Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αμα ηξερα δεν θα ρωταγα :) Δεν εχω ιδεα απο αυτα !!!

Δεν έχεις ιδέα από βασικά πράματα μας λες τώρα;

Στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ μεγάλωσες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχεις ιδέα από βασικά πράματα μας λες τώρα;

Στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ μεγάλωσες;

Χαλάμε το θέμα φίλε

10€ την ώρα;! Σε ξενοδοχείο να μένατε πιο πολύ θα σύμφερε! :D

Ε ναι.Μιλάμε για εξωπραγματικές διαφορές η ατομική με την κεντρική θέρμανση.

Ασε που με τον ατομικό λέβητα θωρακίζεσαι και από κακοπληρωτές ενοικιαστές της πολυκατοικίας.

• Like 3

Πέρσυ ήταν light ο χειμώνας αν δεν κάνω λάθος...

Αν οχι ο πιο ζεστος στα χρονικα, απο τους πιο ζεστους που εχουν καταγραφει.

25 Δεκεμβρη ημουν με κοντομανικο και ειχα σκασει απο την ζεστη.

• Like 1

Πέρσι ζέστανα 120τμ με 500λιτρα πετρέλαιο. Φέτος εχω ήδη κάψει πάνω απο 600, τι λέμε τώρα.

Αποτίμηση ζημιών σήμερα, 4 βανες σπασμένες. Με άλλους που συζήτησα μπορεί να θεωρώ εαυτόν τυχερό.

Έρχονται βροχές απο βδομάδα.

• Like 1

Χωρίς να έχω διάθεση για τρολλάρισμα, είμαι ο μόνος που θεωρω ότι το κρύο τις τελευταίες βδομάδες που ξέσπασε ο χιονιάς παραμένει σε αρκετά υποφερτά/χαλαρά επίπεδα στο λεκανοπέδιο της Αττικής;

Μακρυμάνικο μόνο ή κάνα πουκάμισο με ελαφρύ τζάκετ το βράδυ έξω και φανελλάκι με τιράντα μέσα στο σπίτι με ελάχιστες ώρες άνοιγμα αυτόνομης θέρμανσης όχι για λόγους οικονομίας αλλά κουφόβρασης μετά από λίγη ώρα...

• Super Moderators

Χωρίς να έχω διάθεση για τρολλάρισμα, είμαι ο μόνος που θεωρω ότι το κρύο τις τελευταίες βδομάδες που ξέσπασε ο χιονιάς παραμένει σε αρκετά υποφερτά/χαλαρά επίπεδα στο λεκανοπέδιο της Αττικής;

Μακρυμάνικο μόνο ή κάνα πουκάμισο με ελαφρύ τζάκετ το βράδυ έξω και φανελλάκι με τιράντα μέσα στο σπίτι με ελάχιστες ώρες άνοιγμα αυτόνομης θέρμανσης όχι για λόγους οικονομίας αλλά κουφόβρασης μετά από λίγη ώρα...

Περιοχή?

Παίζει ρόλο και πώς έχεις συνηθίσει.

Κι εγώ ας πούμε το πολύ να βάλω ζακέτα-φούτερ, και στη δουλειά πάντα είμαι με κοντομάνικο, είτε είμαι μέσα, είτε είμαι έξω.

Το πιο χοντρό που βάζω είναι δερμάτινο στις εξόδους, με λεπτό μακρυμάνικο από μέσα. Απλά έχω συνηθίσει και δε μπορώ τα πολλά ρούχα πάνω μου.

Φανελάκι μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι έχεις ρυθμίσει τη θέρμανση πολύ ψηλά (23+). Όπως κι όταν πας έξω, πας κατευθείαν στο αμάξι και δε στέκεται πολύ ώρα έξω.

Τα μονοψήφια που είχε η Αθήνα μπορεί να μην ήταν τραγικά, αλλά εξακολουθούν να είναι κρύο για το οποιοδήποτε ανθρώπινο σώμα.

αρκετά υποφερτά/χαλαρά επίπεδα στο λεκανοπέδιο της Αττικής;

....με ελάχιστες ώρες άνοιγμα αυτόνομης θέρμανσης... ...κουφόβρασης μετά από λίγη ώρα...

Με τι θερμοκρασιες επαιζες μεσα στο σπιτι? Γιατι ξερω ατομα που με 10β βγαινουν με κοντομανικο και

καποιοι να καθονται στα σπιτια τους χωρις θερμανση στους 15β.

Φετος υποφερτα σε κανενα προαστιο της Αττικης δεν ηταν..!!!

Περιοχή Λυκόβρυση σύνορα με Πεύκη.

Στο σπίτι θερμοκρασία χωρίς γύρω στους 15oC. 

Μέχρι τώρα όλο το χειμώνα πρέπει να το έχω ανάψει 2-3 φορές overnight. Άντε και 4-5 φορές μέσα στη μέρα για λίγες ώρες.

Έξω τώρα γράφει 6οC. 

ήδη φοράω το κοντομάνικο μου, με παντελόνι φόρμα και ετοιμάζομαι για ένα μισαωρο τρεξιματάκι στην περιοχή. Θα ενημερώσω αργότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...