normal40 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η πρόβλεψη είναι σχετικά ασφαλής για μια βδομάδα, μετά δυσκολεύει το πράμα Μέχρι τις 20 πρέπει να δηλώσω για άδεια.. Ιστορικό ετών σε πιο site να ψάξω;
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ιστορικό ετών σε πιο site να ψάξω; Εδώ θα χρειαστώ τη βοήθεια του Τοξο :ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Για τετοιες προβλεψεις, πέρνα απο το γραφειο του Swimmer. (joking ) Shots fired! 1
katz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέχρι τις 20 πρέπει να δηλώσω για άδεια.. Ιστορικό ετών σε πιο site να ψάξω; tutiempo climate γραψε στο γοογλη. Αλλα για πιο λογο? Καθαρα θεμα τυχης ειναι. . Για χιονι θεσσαλονικη πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης να ξαναχιονισει φετος ενω ειχε να χιονισει τοσα χρονια!! Ριλαξ 2
normal40 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 tutiempo climate γραψε στο γοογλη. Αλλα για πιο λογο? Καθαρα θεμα τυχης ειναι. . Για χιονι θεσσαλονικη πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης να ξαναχιονισει φετος ενω ειχε να χιονισει τοσα χρονια!! Ριλαξ Μαυρη γατα ειμαι οχι απλα γκαντεμης...χανω μονος σε αγωνα θα το κοιταξω το tutiempo climate
txcellas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έχουμε κάποιον από Λαμία-Λάρισα εδώ; αύριο ξεκινάω με αμαξι Θεσσαλονίκη Αθήνα και θέλω να ξέρω τ θα συναντήσω
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Η ΕΜΥ λέει -14 Λάρισα και -15 Φλώρινα Υολοοοοοοο
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέχρι τις 20 πρέπει να δηλώσω για άδεια.. Ιστορικό ετών σε πιο site να ψάξω; Δε χρειάζεται να ψάξεις το ιστορικό.Απλά κοιτάς τις κλιματικές τιμές πχ για αρχή Φεβρουαρίου κ βρίσκεις τουλάχιστον κατα προσέγγιση τι είναι πιο πιθανό να υπάρχει σε θέμα θερμοκρασιών.Από άποψης φαινομένων όμως καλύτερα να απευθυνθείς σε αστρολόγο Οι κλιματικές τιμές της τελευταίας 10ετίας για το κέντρο Θεσνίκης για τον Φεβρουάριο είναι 11.9 η μέση μέγιστη Τ και 6.1 η μέση ελάχιστη.Μέχρι εκεί μπορεί να σε βοηθήσει η επιστήμη.Μετά σε χαρτορίχτρα-αριθμοαστρολόγο απευθύνεσαι. 1
normal40 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δε χρειάζεται να ψάξεις το ιστορικό.Απλά κοιτάς τις κλιματικές τιμές πχ για αρχή Φεβρουαρίου κ βρίσκεις τουλάχιστον κατα προσέγγιση τι είναι πιο πιθανό να υπάρχει σε θέμα θερμοκρασιών.Από άποψης φαινομένων όμως καλύτερα να απευθυνθείς σε αστρολόγο Οι κλιματικές τιμές της τελευταίας 10ετίας για το κέντρο Θεσνίκης για τον Φεβρουάριο είναι 11.9 η μέση μέγιστη Τ και 6.1 η μέση ελάχιστη.Μέχρι εκεί μπορεί να σε βοηθήσει η επιστήμη.Μετά σε χαρτορίχτρα-αριθμοαστρολόγο απευθύνεσαι. Σε ευχαριστώ κούκλε για τις πληροφορίες.
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Έχουμε κάποιον από Λαμία-Λάρισα εδώ; αύριο ξεκινάω με αμαξι Θεσσαλονίκη Αθήνα και θέλω να ξέρω τ θα συναντήσω Λάρισα, Δυστυχώς μόνο για μέσα στη πόλη μπορώ να σου πω. Κάτι πήρε χθες το αυτί μου ότι στη παλιά εθνική (για Λαμία) απαγορευόταν τα φορτηγά. Για την κανονική εθνική δεν άκουσα κάτι 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 -19 εντωμεταξύ έδειξε η Λάρισα από ΕΜΥ ! 1
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 9 παρά τέταρτο το πρωί από αυτοκίνητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις