phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μιας και έκανε νύξη το gatokoritso, πόση θεωρείτε ότι μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που λέμε «υπό σκιάν» και του απευθείας στον ήλιο; Προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί να είναι και πάνω από 10-15°C.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τι θα γίνει γαμώ την καταδίκη μου; Και τώρα που φτιάχνει ο καιρός πάλι γκρίνια;
margaritagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς απ αυριο βροχές και μουντάδα. Μια χαρά ήμασταν με τον ήλιο και τη ζεστούλα 1
Swimmer21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σήμερα από το βράδυ και αύριο όλη μέρα θα έχει αρκετές βροχές, οπότε να προσέχετε.. Κυριακή φτιάχνει λίγο ο καιρός
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τι γαμάτο καιρό έχει ρε φίλε σήμερα. Μακάρι να μην περιμέναμε μονο 2-3 φορές τον χρόνο για να βρέξει έτσι. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Χαρα Θεου αυτη η βροχη για το λεκανοπεδιο. Απειρο νερο για ολο το νομο, που καταληγει σε μεγαλο ποσοστο στον υδροφορο οριζοντα (προαστια+βουνα) κι οχι στους δρομους προκαλωντας πλυμμηρες και καταστροφες. Σπανια πεφτει στην Αττικη τετοια ποσοτητα νερου χωρις να δημιουργησει σοβαρα προβληματα και καταστροφες. Χαρακτηριστικο του ποσο "καλη" ειναι η βροχη. Απ'οτι φαινεται θα συνεχισει για μερικες ωρες ακομα με πιο μειωμενη ενταση. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Βρέχει από ξημερώματα, πριν λίγο φαίνεται ότι σταμάτησε εδώ, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα κρατήσει για πολύ. 96% υγρασία και 8 βαθμοί έξω...
kapodistrias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Νιώθει κανείς κρύο τώρα τελευταία στην Αθήνα προς Γαλάτσι ή είναι ιδέα μου.. Θέλω να πω έχει 14 βαθμούς έξω κι όμως νιώθω κρύο δε ξέρω..
yannis27gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Στη Χαλκιδική πάντως έχουν σφίξει λίγο τα πράματα. Όσο λάμπει ο ήλιος παλεύεται αλλά σαν πέσει συννεφιά κι ειδικά πρωί/βραδυ μ' αυτό το παγωμένο αεράκι...
Ison_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πάντως κάτι τέτοιες μέρες χωρίς συννεφιά συνειδητοποιείς πόση ένταση έχει ο ήλιος του Μαρτίου, που είναι ίδιος με του Σεπτεμβρίου. Απλά το Σεπτέμβριο όλα είναι ακόμη πυρωμένα από το καλοκαίρι, ενώ τώρα παγωμένα από το χειμώνα. 1
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Λοιπόν δεν ξέρω τι λέ(γα)τε εσείς, τις προηγούμενες μέρες (Παρασκευή-Σάββατο) εισέβαλαν 2-3 κουνούπια στο σπίτι αργά το απόγευμα. Από χθες, άφαντα πάλι. Εξακολουθώ να προτιμώ τον καιρό όπως είναι σήμερα (νότια Αττική).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Καλά σήμερα εδώ είμασταν πάλι σε μονοψήφια νούμερα κι ο αέρας τα έκανε χειρότερα...
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Για μένα ο σημερινός καιρός στα νότια είναι ίσως ο ιδανικός για την καθημερινότητα (όχι για τους τουρίστες που έχουν μόνο την παραλία στο μυαλό τους). Ελαφρύ αεράκι που μειώνει την υγρασία και καθαρίζει τον αέρα, ήλιος και καλή θερμοκρασία τη μέρα χωρίς να σκας και να ιδρώνεις με το παραμικρό, δροσιά από το απόγευμα και μετά, που αποτρέπει κουνούπια, κατσαρίδες και λοιπά γαμωόντα και το βράδυ κοιμάσαι με κάτι ελαφρύ πάνω σου, χωρίς να χρειάζεται να ανάψεις θέρμανση. Άψογος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις