Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Το βράδυ είχε φοβερό αεράκι έξω, ανοίξαμε τα παράθυρα από τα βόρεια και έκανε ρεύμα αέρα σε αρκετά δωμάτια, παράδεισος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ας το χαρούμε όσο μπορούμε γιατί έρχεται σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας από βδομάδα και βλέπω ότι θα φτάσουμε πάλι τους 38-39°C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Το βλεπω για κρυα γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 19883429_10208715268788500_2008502025_n.png εκεί δεν το λέει ? αν δεν και πάλι αισθητή 12 Ρε παιδί, μένω Ριο και δεν ειδα πουθενά τέτοια θερμοκρασία αυτές τις ημέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ρε παιδί, μένω Ριο και δεν ειδα πουθενά τέτοια θερμοκρασία αυτές τις ημέρες... εγώ μένω κανα 2-3 λεωφορεία μακριά , δεν μένω κέντρο Πάτρα μπορεί το app να γράφει μαλακίες, πάντως αισθητή πρέπει να ήταν όντως 12 γιατι ξύπνησα 6 το πρωί κ έψαχνα πάπλωμα μα σκεπαστώ. Ίσως λόγο υγρασίας Πάντως έχω μάθει μέχρι Δεκέμβρη να κοιμάμαι με ανοιχτή μπαλκονόπορτα για να μπαινοβγαίνουν οι γάτες, δεν κρυώνω εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Σύνηλθε.Για την Πάτρα μιλάμε.Μια πόλη που ζήτημα να βλέπει στρωμένο χιόνι στο κέντρο της 2 φορές τον αιώνα. Δε το χετε με το κρύο,πόσο μάλλον Ιουλιάτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Σύνηλθε.Για την Πάτρα μιλάμε.Μια πόλη που ζήτημα να βλέπει στρωμένο χιόνι στο κέντρο της 2 φορές τον αιώνα. Δε το χετε με το κρύο,πόσο μάλλον Ιουλιάτικα. να συνέλθω γιατί ? επειδή είχε 22 βαθμούς με κοντά 100% υγρασία και ξύπνησα 6 το πρωί χωρίς σκεπάσματα κ ανοιχτή μπαλκονόπορτα και κρύωνα ? ε εγώ κρύωνα , deal with it Αυτη την στιγμη εχουμε 25....μπρρρρ! Στο μπαλκονι μονο με ζακετα θα καθομουν. δεν είχα δει το ποστ , επιτέλους κ νόμιζα οτι είμαι ο μόνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ναι, ταυτιστηκες με το μινιον του διαβολου που νιωθει ευεξια στους 45 γελωντας χαρ χαρ και στους 25 θελει ζακετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 να συνέλθω γιατί ? επειδή είχε 22 βαθμούς με κοντά 100% υγρασία και ξύπνησα 6 το πρωί χωρίς σκεπάσματα κ ανοιχτή μπαλκονόπορτα και κρύωνα ? ε εγώ κρύωνα , deal with it Καταλαβαίνω ότι το 100% υγρασία είναι υπερβολή, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα ήταν 10-12 βαθμούς κάτω η "feel like" θερμοκρασία, πόσο μάλλον με την 70% πάνω κάτω που θα είχατε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καταλαβαίνω ότι το 100% υγρασία είναι υπερβολή, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα ήταν 10-12 βαθμούς κάτω η "feel like" θερμοκρασία, πόσο μάλλον με την 70% πάνω κάτω που θα είχατε... κοίταξα ξανά και ξανά το app έλεγε 11/11/2016 τελευταίο update χαχαχααχαααχαχαχαχαχαχαχαχα ναι άκυρο για τη θερμοκρασία , το είπα ίσως είχε θέμα το app , πάντως οτι κρύωνα κρύωνα εκείνο το πρωί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλά κι εγώ κρυώνω με τους 18-19 που πιάσαμε χθες προχθες πρωινές ώρες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Με A/C ή χωρίς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Εννοώ εξωτερική θερμοκρασία, 6 το πρωί χθες, ανοιχτά παράθυρα με αέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Απο Δευτερα σε ρυθμους extreme καυσωνα και παλι. Τα τωρινα δεδομενα διεχνουν ακομα υψηλοτερες θερμοκρασιες σε καποιες περιοχες, σε σχεση με τον προσφατο καυσωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Εννοείς από Δευτέρα 39αρια και βάλε ή άνοδος και πιο μετά θα τα δούμε αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις