vairass Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ιδανικό στην Θεσσαλονίκη είναι 23-25... Μακάρι να ήταν έτσι όλο τον χρόνο. Σήμερα πήγαμε κουνιες χαλαρά... Φοβερός καιρός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 εξαιρετικος ο καιρος μακαρι να συνεχισει ετσι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ιδανικό στην Θεσσαλονίκη είναι 23-25... Μακάρι να ήταν έτσι όλο τον χρόνο. Σήμερα πήγαμε κουνιες χαλαρά... Φοβερός καιρός. το χειρότερο είναι 35+ με φουλ υγρασία. Ανυπόφορη κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 το χειρότερο είναι 35+ με φουλ υγρασία. Ανυπόφορη κατάσταση 35+ είναι χαλαρά.. Πέρυσι θυμάσαι κάτι 38 άρια που είχε την νύχτα;;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Το ιδανικό είναι γύρω στους 20°C, με φυσιολογικά ποσοστά υγρασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ειναι ιδανικο και κατα ποσο φυσιολογικο να βρεχει στις 18 Ιουνιου ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Υπέροχος καιρός, υπέροχος. Ανοίγω λίγο το παράθυρο το βράδυ και κοιμάμαι σαν πουλάκι υπό τον ήχο της βροχής. Αν το πάει έτσι μέχρι αρχές Αυγούστου που θα πάω διακοπές, θα είναι μπεστ σάμερ έβερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Για εμενα το ιδανικο ειναι να χτυπαει 30+ ολο το καλοκαιρι (ειμαι δηλωμενη σαυρα). ξ ξ ξ ξ ξ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deltagama Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Υπέροχος καιρός, υπέροχος. Ανοίγω λίγο το παράθυρο το βράδυ και κοιμάμαι σαν πουλάκι υπό τον ήχο της βροχής. Αν το πάει έτσι μέχρι αρχές Αυγούστου που θα πάω διακοπές, θα είναι μπεστ σάμερ έβερ. Σαφώς αλά δεν ξέρω τι ποιότητα θα απολαμβάνεις στο ψωμί σου καθώς εδώ στην Θεσσαλία τα σιτηρά πάνε κατά διαόλου. Πέρα από όλα τα άλλα πραγματικά και εγώ τη κατά βρίσκω με την δροσιά που επικρατεί καθώς εδώ στον κάμπο του Νομού Λάρισας έχουμε κάτι 38οχτάρια συνήθως με λίβα όπου καιγόμαστε στην κυριολεξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Σαφώς αλά δεν ξέρω τι ποιότητα θα απολαμβάνεις στο ψωμί σου καθώς εδώ στην Θεσσαλία τα σιτηρά πάνε κατά διαόλου. Πέρα από όλα τα άλλα πραγματικά και εγώ τη κατά βρίσκω με την δροσιά που επικρατεί καθώς εδώ στον κάμπο του Νομού Λάρισας έχουμε κάτι 38οχτάρια συνήθως με λίβα όπου καιγόμαστε στην κυριολεξία. Ποια Θεσσαλία; Στην Αθήνα να βρέχει και όλοι να πάνε να να να να. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Το ιδανικό είναι γύρω στους 20°C, με φυσιολογικά ποσοστά υγρασίας. Eγω θα ελεγα οτι το ιδανικο είναι με μηδεν υγρασία. Ποια είναι τα ποσοστα που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κρυο λεμεεεεε μπρρρρ! Για εμενα το ιδανικο ειναι να χτυπαει 30+ ολο το καλοκαιρι (ειμαι δηλωμενη σαυρα). Να φύγεις... 9:00am και ηδη ειναι στους 25... .. ...Να πας στου Ανναμπόμπα. :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Eγω θα ελεγα οτι το ιδανικο είναι με μηδεν υγρασία. Ποια είναι τα ποσοστα που λες? Όπως θα θυμάσαι απ' το σχολείο, το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ~70% νερό. Αν βρισκόσουν σε χώρο με μηδενική υγρασία, θα τραβούσε απ' το σώμα σου, με αποτελέσματα που δε θα σου άρεσαν. Η επιθυμητή υγρασία κυμαίνεται γύρω στο 50% (40-55% περίπου). Λιγότερη ή περισσότερη προκαλούν προβλήματα. Σκέψου π.χ. πώς ξεραίνεται ο λαιμός, τα μάτια κ.λπ. κάποιου που έχει μείνει για πολλές ώρες σε κλειστό χώρο με κλιματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Όπως θα θυμάσαι απ' το σχολείο, το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ~70% νερό. Αν βρισκόσουν σε χώρο με μηδενική υγρασία, θα τραβούσε απ' το σώμα σου, με αποτελέσματα που δε θα σου άρεσαν. Η επιθυμητή υγρασία κυμαίνεται γύρω στο 50% (40-55% περίπου). Λιγότερη ή περισσότερη προκαλούν προβλήματα. Σκέψου π.χ. πώς ξεραίνεται ο λαιμός, τα μάτια κ.λπ. κάποιου που έχει μείνει για πολλές ώρες σε κλειστό χώρο με κλιματισμό. Δεν είμαι σχετικος με τα ποσοστα της υγρασιας που παιζουν, αυτό που μπορω να σου πω στα σιγουρα ειναι οτι με υγρασία 50% ο καιρος είναι ανθυγιεινος για τον ανθρωπο. Αν ζεις σε δωματιο με υγρασία 50% την εχεις βαψει Oσοι διαθετουν αφυγραντηρες τους θετουν σε λειτουργια για πολυ μικροτερα νουμερα απο το 50. Έναν αισθητηρα μετρησης που εχω σπιτι ξεκιναει από το 20%, δεν εχει πιο κατω. Αρα υποθετω ότι 20% ειναι η ιδανικη υγρασία ή ότι δεν μετριεται πιο κατω ή ότι αφου δεν παει ποτε πιο κατω αρα και ποτε δεν ειναι μηδεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δε νομίζω ότι είναι όπως τα λες, τα νούμερα που αναφέρεις είναι πολύ χαμηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις