phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μιας και έχει γίνει θρύλος το που είμαι (θέλω σεντονακι πάλι τώρα το μεσημέρι) έχω πίσω μου τον Όλυμπο και είμαι δίπλα στη Θάλασσα. Για αυτό και έχω από τις καλύτερες θερμοκρασίες στην Ελλάδα. Λεπτοκαρυά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Στους 44.0οC η Λαρισα και συνεχιζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Λεπτοκαρυά; Όχι βρε. Λεπτοκαρυά είναι πιο τσιμεντωμένη και από τη Λάρισα και είναι χάλι ακόμα και το βράδυ. Λιγο πιο νότια είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ασταματητη η Λαρισα, στους 44.6οC τωρα, μπροστα και απο τις Μοιρες που πεσαν στους 44.5οC. Για να δουμε τι εχει να δωσει ακομα... Στους 43.3οC το Ψυχικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ασταματητη η Λαρισα, στους 44.6οC τωρα, μπροστα και απο τις Μοιρες που πεσαν στους 44.5οC. Για να δουμε τι εχει να δωσει ακομα...Στους 43.3οC το Ψυχικο. Ποπο κολαστηριο η Λάρισα. Ευτυχώς εσύ είσαι εκτός πόλης αν θυμάμαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πλεον βρισκεται στους 44.9oC. Μεσα στην επομενη 1 ωρα θα γραψει και το max της λογικα, να δουμε κατα ποσο μπορει να πλησιασει το 45.9oC των Μοιρων. Εχθες την max την ειχε γυρω στις 16:30 , αρα αν συνεχισει με τους ιδιους ρυθμους την ανοδο, ισως να προλαβει. Τα εχουν δει ολα φετος στη Λαρισα, απο το πολυ χιονι με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες στις πολλες καταιγιδες του Μαιου-Ιουνιου και στον καυσωνα των 45οC τωρα. Aπο τους -13oC του Γενναρη, στους 45oC του Ιουνη, 58οC βαθμοι διαφορα... (ισως η μεγαλυτερη διακυμανση μετα το 2001). Ποπο κολαστηριο η Λάρισα. Ευτυχώς εσύ είσαι εκτός πόλης αν θυμάμαι καλά! Oυδεμια σχεση εχω με τον καμπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deltagama Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Σε χωριό εκτός της Λάρισας στον κάμπο όπου ο λίβας γ@μεί και δέρνει δείχνει πάνω από 45 υπό σκιά. Ελάχιστα μεν αλλά πιο πάνω, με τρία διαφορετικά θερμόμετρα παίρνω τις ίδιες τιμές.Χάλασε και το air condition χτες το βράδυ και είμαι ήδη στο πέμπτο ντουζ από το πρωί.Βλέπω να τα εκατοστήσω στο χαλαρό σήμερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ναι αλλα εμυ και meteo.gr εχουν 3 βαθμους διαφορα δεν το λες και λιγο Το meteo.gr από την ΕΜΥ παιρνει τα στοιχεια, αλλα οπως ειπα πολλες φορες αυτά αλλαζουν συνερχως, αρα το μεν δεν ενημερώνεται εγκαιρως από τη δε. 33°C στο δωμάτιο με το PC btw. Πρεπει να αλλαξεις ερκοντίσιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 είπαμε μούφα ο σταθμός του ΕΑΑ στη Λάρισα.Τον συντηρεί ένας καυσωνάκιας ερασιτέχνης (τα κάνει αυτό το ΕΑΑ να βάζει επιβλέποντες ερασιτέχνες) και είναι πειραγμένες οι τιμές του.Άπνοια τώρα σε όλη τη Λάρισα και 42 σύμφωνα με τον επίσημο σταθμό της ΕΜΥ. Εδώ ο επίσημος σταθμός της Λάρισας από ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/observation/observation_html?&dr_region=ObsThessaly&dr_city=Larisa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Kαποιους εκει στον καμπο τους πειραξε η ζεστη παραπανω απ'οσο επρεπε: https://www.youtube.com/watch?v=q_Hje13QVSk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Κ μια μίνι ιστορική αναδρομή στα καυσωνίσματα https://www.youtube.com/watch?v=8p73ZtryY34 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Oι καταλληλες μερες για να απλωνει κανεις ρουχα. Στεγνωνουν αμεσως. Kαποιους εκει στον καμπο τους πειραξε η ζεστη παραπανω απ'οσο επρεπε:https://www.youtube.com/watch?v=q_Hje13QVSk Τι να πουν και στο Ιραν που εχουν τα 50ρια για ψωμοτυρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Οντως. Μετα απο καμια ωρα μαζεψα την μπουγαδα. Ελα μωρη ζεστη \m/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αυτο δεν ειναι μονο θεμα ζεστης, αλλα και θεμα υγρασιας που ολες αυτες τις μερες βρισκεται σε χαμηλα επιπεδα για τις πιο πολλες περιοχες. Εξου και το γρηγορο στεγνωμα. Διοτι σε συνθηκες υψηλης υγρασιας υγρασιας (90% +) και καυσωνα δεν στεγνωνουν ουτε με αιτηση, εκτος αν τα βαλεις στον ηλιο, πραγμα που δε συνιστω με τετοιες θερμοκρασιες, για το καλο των ρουχων... Γενικοτερα, αυτο το κυμα καυσωνα ηταν υποφερτο για τους περισσοτερους λογω της χαμηλης υγρασιας. Η αισθηση των 45oC με 10% υγρασια ηταν καλυτερη αποτι αν ειχαμε 39oC με 70-80-90% υγρασιες που δεν υποφερεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 I know that feeling, το κατάλαβα όταν είχα βγει πριν αρκετά χρόνια από το αεροδρόμιο του Chicago. Ήταν δύσκολο ακόμα και το να αναπνέεις στην αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις