Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και μοναστηριου έριχνε για μισή ώρα.

Εγώ πάντως καλού-κακού θα αφήσω μια βρύση να τρέχει λίγο το βράδυ, δεν ξαναπαθαίνω αυτή τη νίλα χωρίς νερό :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως καλού-κακού θα αφήσω μια βρύση να τρέχει λίγο το βράδυ, δεν ξαναπαθαίνω αυτή τη νίλα χωρίς νερό :D

Λες; εννοείς ζεστό νερό ή κρύο;

Λες; εννοείς ζεστό νερό ή κρύο; 

Σας ενημερώνουμε ότι για να προκληθούν θραύσεις σε σωλήνες νερού και στα υδρόμετρα, θα πρέπει η θερμοκρασία να πέσει κάτω απο τους 3 οC και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, για την αποφυγή δημιουργίας πάγου στους αγωγούς και στο υδρόμετρο, αρκεί μία μόνο βρύση κρύου νερού να στάζει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, δεν συντρέχει κανένας λόγος να μένουν οι βρύσες ανοιχτές και έτσι να σπαταλούμε άδικα το νερό.

Θα δω τι θερμοκρασίες θα παίξουν το βράδυ και αν είναι μπορεί ν' αφήσω μία να στάζει. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι, απλά "όποιος καεί με τον χυλό"...

Θα δω τι θερμοκρασίες θα παίξουν το βράδυ και αν είναι μπορεί ν' αφήσω μία να στάζει. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι, απλά "όποιος καεί με τον χυλό"...

Από Δευτέρα αρχίζουν οι αλκυονίδες; ξέρεις;

Αρχές Φλεβάρη διάβασα...

Αντε γιατί έχω παγώσει, δεν πάει άλλο, βαρύς χειμώνας βαρύ καλοκαίρι, να δούμε πως θα την βγάλουμε.

• Moderators

Και όμως, δύσκολα να υπάρξει χρονιά που να μην έχει 5-10 μέρες ο Γενάρης με εμφανέστατα διαφορετικό, "γλυκό" καιρό σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο και επόμενο διάστημα.

Για φέτος δεν το κόβω, δε χαμπαριάζει τίποτα :P

• Super Moderators

Η Σούζη πριν λίγο έδωσε για Πέμπτη -2 με 2 και για Παρασκευή -5 με 3 στην Θεσσαλονίκη...

• Like 1

Η Σούζη πριν λίγο έδωσε για Πέμπτη -2 με 2 και για Παρασκευή -5 με 3 στην Θεσσαλονίκη...

Λες να βγει σα τη Σουζη που και τρωει και ψευδεται? :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...