Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 -22.4 για την ακρίβεια η ελάχιστη στη Φλώρινα Αυτή είναι η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του χιονιά. Τοξοβολε ακούγεται πάλι κάτι για 15/16-20, υφίσταται η είναι νωρίς ακόμη; Πάλι χιόνια; Δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα ακόμα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 -22.4 για την ακρίβεια η ελάχιστη στη Φλώρινα Αυτή είναι η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του χιονιά. http://penteli.meteo.gr/stations/florina/ Σε αυτόν πάντως δεν ξεπέρασε τους -19...
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 http://penteli.meteo.gr/stations/florina/ Σε αυτόν πάντως δεν ξεπέρασε τους -19... Σε άλλη τοποθεσία κ άλλο υψόμετρο είναι ο σταθμός του ΕΑΑ και αλλού ο σταθμός της ΕΜΥ στη Φλώρινα. Επίσης επίσημες μετρήσεις δεχόμαστε τις μετρήσεις της ΕΜΥ και όχι του ΕΑΑ καθώς οι σταθμοί του δεν πληρούν τις προδιαγραφές του WMO (ούτε έχουν WMO ID) μιας κ είναι ερασιτεχνικοί Davis του εμπορίου.Πέρα από αυτό η ΕΜΥ είναι ο εθνικός φορέας μετεωρολογίας στην Ελλάδα κ όχι το ΕΑΑ. Eξαίρεση ο σταθμός ΕΑΑ του Θησείου (ο καλύτερος κ αρχαιότερος μετεωρολογικός σταθμός στην ΝΑ Ευρώπη) και ΕΑΑ της Πεντέλης που έχουν κανονικά WMO ID και είναι Α' τάξης μετεωρολογικοί σταθμοί.Tα στοιχεία των 2 αυτών σταθμών επικοινωνούνται κατ' εξαίρεση διεθνώς μέσω της ΕΜΥ στα μηνιαία bulletins που αυτή στέλνει υποχρεωτικά στον WMO. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Με το edit και την 3η γραμμή πρόλαβες απορία μου.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Βασικά στάνταρ ο σταθμός ΕΑΑ του Θησείου ξέρω επικοινωνήται μέσω της ΕΜΥ στον WMO μηνιαία για την Πεντέλη δεν είμαι απόλυτα σίγουρος (νομίζω όμως ναι). Α κ ο σταθμός του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη επικοινωνήται διεθνώς μέσω της ΕΜΥ.
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σύμφωνα με τον Αρναούτογλου, η χώρα είχε 32 βαθμούς διαφορα απο τη μια άκρη της (-17 φλωρινα) στην άλλη (+15 καλυμνο). Επιτέλους έβγαλε ήλιο κι εδώ. 5 μέρα χωρίς νερό. Πήγα να ελέγξω τη δεξαμενή που εχω, 1 τόνος νερό όλος παγωμένος. Ειναι μαύρη και τη βαράει ο ήλιος αυτή τη στιγμή, ελπίζω να το λιωσει να γεμίσουν έστω τα καζανάκια. 2
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αν έχει από τώρα -5 τη βάψαμε σήμερα το βράδυ!
normal40 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση για χιονοπτώσεις αρχές του επόμενου μήνα για Θεσσαλονίκη; θέλω να πάρω άδεια αλλά να μην είναι έτσι.
angmar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν παίζει να πάρεις ασφαλή απάντηση για τόσο μεγάλο διάστημα. Ξαναρώτα 1 Φεβρουαρίου
_linuslost_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση για χιονοπτώσεις αρχές του επόμενου μήνα για Θεσσαλονίκη; θέλω να πάρω άδεια αλλά να μην είναι έτσι. Μηπως θες προβλεψη καιρου και για τον επομενο Δεκεμβριο?
sistah Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Για τετοιες προβλεψεις, πέρνα απο το γραφειο του Swimmer. (joking ) 1
normal40 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μηπως θες προβλεψη καιρου και για τον επομενο Δεκεμβριο? Νταξει ρε παιδιά ρώτησα
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η πρόβλεψη είναι σχετικά ασφαλής για μια βδομάδα, μετά δυσκολεύει το πράμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις