vrwmiaris Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αυτή η άπνοια μας έχει μαμησει σήμερα στη Θεσσαλονίκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ωχ θα λιωσουμε σημερα Δεκαετία 80 πάντως ιδιωτικές και δημοσιες υπηρεσίες σε τέτοιους καύσωνες έδιωχναν τον κόσμο. Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά 9 η ωρα το βράδυ χθες, σε γνωστη παραλία της Αττικής γινόταν το αδιαχώρητο. Δεν έχω ξαναδει τόσο κόσμο, καθημερινή και τέτοια ωρα. Μιλάμε για οικογένειες με παιδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ωχ θα λιωσουμε σημερα Δεκαετία 80 πάντως ιδιωτικές και δημοσιες υπηρεσίες σε τέτοιους καύσωνες έδιωχναν τον κόσμο. Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά 9 η ωρα το βράδυ χθες, σε γνωστη παραλία της Αττικής γινόταν το αδιαχώρητο. Δεν έχω ξαναδει τόσο κόσμο, καθημερινή και τέτοια ωρα. Μιλάμε για οικογένειες με παιδάκια. Στα πανεπιστημια το καλοκαιρι βλεπεις αναμενα κλιματιστικα σε αδεια γραφεια ...πανε πρωι ....πανε για δουλειες μετα κεντρο και γυρβνανε να σχολασουν...κατι κωλαρουδες αμπαλες...και στο παιζουν και ιστορια αν κανει παρατηρηση. Τετοιο αισχος δενε χω δει αλλου ! Απο την αλλη στα νοσοκομεια δεν εχουν κλιματισμο ! Αδιανοητα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Στα πανεπιστημια το καλοκαιρι βλεπεις αναμενα κλιματιστικα σε αδεια γραφεια ...πανε πρωι ....πανε για δουλειες μετα κεντρο και γυρβνανε να σχολασουν...κατι κωλαρουδες αμπαλες...και στο παιζουν και ιστορια αν κανει παρατηρηση. Τετοιο αισχος δενε χω δει αλλου ! Απο την αλλη στα νοσοκομεια δεν εχουν κλιματισμο ! Αδιανοητα πραγματα Μεγάλο κράτος δε θέλετε; Μεγάλο κράτος παίρνετε. Προς τι η γκρίνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ωχ θα λιωσουμε σημερα Δεκαετία 80 πάντως ιδιωτικές και δημοσιες υπηρεσίες σε τέτοιους καύσωνες έδιωχναν τον κόσμο. Βέβαια τοτε δεν υπηρχαν καλά καλά τα κλιματιστικά 9 η ωρα το βράδυ χθες, σε γνωστη παραλία της Αττικής γινόταν το αδιαχώρητο. Δεν έχω ξαναδει τόσο κόσμο, καθημερινή και τέτοια ωρα. Μιλάμε για οικογένειες με παιδάκια. το 80' ηταν καλα...φαντασου τι γινοταν το 60΄ που καλα καλα δεν ειχε ρευμα παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εδώ που είμαι εγώ πάντως και χωρίς κλιματιστικό θέλει σεντονακι για μεσημεριανό ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εδώ που είμαι εγώ πάντως και χωρίς κλιματιστικό θέλει σεντονακι για μεσημεριανό ύπνο. νταξει και στον βορειο πολο θελουν αρκουδες που εισαι ομως ; και στην καλλικρατεια αν πας το βραδυ σεντονι θελει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εντός της Ελληνικής επικράτειας είμαι και μάλιστα σε 0 υψόμετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εντός της Ελληνικής επικράτειας είμαι και μάλιστα σε 0 υψόμετρο. εισαι τυχερος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καρπενήσι ; Πάντως αυτή τη στιγμή δε μπορώ να βρω μέρος στην Ελλάδα με κάτω από 31 βαθμούς (δε νομίζω να θες σεντόνι με 31) Με εξαίρεση κάτι Καιμακτσαλάν κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Είπε και με 0 υψόμετρο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 45 βαθμοί στην Ελευσίνα νωρίτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 45 βαθμοί στην Ελευσίνα νωρίτερα Υπό σκιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Nαι υπο σκία από τον επίσημο μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ.Τον ίδιο που έδωσε το 1977 το Πανευρωπαικό ρεκόρ των 48 βαθμών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Σαν να κάνει λίγο κόλαση σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις