rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εμείς προς το παρόν δεν έχουμε δει καθόλου κατσαρίδες, αρκετά παλιό σπίτι με υγρασία, αλλά θα έρθει η στιγμή μέσα στον Ιούλιο πιστεύω που θα εμφανιστούν και αυτές. Θέμα με κουνούπια δεν έχουμε καθόλου το καλοκαίρι. Aστα φιλε, αποδειχτηκα προφητικος... μετα από λιγο αφοτου εγραψα αυτο ανοιξα τη πορτα μου και ειδα μια σκουρα κατσαριδα μεσαιου μεγέθους να στέκεται στο διαδρομο, μπροστα απ το WC. Η πρωτη μου για φετος και ελπιζω και η τελευταια. Τη ψεκασα με ένα ληγμενο κατσαροδοκτονο που εχω (κι ελεγα να παρω καινουργιο κι ολο το ξεχνουσα) και τωρα αναπαυεται εν ειρηνη πισω απ τη λεκανη. Το πρωϊ σφουγγαρισμα στα σημεια που ψεκασα και ελπιζω να εχει ξεμυρισει ο χωρος. Από κουνούπια εχω σκοτωσει 3-4 κοινα και αλλα τοσα τιγρεις. Ακομα εχω στη γαμπα 2 σημαδια από το τιγρη που με τσιμπησε τη προηγουμενη βδομαδα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Aστα φιλε, αποδειχτηκα προφητικος... μετα από λιγο αφοτου εγραψα αυτο ανοιξα τη πορτα μου και ειδα μια σκουρα κατσαριδα μεσαιου μεγέθους να στέκεται στο διαδρομο, μπροστα απ το WC. Η πρωτη μου για φετος και ελπιζω και η τελευταια. Τη ψεκασα με ένα ληγμενο κατσαροδοκτονο που εχω (κι ελεγα να παρω καινουργιο κι ολο το ξεχνουσα) και τωρα αναπαυεται εν ειρηνη πισω απ τη λεκανη. Το πρωϊ σφουγγαρισμα στα σημεια που ψεκασα και ελπιζω να εχει ξεμυρισει ο χωρος. Από κουνούπια εχω σκοτωσει 3-4 κοινα και αλλα τοσα τιγρεις. Ακομα εχω στη γαμπα 2 σημαδια από το τιγρη που με τσιμπησε τη προηγουμενη βδομαδα. Το έχουμε πει και σε άλλα thread, δεν σκοτώνουμε τις κατσαρίδες, τις πιάνουμε και τις τρώμε. Αποτελούν έναν εκλεκτό μεζέ που μας προσφέρει η φύση όταν έχει καύσωνες. Οι πιο νόστημες είναι αυτές της αποχέτευσης. Πάντως άρχισε να φυσάει αέρας, επιτέλους.
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το έχουμε πει και σε άλλα thread, δεν σκοτώνουμε τις κατσαρίδες, τις πιάνουμε και τις τρώμε. Αποτελούν έναν εκλεκτό μεζέ που μας προσφέρει η φύση όταν έχει καύσωνες. Οι πιο νόστημες είναι αυτές της αποχέτευσης. Kαλη ορεξη τοτε, εγω προτιμησα κερασια. 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 45.4 η Νέα Φιλαδέλφεια χθές και μέγιστη Ελλάδας αλλά και συνολικά η υψηλότερη θερμοκρασία του καύσωνα από τους επίσημους σταθμούς της ΕΜΥ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ahhhhh 25 βαθμοί ζωάρα...
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όσοι έχουν προβλημα με κατσαριδες, τα κατσαριδοκτόνα δεν κάνουν τιποτα. Αν έχουν μικρές (οι λεγόμενες του σουπερ μαρκετ), μόνο το τζελ σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιου, τις καθαριζει μέσα σε μια εβδομάδα όλες. Αν ειναι οι μεγάλες της αποχέτευσης ψεκασμός απο επαγγελματία μονο. Κατα τα άλλα δρόσισε σημερα 1
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όσοι έχουν προβλημα με κατσαριδες, τα κατσαριδοκτόνα δεν κάνουν τιποτα. Αν έχουν μικρές (οι λεγόμενες του σουπερ μαρκετ), μόνο το τζελ σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιου, τις καθαριζει μέσα σε μια εβδομάδα όλες. Αν ειναι οι μεγάλες της αποχέτευσης ψεκασμός απο επαγγελματία μονο. Κατα τα άλλα δρόσισε σημερα Δε βλεπω να δροσιζει και πολύ παντως. Στις 15:00 θα βαλω θερμομετρο στη βεραντα και θα σου πω. Το σαβ/κο ηταν 40-41ο. Τα κατσαριδοκτονα σπρευ θα τα ελεγα επικινδυνα, γιαυτο δε ψεκαζω επιφάνειες, μονο απευθειας πανω στη κατσαριδα οταν τη δω, οποτε ψοφαει σε δευτερόλεπτα. Για οσους εχουν πρόβλημα, κι εγω τζελ προτείνω(για μικρες και μεγαλες).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δε βλεπω να δροσιζει και πολύ παντως. Στις 15:00 θα βαλω θερμομετρο στη βεραντα και θα σου πω. Το σαβ/κο ηταν 40-41ο. http://penteli.meteo.gr/stations/penteli/ Το ΠΣΚ ήταν 40 πάνω κάτω (39.8-40.3)...
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 http://penteli.meteo.gr/stations/penteli/ Το ΠΣΚ ήταν 40 πάνω κάτω (39.8-40.3)... Δεν ειναι παντου το ιδιο. 4-5 μοναδες παιζουν κατα περιοχες στην Αθηνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι παντου το ιδιο. 4-5 μοναδες παιζουν κατα περιοχες στην Αθηνα. http://penteli.meteo.gr/stations/patissia/ Τα Πατήσια που που έπαιζαν 43 πάνω κάτω, είναι τώρα στους 35...
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δε βλεπω να δροσιζει και πολύ παντως. Στις 15:00 θα βαλω θερμομετρο στη βεραντα και θα σου πω. Το σαβ/κο ηταν 40-41ο. 34 μονο. Νομιζα θα είναι παραπανω γιατι το πρωι ειχα ψιλοϊδρωσει στο κρεβατι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις