Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και αρχές Ιούνη.

Εννοεις οτι χιονιζε ή οτι απλα βρηκες χιονι κατω;

Αν εννοεις το πρωτο, ποτε συνεβη;

Κατα τ'αλλα Απριλη εχει χιονισει και στο κεντρο της Αθηνας σχετικα προσφατα, ενω το χει στρωσει μεσα στη Θεσσαλονικη .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μη φανταστείς χιόνι σαν αυτό του βίντεο, πιο ψιλό ήταν, αλλά ούτε και χιονόνερο.

Χρονιά ακριβώς δε θυμάμαι, νομίζω ήταν 2005 ή 2006, πρώτες μέρες του Ιούνη.

Για λίγη ώρα, όχι ότι το 'στρωσε. Αλλά και πάλι, ήταν ενδιαφέρον φαινόμενο, το οποίο όμως δε θεωρώ ότι είναι και πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αφού οι θερμοκρασίες στο Καρπενήσι ειδικά τη νύχτα (νωρίς το πρωί καλύτερα) τους περισσότερους μήνες του χρόνου κυμαίνονται γύρω στο 0.

• 1 μήνα μετά...

κανενα εγκυρο σαιτ που να λεει τον καιρο ανα ωρα για θεσσαλονικη;

το καλυτερο που εχω βρει ειναι το okairos.gr αλλα για καποιο λογο στο κινητο δεν μου ανοιγει

απορριπτονται τα accuweather λογω μη εγκυροτητας και meteo/freemeteo λογω κενων στις ωρες

κανενα εγκυρο σαιτ που να λεει τον καιρο ανα ωρα για θεσσαλονικη;

το καλυτερο που εχω βρει ειναι το okairos.gr αλλα για καποιο λογο στο κινητο δεν μου ανοιγει

απορριπτονται τα accuweather λογω μη εγκυροτητας και meteo/freemeteo λογω κενων στις ωρες

wunderground, αλλά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η προγνωση για κάθε ωρα, ακόμα και για το επόμενο 24ωρο. Δεν το συζητώ καν αν θες να το δεις για μεθαύριο κτλ.

καθε πρωι βλεπω στο κινητο τι καιρο θα κανει ολη την μερα για να ντυθω αναλογα. Δεν μπορω να κουβαλαω συνεχεια εξτρα πραγματα οπως αδιαβροχο κλπ.

το okairos.gr μεχρι τωρα ηταν παντα ολοσωστο για την πρωτη μερα. Δεν βγηκα με θερμομετρο να δω αν ειναι σωστες οι θερμοκρασιες αλλα αν στο σαιτ ελεγε τη μια μερα 20 βαθμους και την αλλη 14 ή ειχε διαφορά στα μποφορ, το ενιωθα.

Σημερα και πριν λιγες μερες παλι το πρωι εριξε καταρρακτες και το accuweather ελεγε απλα νεφελωδης καιρος χωρις βροχη. Ευτυχως που ειδα μαυρα συννεφα και δεν το εμπιστευτηκα γιατι θα γινομουν λουτσα.

Λένε τα blogs "φθινοπωρινός καιρός"... Που είναι απόλυτα φυσιολογικό να βρέχει την άνοιξη και μάλιστα είχε αργήσει αρκετά.

• Super Moderators

Μια χαρά έκατσε, έκλεισα το αυτόματο πότισμα 1 μέρα πριν τις βροχές τις προάλες. Το χώμα ήταν αρκετά νωπό μέχρι και σήμερα, τώρα ξαναέβρεξε αρκετά. Το πότισμα θα ανοίξει πάλι από Τετάρτη/Πέμπτη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...