Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωχ θα λιωσουμε σημερα :P

Δεκαετία 80 πάντως ιδιωτικές και δημοσιες υπηρεσίες σε τέτοιους καύσωνες έδιωχναν τον κόσμο.

Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά:P

9 η ωρα το βράδυ χθες, σε γνωστη παραλία της Αττικής γινόταν το αδιαχώρητο. Δεν έχω ξαναδει τόσο κόσμο, καθημερινή και τέτοια ωρα. Μιλάμε για οικογένειες με παιδάκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεκαετία 80 πάντως ιδιωτικές και δημοσιες υπηρεσίες σε τέτοιους καύσωνες έδιωχναν τον κόσμο.

Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά :P

9 η ωρα το βράδυ χθες, σε γνωστη παραλία της Αττικής γινόταν το αδιαχώρητο. Δεν έχω ξαναδει τόσο κόσμο, καθημερινή και τέτοια ωρα. Μιλάμε για οικογένειες με παιδάκια.

Στα πανεπιστημια το καλοκαιρι βλεπεις αναμενα κλιματιστικα σε αδεια γραφεια ...πανε πρωι ....πανε για δουλειες μετα κεντρο και γυρβνανε να σχολασουν...κατι κωλαρουδες αμπαλες...και στο παιζουν και ιστορια αν κανει παρατηρηση. Τετοιο αισχος δενε χω δει αλλου ! Απο την αλλη στα νοσοκομεια δεν εχουν κλιματισμο ! Αδιανοητα πραγματα

Στα πανεπιστημια το καλοκαιρι βλεπεις αναμενα κλιματιστικα σε αδεια γραφεια ...πανε πρωι ....πανε για δουλειες μετα κεντρο και γυρβνανε να σχολασουν...κατι κωλαρουδες αμπαλες...και στο παιζουν και ιστορια αν κανει παρατηρηση. Τετοιο αισχος δενε χω δει αλλου ! Απο την αλλη στα νοσοκομεια δεν εχουν κλιματισμο ! Αδιανοητα πραγματα

Μεγάλο κράτος δε θέλετε;

Μεγάλο κράτος παίρνετε.

Προς τι η γκρίνια;

Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά :P

το 80' ηταν καλα...φαντασου τι γινοταν το 60΄ που καλα καλα δεν ειχε ρευμα παντου :)

Εδώ που είμαι εγώ πάντως και χωρίς κλιματιστικό θέλει σεντονακι για μεσημεριανό ύπνο.

νταξει και στον βορειο πολο θελουν αρκουδες ;)  που εισαι  ομως ;  και στην καλλικρατεια αν πας το βραδυ σεντονι θελει...

Καρπενήσι ;

Πάντως αυτή τη στιγμή δε μπορώ να βρω μέρος στην Ελλάδα με κάτω από 31 βαθμούς (δε νομίζω να θες σεντόνι με 31)

Με εξαίρεση κάτι Καιμακτσαλάν κλπ.

Nαι υπο σκία από τον επίσημο μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ.Τον ίδιο που έδωσε το 1977 το Πανευρωπαικό ρεκόρ των 48 βαθμών.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...