μέρες, πέρσι που πήγα τον δάγκωσα

Αναλογως που στην Χαλκιδικη. Στο 2ο ποδι δεν κανει πολλες καταιγιδες(συγκριτικα με το 1ο). Στα ορεινα μεσα στον νομό κανει συνεχως αν και οχι μερα παρα μερα φυσικα(20-30 μεσοι οροι). Στα δυτικα παραλια του νομου αλλά και αρχες 1ου ποδιου κανει αρκετες περιπου 15-16 καθε καλοκαιρι. Οποτε δεν ειναι και τοσο δραματικα τα πραγματα οσο λες, ηλιολουστος καιρος επικρατει γενικα. :-D

Χαλκιδικη πριν λιγο:

(Φωτο του Constantine Emmanouilidi)

21167347_10214135664574166_4602424215930

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για ζεστό Αύγουστο εσείς, πάντως εδώ και 15 μέρες 8km έξω από την Λάρισα και σε υψόμετρο μόλις 240 μέτρων το βράδυ από τις τρεις και μετά με ανοιχτό παράθυρο το δαγκώνεις από το κρύο.Δεν μιλάμε για δροσιά αλλά για κρύο, κανονικό!

Και εγώ δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά το αν θα έχουμε ή οχι τον θερμότερο μήνα καθορίζεται από τα στοιχεία και τα δεδομένα τιμών θερμοκρασίας για όλα τα μέρη της Ελλάδας και οχι μόνο για το δικό σου μέρος. Εσείς μπορεί να έχετε και 0 βαθμούς, αν όλη η άλλη Ελλάδα έχει 40 (φανταστική υπόθεση) μάντεψε ποιος θα είναι ο γενικός μέσος όρος.

Δημοσ.

Και εγώ δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά το αν θα έχουμε ή οχι τον θερμότερο μήνα καθορίζεται από τα στοιχεία και τα δεδομένα τιμών θερμοκρασίας για όλα τα μέρη της Ελλάδας και οχι μόνο για το δικό σου μέρος. Εσείς μπορεί να έχετε και 0 βαθμούς, αν όλη η άλλη Ελλάδα έχει 40 (φανταστική υπόθεση) μάντεψε ποιος θα είναι ο γενικός μέσος όρος.

Καλα υπαρχει ατομο μεσα σε αυτο το θρεντ που υποστηριζει οτι η Αθηνα ειχε 1 βδομαδα καυσωνα με 33 μεγιστες επειδη στο Γκαζι εκανε τοπικα 35 για 2 μερες και 37 την τριτη ημερα... :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...