Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Οκ τωρα εχει ηλιο, δεν ειναι τιποτα. Η πιπα θα ειναι οταν πεσει ο ηλιος και εσουμε 30+++

36-37 βαθμοί στις 21:00 είναι πόνος. 30+ τα ξημερώματα, ακόμα χειρότερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολυ νωρις για να ξερουμε, παντως τα μεχρι στιγμης δεδομενα για το πρωτο 10ημερο, ισως και 15νθημερο του Ιουλιου δεν δειχνουν καυσωνες.

Πάλι καλά.. :) το ξέρω βρε ότι είναι νωρίς, απλά ανησυχώ χάχα.. Η χειρότερη εποχή για εμένα είναι το καλοκαίρι γιατί δουλεύω και παίρνω άδεια μόνο 10 ημέρες, δηλαδή τίποτα.

Mισο λεπτο να ρωτησω τη μανα μου ποσες ωρες περνουσε την ημερα στο fb...

Αστο είσαι αλλού βρε... Ούτε καν είχαν ρεύμα όλες οι πόλεις στην Ελλάδα..

Ανεμιστήρες ας πούμε είχαν λίγοι σπίτια τους, κλίμα δεν νομίζω να υπήρχε πουθενά.

Όμως δεν είχε τόσο ζέστη από όσα μου λέει ο πατέρας μου( το 60 ήταν 20 ετών).

Στο χωριό μου ούτε νερό δεν είχαν μέσα στο σπίτι το 1982 έπαιρναν νερό σε δοχεία κλπ.

H Ελευσίνα πάντως δείχνει περίτρανα ότι είναι θηρίο στους ισχυρούς καύσωνες και δικαίως κατέχει το Πανευρωπαικό ρεκόρ θερμοκρασίας

• Like 2

Δεν ξερω αν ανησυχεις περισσοτερο για το καλοκαιρι ή τον ανθρωπινο οργανισμο, αυτο που μπορω να σε διαβεβαιωσω παντως ειναι οτι με τις σημερινες θερμοκρασιες κινδυνευουν ανθρωποι, ενω ακομα και υγιεις που δεν εχουν την ανεση του a/c, του μπανιου στη θαλασσα καθημερινες, των διακοπων κλπ, υποφερουν και ταλαιπωρουνται σε τεραστιο βαθμο.

Οι 20oC ειναι σαφως πιο καλη θερμοκρασια για οποιονδηποτε ανθρωπινο οργανισμο, ανεξαρτητως εποχης, οποτε δεν υπαρχει και πολλη λογικη στο επιχειρημα σου, τουλαχιστον αν ησουν εκτεθιμενος στη ζεστη. Αν δεν εισαι εκτεθιμενος στις θερμοκρασιες, λογικο να προτιμας τη σημερινη μερα αν δεν εισαι fan της βροχης.

Ρώτησες άμα μας άρεσαν οι βροχές και οι 20 βαθμοί..Σε αυτό απάντησα.

Ήταν ερώτηση προσωπικής προτίμησης και όπως είπα προσωπικά προτιμώ τη ζέστη και τον καύσωνα ,a/c δεν έχω πάντως στο σπίτι.

Το τι είναι καλύτερο και ευνοϊκότερο για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους είναι άλλο θέμα και φυσικά οι 20 βαθμοί είναι καλύτεροι απο τους 45.

Ρώτησες άμα μας άρεσαν οι βροχές και οι 20 βαθμοί..Σε αυτό απάντησα.

Ήταν ερώτηση προσωπικής προτίμησης και όπως είπα προσωπικά προτιμώ τη ζέστη και τον καύσωνα ,a/c δεν έχω πάντως στο σπίτι.

Το τι είναι καλύτερο και ευνοϊκότερο για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους είναι άλλο θέμα και φυσικά οι 20 βαθμοί είναι καλύτεροι απο τους 45.

Μην ξεχνάς κάποιοι δεν αντέχουμε την αφόρητη ζέστη.. :)

• Super Moderators

Αστο είσαι αλλού βρε... Ούτε καν είχαν ρεύμα όλες οι πόλεις στην Ελλάδα..

Ανεμιστήρες ας πούμε είχαν λίγοι σπίτια τους, κλίμα δεν νομίζω να υπήρχε πουθενά.

Όμως δεν είχε τόσο ζέστη από όσα μου λέει ο πατέρας μου( το 60 ήταν 20 ετών).

Στο χωριό μου ούτε νερό δεν είχαν μέσα στο σπίτι το 1982 έπαιρναν νερό σε δοχεία κλπ.

Δεν τα πας ιδιαίτερα καλά με τον σαρκασμό ε? :P

• Like 2

Σήμερα είπα να βγω λίγο από το σπίτι και έφτασα στα όρια της λιποθυμίας με λίγο περπάτημα...

Με βλέπω όλα τα καλοκαίρια της ζωής μου στην Ελλάδα θα τα βγάζω σπίτι με A/C

H Ελευσίνα πάντως δείχνει περίτρανα ότι είναι θηρίο στους ισχυρούς καύσωνες και δικαίως κατέχει το Πανευρωπαικό ρεκόρ θερμοκρασίας

Μια mini θερμοπληξία στη μία το μεσημέρι μπαίνοντας στο αμάξι την έπαθα :lol:

Οι περισσότερες βιομηχανίες της πόλης απαγόρευσαν ρητά όλες τις χειρονακτικες εργασίες μετά τη 10η πρωινή. Στο εργοστάσιο που δουλεύω είχαμε ήδη λιποθυμικά επεισόδια από την Τετάρτη.

Ελευσίνα for never (weather wise)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...