Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Οκ τωρα εχει ηλιο, δεν ειναι τιποτα. Η πιπα θα ειναι οταν πεσει ο ηλιος και εσουμε 30+++ 36-37 βαθμοί στις 21:00 είναι πόνος. 30+ τα ξημερώματα, ακόμα χειρότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Πολυ νωρις για να ξερουμε, παντως τα μεχρι στιγμης δεδομενα για το πρωτο 10ημερο, ισως και 15νθημερο του Ιουλιου δεν δειχνουν καυσωνες. Πάλι καλά.. το ξέρω βρε ότι είναι νωρίς, απλά ανησυχώ χάχα.. Η χειρότερη εποχή για εμένα είναι το καλοκαίρι γιατί δουλεύω και παίρνω άδεια μόνο 10 ημέρες, δηλαδή τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 1960 pc; που στην Ελλάδα; Mισο λεπτο να ρωτησω τη μανα μου ποσες ωρες περνουσε την ημερα στο fb... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Mισο λεπτο να ρωτησω τη μανα μου ποσες ωρες περνουσε την ημερα στο fb... Αστο είσαι αλλού βρε... Ούτε καν είχαν ρεύμα όλες οι πόλεις στην Ελλάδα.. Ανεμιστήρες ας πούμε είχαν λίγοι σπίτια τους, κλίμα δεν νομίζω να υπήρχε πουθενά. Όμως δεν είχε τόσο ζέστη από όσα μου λέει ο πατέρας μου( το 60 ήταν 20 ετών). Στο χωριό μου ούτε νερό δεν είχαν μέσα στο σπίτι το 1982 έπαιρναν νερό σε δοχεία κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 H Ελευσίνα πάντως δείχνει περίτρανα ότι είναι θηρίο στους ισχυρούς καύσωνες και δικαίως κατέχει το Πανευρωπαικό ρεκόρ θερμοκρασίας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 για οσους ηθελαν ηλιο και ζεστη και ρακετες -> 60 βαθμους να κανει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 για οσους ηθελαν ηλιο και ζεστη και ρακετες -> 60 βαθμους να κανει Σωστά έτσι να καούν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω αν ανησυχεις περισσοτερο για το καλοκαιρι ή τον ανθρωπινο οργανισμο, αυτο που μπορω να σε διαβεβαιωσω παντως ειναι οτι με τις σημερινες θερμοκρασιες κινδυνευουν ανθρωποι, ενω ακομα και υγιεις που δεν εχουν την ανεση του a/c, του μπανιου στη θαλασσα καθημερινες, των διακοπων κλπ, υποφερουν και ταλαιπωρουνται σε τεραστιο βαθμο. Οι 20oC ειναι σαφως πιο καλη θερμοκρασια για οποιονδηποτε ανθρωπινο οργανισμο, ανεξαρτητως εποχης, οποτε δεν υπαρχει και πολλη λογικη στο επιχειρημα σου, τουλαχιστον αν ησουν εκτεθιμενος στη ζεστη. Αν δεν εισαι εκτεθιμενος στις θερμοκρασιες, λογικο να προτιμας τη σημερινη μερα αν δεν εισαι fan της βροχης. Ρώτησες άμα μας άρεσαν οι βροχές και οι 20 βαθμοί..Σε αυτό απάντησα. Ήταν ερώτηση προσωπικής προτίμησης και όπως είπα προσωπικά προτιμώ τη ζέστη και τον καύσωνα ,a/c δεν έχω πάντως στο σπίτι. Το τι είναι καλύτερο και ευνοϊκότερο για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους είναι άλλο θέμα και φυσικά οι 20 βαθμοί είναι καλύτεροι απο τους 45. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ρώτησες άμα μας άρεσαν οι βροχές και οι 20 βαθμοί..Σε αυτό απάντησα. Ήταν ερώτηση προσωπικής προτίμησης και όπως είπα προσωπικά προτιμώ τη ζέστη και τον καύσωνα ,a/c δεν έχω πάντως στο σπίτι. Το τι είναι καλύτερο και ευνοϊκότερο για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους είναι άλλο θέμα και φυσικά οι 20 βαθμοί είναι καλύτεροι απο τους 45. Μην ξεχνάς κάποιοι δεν αντέχουμε την αφόρητη ζέστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 για οσους ηθελαν ηλιο και ζεστη και ρακετες -> 60 βαθμους να κανει Λίγα για τις ρακέτες! https://www.youtube.com/watch?v=QBMt0IULCF4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μη καίτε ρεύμα μαγειρέψτε έξω, τσάμπα ψήσιμο,τηγάνισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Tα καλά του καύσωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αστο είσαι αλλού βρε... Ούτε καν είχαν ρεύμα όλες οι πόλεις στην Ελλάδα.. Ανεμιστήρες ας πούμε είχαν λίγοι σπίτια τους, κλίμα δεν νομίζω να υπήρχε πουθενά. Όμως δεν είχε τόσο ζέστη από όσα μου λέει ο πατέρας μου( το 60 ήταν 20 ετών). Στο χωριό μου ούτε νερό δεν είχαν μέσα στο σπίτι το 1982 έπαιρναν νερό σε δοχεία κλπ. Δεν τα πας ιδιαίτερα καλά με τον σαρκασμό ε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Σήμερα είπα να βγω λίγο από το σπίτι και έφτασα στα όρια της λιποθυμίας με λίγο περπάτημα... Με βλέπω όλα τα καλοκαίρια της ζωής μου στην Ελλάδα θα τα βγάζω σπίτι με A/C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 H Ελευσίνα πάντως δείχνει περίτρανα ότι είναι θηρίο στους ισχυρούς καύσωνες και δικαίως κατέχει το Πανευρωπαικό ρεκόρ θερμοκρασίαςΜια mini θερμοπληξία στη μία το μεσημέρι μπαίνοντας στο αμάξι την έπαθα Οι περισσότερες βιομηχανίες της πόλης απαγόρευσαν ρητά όλες τις χειρονακτικες εργασίες μετά τη 10η πρωινή. Στο εργοστάσιο που δουλεύω είχαμε ήδη λιποθυμικά επεισόδια από την Τετάρτη. Ελευσίνα for never (weather wise) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις