normal40 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Στα κάστρα τώρα χιονίζει. Και μοναστηριου έριχνε για μισή ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Και μοναστηριου έριχνε για μισή ώρα. Εγώ πάντως καλού-κακού θα αφήσω μια βρύση να τρέχει λίγο το βράδυ, δεν ξαναπαθαίνω αυτή τη νίλα χωρίς νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως καλού-κακού θα αφήσω μια βρύση να τρέχει λίγο το βράδυ, δεν ξαναπαθαίνω αυτή τη νίλα χωρίς νερό Λες; εννοείς ζεστό νερό ή κρύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Λες; εννοείς ζεστό νερό ή κρύο; Σας ενημερώνουμε ότι για να προκληθούν θραύσεις σε σωλήνες νερού και στα υδρόμετρα, θα πρέπει η θερμοκρασία να πέσει κάτω απο τους 3 οC και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, για την αποφυγή δημιουργίας πάγου στους αγωγούς και στο υδρόμετρο, αρκεί μία μόνο βρύση κρύου νερού να στάζει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, δεν συντρέχει κανένας λόγος να μένουν οι βρύσες ανοιχτές και έτσι να σπαταλούμε άδικα το νερό. Θα δω τι θερμοκρασίες θα παίξουν το βράδυ και αν είναι μπορεί ν' αφήσω μία να στάζει. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι, απλά "όποιος καεί με τον χυλό"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Θα δω τι θερμοκρασίες θα παίξουν το βράδυ και αν είναι μπορεί ν' αφήσω μία να στάζει. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι, απλά "όποιος καεί με τον χυλό"... Από Δευτέρα αρχίζουν οι αλκυονίδες; ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αρχές Φλεβάρη διάβασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αρχές Φλεβάρη διάβασα... Αντε γιατί έχω παγώσει, δεν πάει άλλο, βαρύς χειμώνας βαρύ καλοκαίρι, να δούμε πως θα την βγάλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οι Αλκυονίδες γιατί κατά βάθος μου φαίνεται τόσο "legit" όσο τα ζώδια? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Και όμως, δύσκολα να υπάρξει χρονιά που να μην έχει 5-10 μέρες ο Γενάρης με εμφανέστατα διαφορετικό, "γλυκό" καιρό σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο και επόμενο διάστημα. Για φέτος δεν το κόβω, δε χαμπαριάζει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Θα δω τι θερμοκρασίες θα παίξουν το βράδυ και αν είναι μπορεί ν' αφήσω μία να στάζει. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι, απλά "όποιος καεί με τον χυλό"... Η Σούζη πριν λίγο έδωσε για Πέμπτη -2 με 2 και για Παρασκευή -5 με 3 στην Θεσσαλονίκη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 - 10 Θεσσαλονίκη το Σάββατο;; πάλι τα ίδια... Μαζί με υγρασία θα φτάσει-25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Η Σούζη πριν λίγο έδωσε για Πέμπτη -2 με 2 και για Παρασκευή -5 με 3 στην Θεσσαλονίκη... Λες να βγει σα τη Σουζη που και τρωει και ψευδεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το πρόβλημα θα είναι αν το νέο κύμα βγει σαν τη Σουζη που τσούζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Χιονίζει εδώ και κάμποση ώρα στην Πεντέλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Πάλι τα ίδια, και εδω καλλιθέα έχει 3βαθμους, δεν πάει καλά φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις