phanispal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Πιο παράδοξο είναι ότι η nenya μένει στα Πατήσια και όχι στην Ανάβυσσο και postάρει αυτά που postάρει. 2
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Χαχαχαχ απολαμβανω ζεστουλα λεμε! (Το βραδυ κοιμάμαι κουκουλωμενη με το σεντονι..ακομα και αυτες τις μερες.) Ανω Πατησια λογικα χτυπησαμε ιδιες θερμοκρασιες με Φιλαδελφεια που ειναι διπλα μας.
phanispal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Εντάξει, αυτό που περιγράφεις δεν είναι λογικό, εκτός κι αν είσαι με A/C και μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Πραγματικά είναι άξιο έρευνας το πώς αντιλαμβάνεται κάθε οργανισμός τόσο διαφορετικά το κλίμα, το έχω ξαναπεί.
tsamiko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 1987 τότε που στην Θεσσαλονίκη είχαν πάρει φωτιά τα διυλιστήρια( δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν ήταν τότε η ημερομηνία, ίσως ήταν τότε με το Τσερνομπίλ) Έρχομαι Αθήνα με μάνα κλπ... Καλλιθέα, κοιμόμουν με κουβέρτα!!! Αλλά ήμουν και 30 χρονια μικρότερος Εχω δει άτομο όμως καλοκαίρι με 30-35 να κοιμάται σε πόλη με κουβέρτα,εγω καλοκαίρι θέλω να βγάλω το δέρμα μου, είναι ότι χειρότερο το καλοκαίρι για εμένα. Χαχαχαχ απολαμβανω ζεστουλα λεμε! (Το βραδυ κοιμάμαι κουκουλωμενη με το σεντονι..ακομα και αυτες τις μερες.) Ανω Πατησια λογικα χτυπησαμε ιδιες θερμοκρασιες με Φιλαδελφεια που ειναι διπλα μας. Το σπίτι τι θερμοκρασία έχει χωρίς κλίμα;
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Νταξει με σεντονι σκεπαζεται οχι με κουβερτα. Και ανεμιστηρα να εχει, υπαρχει περιπτωση να την ενοχλει ο αερας και με το σεντονι να ειναι πιο ανετα. Εμενα σιγουρα με ενοχλει ο ανεμιστηρας τη νυχτα, αλλα απο την αλλη σε νυχτες που το σπιτι εχει 29-30C δεν γινεται να μην βαλεις ανεμιστηρα ή a/c. Οποτε κι εγω σεντονι, τουλαχιστον μεχρι να αποκοιμηθω. Και αυτα ενω μισω τη ζεστη/δεν την παλευω με 29-30C και πανω.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Χαχαχαχ απολαμβανω ζεστουλα λεμε! (Το βραδυ κοιμάμαι κουκουλωμενη με το σεντονι..ακομα και αυτες τις μερες.) Ανω Πατησια λογικα χτυπησαμε ιδιες θερμοκρασιες με Φιλαδελφεια που ειναι διπλα μας. Μια απο τα ιδια, η ζέστη ειναι το στοιχείο μου
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ανω Πατησια λογικα χτυπησαμε ιδιες θερμοκρασιες με Φιλαδελφεια που ειναι διπλα μας. Όχι ,όχι ίδιες με τη Φιλαδέλφεια.Πιο κοντά ναι στις θερμοκρασίες αλλά η Νέα Φιλαδέλφεια έχει σημαντικά χαμηλότερο υψόμετρο από τα Άνω Πατήσια και είναι πιο εσωτερικά στο λεκανοπέδιο και αυτό την κάνει καυτή στους καύσωνες.
phanispal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Νταξει με σεντονι σκεπαζεται οχι με κουβερτα. Και ανεμιστηρα να εχει, υπαρχει περιπτωση να την ενοχλει ο αερας και με το σεντονι να ειναι πιο ανετα. Εμενα σιγουρα με ενοχλει ο ανεμιστηρας τη νυχτα, αλλα απο την αλλη σε νυχτες που το σπιτι εχει 29-30C δεν γινεται να μην βαλεις ανεμιστηρα ή a/c. Οποτε κι εγω σεντονι, τουλαχιστον μεχρι να αποκοιμηθω. Και αυτα ενω μισω τη ζεστη/δεν την παλευω με 29-30C και πανω. Ναι, δεν αναφερόμουν τόσο στο σεντόνι, όσο στο ότι γενικότερα της αρέσει η πολλή ζέστη. Κι εγώ με σεντόνι κοιμάμαι, αλλά επειδή θα παίξει κλιματιστικό, αλλιώς αν είναι να ιδρώνω χωρίς το σεντόνι, με αυτό θα απαυδήσω.
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Το σπιτι βλεπω εφτασε πλεον στους 30 βαθμους. Air-condition δεν εχω σπιτι και δεν θα'θελα να βαλω (μ'ενοχλει παρα πολυ και υποφερω σε πλατη/αυχενα/κεφαλι στο γραφειο που το εχω πανω απ'το κεφαλι μου, ειμαι η μονη που παραπονιεται εκει μεσα), πραγματικα το μισω. Και ο ανεμιστηρας ενοχλητικος ειναι αλλα υποφερτος (αν ειμαι σκεπασμενη οπως ειπα).
rus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Hδη η ΕΜΥ τα ψιλοαλλαξε τα στοιχεια της. Τωρα δινει 42ο για Παρασκευη και 43ο για Σαββατο-Κυριακη. Και για Δευτερα 38ο, ετσι για να μη νομισει κανεις ότι τη Δευτερα ανακουφιζομαστε... Στο μεταξυ ο Καλλιανος σε ένα καναλι αυτή τη στιγμη λεει ότι τη Δευτερα θα πεσει 10 βαθμους και θα εχουμε 32
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μόλις χάσαμε τη γιαγιά με την κωλοζέστη. Γιατρός δεν είμαι, αλλά το s7 δεν έδειχνε σφυγμό. Στο καλό κυρά Μάχη... Γαμιέσαι καύσωνα.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=7-zfbSBk95g
tsamiko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Το σπιτι βλεπω εφτασε πλεον στους 30 βαθμους. Air-condition δεν εχω σπιτι και δεν θα'θελα να βαλω (μ'ενοχλει παρα πολυ και υποφερω σε πλατη/αυχενα/κεφαλι στο γραφειο που το εχω πανω απ'το κεφαλι μου, ειμαι η μονη που παραπονιεται εκει μεσα), πραγματικα το μισω. Και ο ανεμιστηρας ενοχλητικος ειναι αλλα υποφερτος (αν ειμαι σκεπασμενη οπως ειπα). Και εγω 30 έχω μέσα τώρα, ανοιχτά δύο κλίμα και δύο ανεμιστήρες οροφής και είμαι γυμνός καίγομαι!!
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Στο μεταξυ ο Καλλιανος σε ένα καναλι αυτή τη στιγμη λεει ότι τη Δευτερα θα πεσει 10 βαθμους και θα εχουμε 32 Καλα αυτος εδινε 43C στη ηπειρωτικη Ελλαδα και σε μερικες περιοχες ακομα παραπανω για σημερα και τελικα ισα που το πλησιασε η Λαρισα το 43ρι. Οι αλλοι απο 40 και κατω. Και το χειμωνα οι προβλεψεις του για τους χιονιαδες αντιστοιχες.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 η Λαρισα ειδε κατι κοντα σε 43. Αυτό το 43 της Λάρισας εντωμεταξύ είναι μούφα.Γενικά ο σταθμός του ΕΑΑ στη Λάρισα είναι για τα μπάζα με κάτι σιδεριές για κλάματα χωρίς να τηρεί καμία προδιαγραφή του WMO.Περιμένουμε να δούμε τι θα δώσει ο επίσημος της ΕΜΥ για Λάρισα σήμερα λίγο αργότερα στο site της ΕΜΥ. ps 41.4 έδωσε η ΕΜΥ στη Λάρισα για σήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις