tsamiko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αυτό το 43 της Λάρισας εντωμεταξύ είναι μούφα.Γενικά ο σταθμός του ΕΑΑ στη Λάρισα είναι για τα μπάζα με κάτι σιδεριές για κλάματα χωρίς να τηρεί καμία προδιαγραφή του WMO.Περιμένουμε να δούμε τι θα δώσει ο επίσημος της ΕΜΥ για Λάρισα σήμερα λίγο αργότερα στο site της ΕΜΥ. Τόξο για Θεσσαλονίκη τι λέει από Δευτέρα θα πέσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 θα πέσει ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Τοξο μονο εσενα θα εμπιστευομαι για προβλεψεις καιρου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ps 41.4 έδωσε η ΕΜΥ στη Λάρισα για σήμερα Oποτε ακυρο το παρακατω; https://www.youtube.com/watch?v=7-zfbSBk95g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Oποτε ακυρο το παρακατω; Μέχρι εκείνη την ώρα (γύρω στις 2) έδινε προφανώς τις μέγιστες η Σούζη.Στις 4 πρέπει να χτύπησε τη μέγιστη η Λάρισα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Fujitsu http://penteli.meteo.gr/stations/nevrokopi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 http://penteli.meteo.gr/stations/karpenisi/ \m/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 καλα εγώ σήμερα έπρεπε να ειμαι σχολή αλλα χώθηκα στο γραφείο μιας καθηγήτριας που έχει βέβαια ac και έτσι τη πάλεψα. Αυριο δε κουνιέμαι για κανενα λόγο , σπίτι με τα ac στους 23-24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Το απόγευμα βγήκα έξω για να αγοράσω καινούργιο ανεμιστήρα. Όλοι οι παλιοί με εξαίρεση έναν πολύ μικρό έχουνε χαλάσει. Πάλευα 1 ώρα σχεδόν για να τον συναρμολογήσω. Προς το παρόν μέχρι σήμερα θα την βγάζω με ανεμιστήρα, το κλιματιστικό το κρατάω κλειστό και το αφήνω για το επόμενο τριήμερο. Θα βάλω τον ανεμιστήρα full στο ένα σαλόνι με το κλιματιστικό για να κατευθύνει τον αέρα και στο άλλο σαλόνι. Τώρα το σπίτι έχει 33-34 βαθμούς. Θα μπορούσε να γίνει και ένα ωραίο φονικό shuriken p: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Το απόγευμα βγήκα έξω για να αγοράσω καινούργιο ανεμιστήρα. Όλοι οι παλιοί με εξαίρεση έναν πολύ μικρό έχουνε χαλάσει. Πάλευα 1 ώρα σχεδόν για να τον συναρμολογήσω. Προς το παρόν μέχρι σήμερα θα την βγάζω με ανεμιστήρα, το κλιματιστικό το κρατάω κλειστό και το αφήνω για το επόμενο τριήμερο. Θα βάλω τον ανεμιστήρα full στο ένα σαλόνι με το κλιματιστικό για να κατευθύνει τον αέρα και στο άλλο σαλόνι. Τώρα το σπίτι έχει 33-34 βαθμούς. Θα μπορούσε να γίνει και ένα ωραίο φονικό shuriken p: Για ποιον λόγο δεν το ανοίγεις το κλίμα ; καίει πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Είναι παλιό μηχάνημα, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο η κατανάλωση, γενικά θέλω να καταναλώσω όσο το δυνατόν λιγότερα στην ΔΕΗ από εδώ και μπρος γιατί έχουμε θέμα. Εφόσον την βγάζω με ανεμιστήρα όσο αντέχω τον αφήνω, αν δεν αντέχω ανάβω κλιματιστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Τώρα το σπίτι έχει 33-34 βαθμούς. Κι εγώ δεν την παλευώ με το σπίτι στους 27-28... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγώ έχω το "προνόμιο" οτι είμαι παμπάλαια κατασκευή με πέτρα που βρίσκεται εσωτερικά στους εξωτερικούς τοίχους. Άρα υψηλή θερμική αδράνεια στα ντουβάρια, αποθηκεύουν θερμότητα και αργούν πολύ να απορρίψουν την θερμότητα το βράδυ και γενικότερα, έχουμε χοντρό θέμα στις ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αυριο δε κουνιέμαι για κανενα λόγο , σπίτι με τα ac στους 23-24 Toσο το βαζω κι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Οι χθεσινές μέγιστες στην Αττική από ΕΜΥ Από 32 στο Λαύριο μέχρι 39.7 στη Νέα Φιλαδέλφεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις