AntiCambeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 20170112_094328.jpg Επιτελους ηλιος το κουταβι εχει τρελαθει ολες τις μερες να παιζει με το χιονι.Μιλαμε για απιστευτο γελιο μαζευει φορα και βουταει μεσα με το κεφαλι. Κοκόνι είναι;Ομορφος,να τον χαίρεσαι. Το κρύο δεν το καταλαβαίνεις όταν απο το σπίτι μπαίνεις στο αυτοκίνητο και μετά στην δουλειά η σε κατάστημα η πάλι σπίτι.Αλλά όταν βρίσκεσαι έξω.Οταν περπατάς παλεύεται κάπως,το χειρότερο είναι να είσαι ακίνητος πχ να περιμένεις κάποιον/α. Η να δουλεύεις έξω με κρύο η με βροχή που είναι χειρότερα.
xstreamgamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Χιονίζει πάλι έντονα σε όλον τον Νομό Λάρισας και στην πόλη μέσα φυσικά και στο χωριό.Έχουμε ήδη από το προηγούμενο 25 πόντους χιόνι ακόμα και ενώ είχε λιώσει από τα δέντρα έγιναν πάλι όλα κάτασπρα.Πάνω που είχαν αποχιονιστεί οι δρόμοι και επέστρεψε το νερό μετά από ένα πενθήμερο φτου και πάλι από την αρχή.
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Επιτελους ηλιος το κουταβι εχει τρελαθει ολες τις μερες να παιζει με το χιονι.Μιλαμε για απιστευτο γελιο μαζευει φορα και βουταει μεσα με το κεφαλι. Ξέρεις τι θα σου ζητήσω τώρα ε; https://www.youtube.com/watch?v=rnOjVFcex_w
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Νορμαλ, ταξί δουλεύεις; Κουραγια, όλη η βδομάδα θα ειναι υγρή και κρύα. Βροχές, χιονόνερο και τα συναφή. Κάνω κι εγω διαδρομές τους μαθητές μου απο τα γύρω χωρια και σε νιώθω. 1
normal40 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Νορμαλ, ταξί δουλεύεις; Κουραγια, όλη η βδομάδα θα ειναι υγρή και κρύα. Βροχές, χιονόνερο και τα συναφή. Κάνω κι εγω διαδρομές τους μαθητές μου απο τα γύρω χωρια και σε νιώθω. Σε βαν παραδόσεις κάνω Αστα... Έβαλα μπότες σήμερα. Πολλές ώρες είναι φτάνω 10ωρο. 1
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Έχεις μπες βγες και κουβαλημα; Μαν, δύσκολη βδομάδα. Βικτορα ονομάσανε αυτό το νέο κύμα κακοκαιρίας. 1
normal40 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Έχεις μπες βγες και κουβαλημα; Μαν, δύσκολη βδομάδα. Βικτορα ονομάσανε αυτό το νέο κύμα κακοκαιρίας. Ναι μέσα έξω συνεχώς, δηλαδή αντί για χιόνια θα βραχώ σαν γάτα μάλλον θα πάρω άδεια στις 30 είμαι γκαντέμης όλα τα καιρικά φαινόμενα σε εμένα. 1
βασίλης33 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Πάντως φέτος μέχρι στιγμής έχουμε καταλάβει χειμώνα...
xstreamgamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μαυρα χαλια παλι εβαλε πολυ χιονι χτες και καπως διαφορετικης υφης αυτη τη φορα το πιανει και στις σιτες και στα καλωδια της ΔΕΗ.Βλεπω να ξανα δουμε χωμα γυρω στον Μαρτιο Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2017 από xstreamgamer 4
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέσα στη Λάρισα δε βλέπω τίποτα τώρα. Ούτε χιονίζει ούτε βρέχει. Έχει και 2.1 βαθμούς έξω οπότε τη γλυτώνουμε αυτή τη φορά.
xstreamgamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέσα στη Λάρισα δε βλέπω τίποτα τώρα. Ούτε χιονίζει ούτε βρέχει. Έχει και 2.1 βαθμούς έξω οπότε τη γλυτώνουμε αυτή τη φορά. Και εδώ πια ρίχνει μία νιφάδα εδώ και μία στα Φάρσαλα και λίωνει κάργα χιόνι από τα κεραμίδια είναι σχετικά ζεστός ο καιρός.Πάντως η Σούζη στο ΣΚΑΙ είπε ότι μέχρι την Παρασκευή έτσι θα πάει ο καιρός από την Θεσσαλία και βορειότερα με χιόνια την νύχτα ενώ την ημέρα θα μαλακώνει.
GeorgeHellas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 άντε να έρθει το πάσχα, να ανάψουν οι σούβλες, μπας και λιώσει το χιόνι 1
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Οι προγνώσεις είναι για άπειρα Respects. Μπαίνω χθες Πρωι να δω τον καιρό στο κέντρο της Αθήνας και έλεγε καταιγίδα όλη μέρα. Φυσικά είχε λιακάδα ειδικά από Μεσημέρι και μετά. Μπαίνω σήμερα και λέει ψιλόβροχο και ο καιρός έξω είναι έτοιμος για να ρίξει καρέκλες και ήδη βρέχει πολύ. Οι Μετεωρολόγοι πως την κάνουν την πρόγνωση ακριβώς; Βγαίνουν με τον καφέ στο μπαλκόνι κοιτάνε τα σύννεφα και βγάζουν την πρόγνωση της ημέρας; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς... 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Φαντάζομαι αντιμετωπίζετε και 'σεις στον περίγυρο σας, και ειδικά από τις γυναίκες, αυτή την ατέλειωτη κουβέντα σχετικά με τον καιρό. Το καλοκαίρι «πω τι ζέστη είναι αυτή», τον χειμώνα «καλέ, τι κρύο είναι αυτό;και κυκλοφορεί και μια ίωση όλος ο κόσμος άρρωστος είναι» Ευτυχώς που στα φορουμ διαφερουμε............
d_gkal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το χιονι που βλεπω για αυριο στη Θεσσαλονίκη θα πεσει? Τι λενε οι γνώστες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις