YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Που βλεπετε εσεις ρε παιδια για θερμοκρασιες τοπικα? http://www.meteo.gr/meteoplus/observationsFull.cfm Κι επειδη καποιοι αργουν να ανανεωθουν , πας απευθειας πανω στους συγκεκριμενους σταθμους και τους βλεπεις σχεδον σε realtime. 1
kargo130 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ναι αλλα εμυ και meteo.gr εχουν 3 βαθμους διαφορα δεν το λες και λιγο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Που βλεπετε εσεις ρε παιδια για θερμοκρασιες τοπικα? http://www.meteo.gr/meteoplus/Gmap.cfm Σε αυτό το χάρτη. Αν κλικάρεις τον κάθε σταθμό πάει σε ξεχωριστή σελίδα με περισσότερες πληροφορίες. ναι αλλα εμυ και meteo.gr εχουν 3 βαθμους διαφορα δεν το λες και λιγο ΕΜΥ με ΕΑΑ ουσιαστικά, αυτού είναι οι σταθμοί όχι του meteo. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Mοιρες Ηρακλειου 43.9 τωρα - Σπαρτη 43.6 συμφωνα με ΕΑΑ παντα. Για Αττικη, 41.8oC το Ψυχικο.
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Βγήκα για σούπερ κ έπαθα σοκ... Πωπω καίνε τα πάντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Βγήκα για σούπερ κ έπαθα σοκ... Πωπω καίνε τα πάντα. Πήγαμε 9 το πρωί λαϊκή και supermarket. Δεν γινόταν αλλιώς τέτοια μέρα... 2
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πήγαμε 9 το πρωί λαϊκή και supermarket. Δεν γινόταν αλλιώς τέτοια μέρα... Κάτσε πήγα στις 8 όμως ξέχασα μερικά ( πήγα μόνος η γυναίκα κράτησε τα παιδιά) οπότε βγήκα ξανά.... Τωρα μου λένε για θάλασσα.. Φίλος ξεκίνησε για Χαλκιδική απόσταση 40 χιλιόμετρα και είναι από τις 8 το πρωί ακόμα στα 30 χιλιόμετρα, της τρελής το κάγκελο και ακόμα δνε σχολασαν όλοι... Δεν πάω πουθενά, σήμερα μέσα όλα ανοιχτά στο φουλ.
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πήγαμε 9 το πρωί λαϊκή και supermarket. Δεν γινόταν αλλιώς τέτοια μέρα... 08:10 έμπαινα supermarket (Υμηττός), 09:00 είχα γυρίσει και από λαϊκή (Αργυρούπολη). Πετώντας πήγαινα στη Βουλιαγμένης. 1
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 08:10 έμπαινα supermarket (Υμηττός), 09:00 είχα γυρίσει και από λαϊκή (Αργυρούπολη). Πετώντας πήγαινα στη Βουλιαγμένης. Χάχα πιο αηδία από το καλοκαίρι δεν υπάρχει...
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Κάτσε πήγα στις 8 όμως ξέχασα μερικά ( πήγα μόνος η γυναίκα κράτησε τα παιδιά) οπότε βγήκα ξανά.... Τωρα μου λένε για θάλασσα.. Φίλος ξεκίνησε για Χαλκιδική απόσταση 40 χιλιόμετρα και είναι από τις 8 το πρωί ακόμα στα 30 χιλιόμετρα, της τρελής το κάγκελο και ακόμα δνε σχολασαν όλοι... Δεν πάω πουθενά, σήμερα μέσα όλα ανοιχτά στο φουλ.Καλα ρε, παραλια Θεσσαλονικης με 31.5oC εισαστε (τρελος κουβας για ορισμενους μετεωρολογους η συμπρωτευουσα...). Και λιγο πιο μεσα, στο Λαγκαδα 36οC. Για μακρυμανικο ειστε εκει περα (κατ'αντιστοιχια αυτων που το χειμωνα λεγανε στους Αθηναιους οτι οι 4-5οC ειναι για κοντομανικο ). *44.2 οι Μοιρες πλεον με διαφορα απο τον επομενο, 42.3 το Ψυχικο, η Σπαρτη με πτωτικη ταση στις τελευταιες ανενωσεις στους 43.4 πλεον, αλλα εχουμε τουλαχιστον 2 ωρες μπροστα μας... Για Αττικη spot on Ασπροπυργος που τα τελευταια λεπτα κανει γερο μπασιμο. Το Ψυχικο λογικα δεν εχει να δωσει πολλα ακομη.
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλα ρε, παραλια Θεσσαλονικης με 31.5oC εισαστε. Και λιγο πιο μεσα, στο Λαγκαδα 36οC. Για μακρυμανικο ειστε εκει περα (κατ'αντιστοιχια αυτων που το χειμωνα λεγανε στους Αθηναιους οτι οι 4-5οC ειναι για κοντομανικο ). Ρέ συ καίγομαι συνέχεια, εγώ είμαι Χαριλαου, δεν φυσάει καν στα στενά μας. Για Λαγκαδά οκ ίσως έχει πιο πολύ αλλά είναι από εμένα καμία 30 χιλιόμετρα.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 45.6oC οι Μοιρες Ηρακλειου. Επισης, η Τριπολη ειχε 25,5οC βαθμους διαφορα μεσα σε μολις 6,5 ωρες! 1
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 45.6oC οι Μοιρες Ηρακλειου. Επισης, η Τριπολη ειχε 25,5οC βαθμους διαφορα μεσα σε μολις 6,5 ωρες! 25; πως γίνεται αυτό βρε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις