Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωχ θα λιωσουμε σημερα :P

Δεκαετία 80 πάντως ιδιωτικές και δημοσιες υπηρεσίες σε τέτοιους καύσωνες έδιωχναν τον κόσμο.

Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά:P

9 η ωρα το βράδυ χθες, σε γνωστη παραλία της Αττικής γινόταν το αδιαχώρητο. Δεν έχω ξαναδει τόσο κόσμο, καθημερινή και τέτοια ωρα. Μιλάμε για οικογένειες με παιδάκια.

Δημοσ.

Δεκαετία 80 πάντως ιδιωτικές και δημοσιες υπηρεσίες σε τέτοιους καύσωνες έδιωχναν τον κόσμο.

Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά :P

9 η ωρα το βράδυ χθες, σε γνωστη παραλία της Αττικής γινόταν το αδιαχώρητο. Δεν έχω ξαναδει τόσο κόσμο, καθημερινή και τέτοια ωρα. Μιλάμε για οικογένειες με παιδάκια.

Στα πανεπιστημια το καλοκαιρι βλεπεις αναμενα κλιματιστικα σε αδεια γραφεια ...πανε πρωι ....πανε για δουλειες μετα κεντρο και γυρβνανε να σχολασουν...κατι κωλαρουδες αμπαλες...και στο παιζουν και ιστορια αν κανει παρατηρηση. Τετοιο αισχος δενε χω δει αλλου ! Απο την αλλη στα νοσοκομεια δεν εχουν κλιματισμο ! Αδιανοητα πραγματα

Δημοσ.

Στα πανεπιστημια το καλοκαιρι βλεπεις αναμενα κλιματιστικα σε αδεια γραφεια ...πανε πρωι ....πανε για δουλειες μετα κεντρο και γυρβνανε να σχολασουν...κατι κωλαρουδες αμπαλες...και στο παιζουν και ιστορια αν κανει παρατηρηση. Τετοιο αισχος δενε χω δει αλλου ! Απο την αλλη στα νοσοκομεια δεν εχουν κλιματισμο ! Αδιανοητα πραγματα

Μεγάλο κράτος δε θέλετε;

Μεγάλο κράτος παίρνετε.

Προς τι η γκρίνια;

Δημοσ.

Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά :P

το 80' ηταν καλα...φαντασου τι γινοταν το 60΄ που καλα καλα δεν ειχε ρευμα παντου :)

Δημοσ.

Εδώ που είμαι εγώ πάντως και χωρίς κλιματιστικό θέλει σεντονακι για μεσημεριανό ύπνο.

Δημοσ.

Εδώ που είμαι εγώ πάντως και χωρίς κλιματιστικό θέλει σεντονακι για μεσημεριανό ύπνο.

νταξει και στον βορειο πολο θελουν αρκουδες ;)  που εισαι  ομως ;  και στην καλλικρατεια αν πας το βραδυ σεντονι θελει...

Δημοσ.

Εντός της Ελληνικής επικράτειας είμαι και μάλιστα σε 0 υψόμετρο.

εισαι τυχερος...

Δημοσ.

Καρπενήσι ;

Πάντως αυτή τη στιγμή δε μπορώ να βρω μέρος στην Ελλάδα με κάτω από 31 βαθμούς (δε νομίζω να θες σεντόνι με 31)

Με εξαίρεση κάτι Καιμακτσαλάν κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...