Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τα πας ιδιαίτερα καλά με τον σαρκασμό ε? :P

Οχι, δουλεύω στον ήλιο οπότε ότι έχει σχέση με ζεστή ήλιο κλπ με τρελαίνει!!

Γ@μω τα καλοκαίρια μου, πρέπει καλοκαίρι να φεύγω Σουηδία.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αστο είσαι αλλού βρε... Ούτε καν είχαν ρεύμα όλες οι πόλεις στην Ελλάδα..

Ανεμιστήρες ας πούμε είχαν λίγοι σπίτια τους, κλίμα δεν νομίζω να υπήρχε πουθενά.

Όμως δεν είχε τόσο ζέστη από όσα μου λέει ο πατέρας μου( το 60 ήταν 20 ετών).

Στο χωριό μου ούτε νερό δεν είχαν μέσα στο σπίτι το 1982 έπαιρναν νερό σε δοχεία κλπ.

Nαι φιλε, ρωτησα και τη μανα μου ποση ωρα περνουσε στο fb το 1960 που ηταν μαθητρια και με καταπληξη εμαθα ότι τοτε δεν διέθεταν Internet oυτε pc!! Aπιστευτο, τουλάχιστον όμως υπαρχουν καποιοι όπως εσυ που γνωριζουν αυτή η μαυρη αληθεια 

untitled.png

• Like 1
Δημοσ.

Nαι φιλε, ρωτησα και τη μανα μου ποση ωρα περνουσε στο fb το 1960 που ηταν μαθητρια και με καταπληξη εμαθα ότι τοτε δεν διέθεταν Internet oυτε pc!! Aπιστευτο, τουλάχιστον όμως υπαρχουν καποιοι όπως εσυ που γνωριζουν αυτή η μαυρη αληθεια 

untitled.png

εχεις ορεξη βλεπω :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια mini θερμοπληξία στη μία το μεσημέρι μπαίνοντας στο αμάξι την έπαθα :lol:

Κατέβηκα κέντρο σήμερα από το απόγευμα, με το που περιμένω να στρίψω Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι μπαμ χαλάει το φανάρι της διασταύρωσης. ΧΑΟΣ

10 λεπτά μετά καταφέρνω να περάσω.

Έχω φτάσει στη διασταύρωση της Βουλιαγμένης με Αρδηττού, μπαμ χαλάει το φανάρι της διασταύρωσης. ΧΑΟΣ

Άλλα 15 λεπτά κι εκεί.

Τι στο κέρατο?

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ παλευεται αυτο το πραγμα.

Πονοκέφαλος λογω ζεστης.

Eμενα με επιασε λογω του πολυωρου ερκοντισιον... Και τ αυτια με πονεσαν λιγο.

Δημοσ.

Μια mini θερμοπληξία στη μία το μεσημέρι μπαίνοντας στο αμάξι την έπαθα :lol:

Οι περισσότερες βιομηχανίες της πόλης απαγόρευσαν ρητά όλες τις χειρονακτικες εργασίες μετά τη 10η πρωινή. Στο εργοστάσιο που δουλεύω είχαμε ήδη λιποθυμικά επεισόδια από την Τετάρτη.

Ελευσίνα for never (weather wise)

Η αλλιώς η γκαντεμιά του να ζει κάποιος στην Ελευσίνα εν μέσω καύσωνα κουμπάρε

Πανευρωπαϊκό ρεκόρ καύσωνα στην Αττική  45,3°C στην Ελευσίνα 

http://www.lifo.gr/now/greece/150946

Δημοσ.

Κατέβηκα κέντρο σήμερα από το απόγευμα, με το που περιμένω να στρίψω Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι μπαμ χαλάει το φανάρι της διασταύρωσης. ΧΑΟΣ

10 λεπτά μετά καταφέρνω να περάσω.

Έχω φτάσει στη διασταύρωση της Βουλιαγμένης με Αρδηττού, μπαμ χαλάει το φανάρι της διασταύρωσης. ΧΑΟΣ

Άλλα 15 λεπτά κι εκεί.

Τι στο κέρατο?

ή εισαι -πως να το πω κομψα- μαυρη γατα ή ελιωσαν απο την ζεστη τα καλωδια.... :P  :-)

Εδω ετοιμαζομαστε για την επομενη εβδομαδα να υποδεχθουμε το πρωτο 35-37  :shock:

Δημοσ.

Εμείς ήμασταν βασιλιάδες σήμερα στο σπίτι, 12αρι κλιματιστικό και παράλληλα δυνατός ανεμιστήρας στο τέρμα να κατευθύνει τον αέρα και στο άλλο δωμάτιο. Σημαντική ψύξη ή πτώση θερμοκρασίας στους χώρους δεν υπήρχε, αλλά την βγάλαμε μια χαρά με το ρεύμα αέρα από τον ανεμιστήρα που πήγαινε και στο άλλο δωμάτιο, υπήρχε δροσιά.

Κατά τα άλλα. Σε κάποια φάση στις 21:30 ανοίγω την βρύση του κρύου απ' τον νιπτήρα και το νερό ήτανε ζεστό λες και είχες ανάψει θερμοσίφωνο. Ανοίγω λίγο το τζάμι να δω στον ακάλυπτο, όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι ζεστοί ενώ είχε σχεδόν σκοτεινιάσει. Λογικά έξω στους δρόμους τις ώρες των μέγιστων θερμοκρασιών θα έγινε το σώσε.

Δημοσ.

H σοκολατα εγινε μερεντα.... :lol:

Kαι οποιος εχει κουβερτουρα δε χρειαζεται να τη βρασει.

Παιδιά τώρα το βραδάκι έχει αρκετή ψύχρα εδώ που είμαι πάντως!

Που εισαι, στο βορειο πολο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι τρελό μυστικό η τοποθεσία κι η θερμοκρασία υποθέτω, γι' αυτό δεν τα αναφέρει... :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...