YourTrueLegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς να έχω διάθεση για τρολλάρισμα, είμαι ο μόνος που θεωρω ότι το κρύο τις τελευταίες βδομάδες που ξέσπασε ο χιονιάς παραμένει σε αρκετά υποφερτά/χαλαρά επίπεδα στο λεκανοπέδιο της Αττικής; Μακρυμάνικο μόνο ή κάνα πουκάμισο με ελαφρύ τζάκετ το βράδυ έξω και φανελλάκι με τιράντα μέσα στο σπίτι με ελάχιστες ώρες άνοιγμα αυτόνομης θέρμανσης όχι για λόγους οικονομίας αλλά κουφόβρασης μετά από λίγη ώρα... Περιοχή Λυκόβρυση σύνορα με Πεύκη. Στο σπίτι θερμοκρασία χωρίς γύρω στους 15oC. Μέχρι τώρα όλο το χειμώνα πρέπει να το έχω ανάψει 2-3 φορές overnight. Άντε και 4-5 φορές μέσα στη μέρα για λίγες ώρες. Έξω τώρα γράφει 6οC. ήδη φοράω το κοντομάνικο μου, με παντελόνι φόρμα και ετοιμάζομαι για ένα μισαωρο τρεξιματάκι στην περιοχή. Θα ενημερώσω αργότερα. Νταξει τυπικη περιπτωση "το κρυο ειναι για τους φλωρους" detected. Αλλος ας πουμε 1 ωρα πριν πιασουν χιονια μεσα στην Αθηνα, ελεγε οτι ειναι ενα συνηθισμενο δροσερο βραδακι, βεβαια εκεινος το ελεγε με την σιγουρια οτι οι μετεωρολογικες προβλεψεις ειχαν πεσει ηδη εξω Non sense. Η αισθηση που παρουσιαζεις οτι εχεις για το κρυο εσυ, δεν αποτελει κριτηριο για την ανθρωποτητα, ητοι με 6C δεν βγαινουν ουτε οι Φινλανδοι με κοντομανικα, ειναι ιδιοτροπια καθαρα προσωπικη και προφανως δεν γινεται απο αυτην τη σκοπια να κρινεις τι ειναι κρυο και τι οχι, ποσο δε μαλλον για κατοικους ν. Ευρωπης που οσο να 'ναι ειναι λιγοτερο συνηθισμενοι στις φετινες θερμοκρασιες, σε σχεση με εναν Φινλανδο που επισης ντυνεται καλα στους 6C.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Περιοχή Λυκόβρυση σύνορα με Πεύκη. Στο σπίτι θερμοκρασία χωρίς γύρω στους 15oC. Μέχρι τώρα όλο το χειμώνα πρέπει να το έχω ανάψει 2-3 φορές overnight. Άντε και 4-5 φορές μέσα στη μέρα για λίγες ώρες. Έξω τώρα γράφει 6οC. ήδη φοράω το κοντομάνικο μου, με παντελόνι φόρμα και ετοιμάζομαι για ένα μισαωρο τρεξιματάκι στην περιοχή. Θα ενημερώσω αργότερα. Εμεις Θεσσαλονίκη σήμερα είχαμε 10 έξω και μέσα 20 χωρίς θέρμανση, με κοντό εννοείται ήμουν εγώ και ο μικρός, τωρσ βάλαμε μπλούζα. Αν δεν έχεις παιδιά δεν το ανάβεις εννοείται με τέτοιο καιρό,αν έχεις πληρώνεις.. Βλέπει κανείς βροχές για Θεσσαλονίκη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Νταξει τυπικη περιπτωση "το κρυο ειναι για τους φλωρους" detected. Αλλος ας πουμε 1 ωρα πριν πιασουν χιονια μεσα στην Αθηνα, ελεγε οτι ειναι ενα συνηθισμενο δροσερο βραδακι Non sense. Η αισθηση που παρουσιαζεις οτι εχεις για το κρυο εσυ, δεν αποτελει κριτηριο για την ανθρωποτητα, ητοι με 6C δεν βγαινουν ουτε οι Φινλανδοι με κοντομανικα, ειναι ιδιοτροπια καθαρα προσωπικη και προφανως δεν γινεται απο αυτην τη σκοπια να κρινεις τι ειναι κρυο και τι οχι, ποσο δε μαλλον για κατοικους ν. Ευρωπης που οσο να 'ναι ειναι λιγοτερο συνηθισμενοι στις φετινες θερμοκρασιες, σε σχεση με εναν Φινλανδο που επισης ντυνεται καλα στους 6C.. Αν ήθελα να δημιουργησω εντυπωσεις θα το ειχα κανει ηδη με αλλο τροπο. Κι άλλος κόσμος έχει την ίδια άποψη με εμένα. Πιστεύουν αρκετοί ότι το κρυο παραμένει σε ανεχτικά για την εποχή επίπεδα, καμία σχέση με αυτά που λέγονται και βλέπω γύρω μου. Για το λεκανοπέδιο πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειπα οτι θες να δημιουργησεις εντυπωσεις, αυτο που λεω ειναι οτι επειδη εσυ υποτιθεται πως δεν νιωθεις απο κρυο, δε σημαινει οτι οι θερμοκρασιες ειναι της πλακας ή οτι δεν εχει κρυο. Πχ στο χιονια που προανεφερες, επι 4 μερες η θερμοκρασια ηταν κατω απο τα ορια παγοποιησης του νερου. Οπως και να το κανουμε ειναι κρυο για καθε ανθρωπο και πολυ περισσοτερο για κατοικους Αθηνων. Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. ΥΓ. Κι εγω εχω γνωστο στη Λαρισα που κυκλοφορει με κοντομανικα αυτη την περιοδο και υποστηριζει πως το χιονι και το κρυο ειναι κλαιν μαιν για αυτον επειδη ειχε ζησει τους -22C το 2001. Still non sense. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλά δεν έχει 6 τώρα η Λυκόβρυση/Πεύκη, ανάμεσα σε 8-9 είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μα δεν έγραψα πουθενά ότι είναι της πλάκας το κρύο των τελευταίων ημερών. Καλά δεν έχει 6 τώρα η Λυκόβρυση/Πεύκη, ανάμεσα σε 8-9 είναι... Το εξωτερικο θερμομετρο του σπιτιου αυτο γραφει τωρα... Για να μην σου πω οτι πριν λιγο εγραφε 5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 tbh 8+ εχει τωρα στη Λυκοβρυση σε υψομετρο 253m. Αν εισαι σε χαμηλοτερο υψομετρο παιζει να εχεις μεγαλυτερη θερμοκρασια. Και σημερα δεν εχει πεσει κατω απο τους 7.1 που ηταν η ελαχιστη του 24ωρου στις 2:20 τα ξημερωματα. http://neoiraklio.meteoclub.gr/ Ισως να ειναι ψιλοχαλασμενο το θερμομετρο σου αν δειχνει 5 (συνηθες σε πολλα θερμομετρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλοκαίρι πάντως είναι το 8 σε σύγκριση με το - 10 της προηγούμενης τρίτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Περιοχή Λυκόβρυση σύνορα με Πεύκη. Στο σπίτι θερμοκρασία χωρίς γύρω στους 15oC. Μέχρι τώρα όλο το χειμώνα πρέπει να το έχω ανάψει 2-3 φορές overnight. Άντε και 4-5 φορές μέσα στη μέρα για λίγες ώρες. Έξω τώρα γράφει 6οC. ήδη φοράω το κοντομάνικο μου, με παντελόνι φόρμα και ετοιμάζομαι για ένα μισαωρο τρεξιματάκι στην περιοχή. Θα ενημερώσω αργότερα. Το θεωρείς κρύο 15 βαθμούς χωρίς θέρμανση; Γι'αυτό δεν κρυώνεις. Εδώ θρακομακεδόνες είχαμε 7 βαθμούς μέσα στο σπίτι χωρίς τη θέρμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Με τους ανθρώπους που έχουν ανοχή στο κρύο δεν έχω κανένα πρόβλημα.Με αυτούς που όταν έχει +43 λένε...Τέλεια μέρα σημερα... είμαι στο τσακ για φόνο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 @normal, ναι φαίνεται πως απο μεσημέρι και μετά θα βρέξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Με τους ανθρώπους που έχουν ανοχή στο κρύο δεν έχω κανένα πρόβλημα.Με αυτούς που όταν έχει +43 λένε...Τέλεια μέρα σημερα... είμαι στο τσακ για φόνο. χαχαχαααααααααα εδώ είμαι, και 43 λίγο ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 @normal, ναι φαίνεται πως απο μεσημέρι και μετά θα βρέξει. Με έσκισε... Έξω δουλεύω θα την φάω πάλι, καλύτερα χιόνι γμτ. Με τους ανθρώπους που έχουν ανοχή στο κρύο δεν έχω κανένα πρόβλημα.Με αυτούς που όταν έχει +43 λένε...Τέλεια μέρα σημερα... είμαι στο τσακ για φόνο. Αυτοί που έχουν ανοχή στην ζέστη είναι τυχεροί... Μετά τους 30 καίγομαι δεν αντεχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρά ήταν το κρύο πριν 2 ωρίτσες, όμως η βροχή τα χάλασε. Στα μισά χιλιόμετρα γίναμε μούσκεμα αλλά τουλάχιστον βγήκε η διαδρομή. Στο γυρισμό το αυτοκίνητο έδειχνε 7 βαθμούς. Ήπια αρκετό νερό, άλλαξα κοντομάνικο, άνοιξα παράθυρα γιατί είχα αναψει αρκετά. Γύρισα σπίτι έκανα μπάνιο και τώρα χαλαρώνω με ελαφρώς ανοιχτό παράθυρο... την ίδια ώρα η γειτονιά βρωμάει τζακίλα... Τι να πεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις