Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το 43 της Λάρισας εντωμεταξύ είναι μούφα.Γενικά ο σταθμός του ΕΑΑ στη Λάρισα είναι για τα μπάζα με κάτι σιδεριές για κλάματα χωρίς να τηρεί καμία προδιαγραφή του WMO.Περιμένουμε να δούμε τι θα δώσει ο επίσημος της ΕΜΥ για Λάρισα σήμερα λίγο αργότερα στο site της ΕΜΥ.

Τόξο για Θεσσαλονίκη τι λέει από Δευτέρα θα πέσει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Oποτε ακυρο το παρακατω;

Μέχρι εκείνη την ώρα (γύρω στις 2) έδινε προφανώς τις μέγιστες η Σούζη.Στις 4 πρέπει να χτύπησε τη μέγιστη η Λάρισα

• Like 1

καλα εγώ σήμερα έπρεπε να ειμαι σχολή αλλα χώθηκα στο γραφείο μιας καθηγήτριας που έχει βέβαια ac και έτσι τη πάλεψα.

Αυριο δε κουνιέμαι για κανενα λόγο , σπίτι με τα ac στους 23-24

Το απόγευμα βγήκα έξω για να αγοράσω καινούργιο ανεμιστήρα. Όλοι οι παλιοί με εξαίρεση έναν πολύ μικρό έχουνε χαλάσει. Πάλευα 1 ώρα σχεδόν για να τον συναρμολογήσω. Προς το παρόν μέχρι σήμερα θα την βγάζω με ανεμιστήρα, το κλιματιστικό το κρατάω κλειστό και το αφήνω για το επόμενο τριήμερο. Θα βάλω τον ανεμιστήρα full στο ένα σαλόνι με το κλιματιστικό για να κατευθύνει τον αέρα και στο άλλο σαλόνι. Τώρα το σπίτι έχει 33-34 βαθμούς.

28tawl5.jpg

Θα μπορούσε να γίνει και ένα ωραίο φονικό shuriken p:

• Like 1

Το απόγευμα βγήκα έξω για να αγοράσω καινούργιο ανεμιστήρα. Όλοι οι παλιοί με εξαίρεση έναν πολύ μικρό έχουνε χαλάσει. Πάλευα 1 ώρα σχεδόν για να τον συναρμολογήσω. Προς το παρόν μέχρι σήμερα θα την βγάζω με ανεμιστήρα, το κλιματιστικό το κρατάω κλειστό και το αφήνω για το επόμενο τριήμερο. Θα βάλω τον ανεμιστήρα full στο ένα σαλόνι με το κλιματιστικό για να κατευθύνει τον αέρα και στο άλλο σαλόνι. Τώρα το σπίτι έχει 33-34 βαθμούς.

28tawl5.jpg

Θα μπορούσε να γίνει και ένα ωραίο φονικό shuriken p:

Για ποιον λόγο δεν το ανοίγεις το κλίμα ; καίει πολύ;

Είναι παλιό μηχάνημα, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο η κατανάλωση, γενικά θέλω να καταναλώσω όσο το δυνατόν λιγότερα στην ΔΕΗ από εδώ και μπρος γιατί έχουμε θέμα. Εφόσον την βγάζω με ανεμιστήρα όσο αντέχω τον αφήνω, αν δεν αντέχω ανάβω κλιματιστικό.

• Like 1

Εγώ έχω το "προνόμιο" οτι είμαι παμπάλαια κατασκευή με πέτρα που βρίσκεται εσωτερικά στους εξωτερικούς τοίχους. Άρα υψηλή θερμική αδράνεια στα ντουβάρια, αποθηκεύουν θερμότητα και αργούν πολύ να απορρίψουν την θερμότητα το βράδυ και γενικότερα, έχουμε χοντρό θέμα στις ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...