Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας το χαρούμε όσο μπορούμε γιατί έρχεται σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας από βδομάδα και βλέπω ότι θα φτάσουμε πάλι τους 38-39°C.

Δημοσ.

Ρε παιδί, μένω Ριο και δεν ειδα πουθενά τέτοια θερμοκρασία αυτές τις ημέρες...

εγώ μένω κανα 2-3 λεωφορεία μακριά , δεν μένω κέντρο Πάτρα 

μπορεί το app να γράφει μαλακίες, πάντως αισθητή πρέπει να ήταν όντως 12 γιατι ξύπνησα 6 το πρωί κ έψαχνα πάπλωμα μα σκεπαστώ. Ίσως λόγο υγρασίας 

Πάντως έχω μάθει μέχρι Δεκέμβρη να κοιμάμαι με ανοιχτή μπαλκονόπορτα για να μπαινοβγαίνουν οι γάτες, δεν κρυώνω εύκολα 

Δημοσ.

Σύνηλθε.Για την Πάτρα μιλάμε.Μια πόλη που ζήτημα να βλέπει στρωμένο χιόνι στο κέντρο της 2 φορές τον αιώνα.

Δε το χετε με το κρύο,πόσο μάλλον Ιουλιάτικα.

να συνέλθω γιατί ? επειδή είχε 22 βαθμούς με κοντά 100% υγρασία και ξύπνησα 6 το πρωί χωρίς σκεπάσματα κ ανοιχτή μπαλκονόπορτα και κρύωνα ? 

ε εγώ κρύωνα , deal with it 

Αυτη την στιγμη εχουμε 25....μπρρρρ! Στο μπαλκονι μονο με ζακετα θα καθομουν.

δεν είχα δει το ποστ , επιτέλους κ νόμιζα οτι είμαι ο μόνος :o 

Δημοσ.

Ναι, ταυτιστηκες με το μινιον του διαβολου που νιωθει ευεξια στους 45 γελωντας χαρ χαρ και στους 25 θελει ζακετα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

να συνέλθω γιατί ? επειδή είχε 22 βαθμούς με κοντά 100% υγρασία και ξύπνησα 6 το πρωί χωρίς σκεπάσματα κ ανοιχτή μπαλκονόπορτα και κρύωνα ? 

ε εγώ κρύωνα , deal with it 

Καταλαβαίνω ότι το 100% υγρασία είναι υπερβολή, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα ήταν 10-12 βαθμούς κάτω η "feel like" θερμοκρασία, πόσο μάλλον με την 70% πάνω κάτω που θα είχατε... :P

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι το 100% υγρασία είναι υπερβολή, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα ήταν 10-12 βαθμούς κάτω η "feel like" θερμοκρασία, πόσο μάλλον με την 70% πάνω κάτω που θα είχατε... :P

κοίταξα ξανά και ξανά το app 

έλεγε 11/11/2016 τελευταίο update χαχαχααχαααχαχαχαχαχαχαχαχα

ναι άκυρο για τη θερμοκρασία , το είπα ίσως είχε θέμα το app , πάντως οτι κρύωνα κρύωνα εκείνο το πρωί 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά κι εγώ κρυώνω με τους 18-19 που πιάσαμε χθες προχθες πρωινές ώρες... :P

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εννοώ εξωτερική θερμοκρασία, 6 το πρωί χθες, ανοιχτά παράθυρα με αέρα... :P

Δημοσ.

Απο Δευτερα σε ρυθμους extreme καυσωνα και παλι.

Τα τωρινα δεδομενα διεχνουν ακομα υψηλοτερες θερμοκρασιες σε καποιες περιοχες, σε σχεση με τον προσφατο καυσωνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εννοείς από Δευτέρα 39αρια και βάλε ή άνοδος και πιο μετά θα τα δούμε αυτά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...