Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-22.4 για την ακρίβεια η ελάχιστη στη Φλώρινα

Αυτή είναι η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του χιονιά.

post-353064-0-88285400-1484226421_thumb.png

Τοξοβολε ακούγεται πάλι κάτι για 15/16-20, υφίσταται η είναι νωρίς ακόμη; Πάλι χιόνια;

Δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα ακόμα.

• Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

-22.4 για την ακρίβεια η ελάχιστη στη Φλώρινα

Αυτή είναι η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του χιονιά.

http://penteli.meteo.gr/stations/florina/

Σε αυτόν πάντως δεν ξεπέρασε τους -19...

Δημοσ.

http://penteli.meteo.gr/stations/florina/

Σε αυτόν πάντως δεν ξεπέρασε τους -19...

Σε άλλη τοποθεσία κ άλλο υψόμετρο είναι ο σταθμός του ΕΑΑ  και αλλού ο σταθμός της ΕΜΥ στη Φλώρινα.

Επίσης επίσημες μετρήσεις δεχόμαστε τις μετρήσεις της ΕΜΥ και όχι του ΕΑΑ καθώς οι σταθμοί του δεν πληρούν τις προδιαγραφές του WMO (ούτε έχουν WMO ID) μιας κ είναι ερασιτεχνικοί Davis του εμπορίου.Πέρα από αυτό η ΕΜΥ είναι ο εθνικός φορέας μετεωρολογίας στην Ελλάδα κ όχι το ΕΑΑ.

Eξαίρεση ο σταθμός ΕΑΑ του Θησείου (ο καλύτερος κ αρχαιότερος μετεωρολογικός σταθμός στην ΝΑ Ευρώπη) και ΕΑΑ της Πεντέλης  που έχουν κανονικά WMO ID και είναι Α' τάξης μετεωρολογικοί σταθμοί.Tα στοιχεία των 2 αυτών σταθμών επικοινωνούνται κατ' εξαίρεση διεθνώς μέσω της ΕΜΥ στα μηνιαία bulletins που αυτή στέλνει υποχρεωτικά στον WMO.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά στάνταρ ο σταθμός ΕΑΑ του Θησείου ξέρω επικοινωνήται μέσω της ΕΜΥ στον WMO μηνιαία για την Πεντέλη δεν είμαι απόλυτα σίγουρος (νομίζω όμως ναι).

Α κ ο σταθμός του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη επικοινωνήται διεθνώς μέσω της ΕΜΥ.

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον Αρναούτογλου, η χώρα είχε 32 βαθμούς διαφορα απο τη μια άκρη της (-17 φλωρινα) στην άλλη (+15 καλυμνο).

Επιτέλους έβγαλε ήλιο κι εδώ. 5 μέρα χωρίς νερό. Πήγα να ελέγξω τη δεξαμενή που εχω, 1 τόνος νερό όλος παγωμένος. Ειναι μαύρη και τη βαράει ο ήλιος αυτή τη στιγμή, ελπίζω να το λιωσει να γεμίσουν έστω τα καζανάκια.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση για χιονοπτώσεις αρχές του επόμενου μήνα για Θεσσαλονίκη; θέλω να πάρω άδεια αλλά να μην είναι έτσι.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση για χιονοπτώσεις αρχές του επόμενου μήνα για Θεσσαλονίκη; θέλω να πάρω άδεια αλλά να μην είναι έτσι.

Μηπως θες προβλεψη καιρου και για τον επομενο Δεκεμβριο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...