Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πήγαινα δουλειά και στο ύψος της Αγίους Δημητρίου κοντά στα Mikel έφαγα μια ωραία βούτα (με τα πόδια εγώ) και από πίσω ήρθε αμάξι που με χτύπησε αλλά ευτυχώς όχι δυνατά. Πιο πολύ πονάω από το πέσιμο παρά από το αμάξι αλλά τώρα έχω έναν τρομερό πόνο στην πλάτη. Δεν πήγα δουλειά τελικά, γύρισα σπίτι και πήρα άδεια. Ωραίο το χιονάκι αλλά μόνο αν μπορείς να το ευχαριστηθείς. 

Ο οδηγος εφταιγε η εσυ ; Πριν λιγο πεταχτηκε ενας και ισα ισα σταματησα!!!! ΠΑπαφη ανατολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο οδηγος εφταιγε η εσυ ; Πριν λιγο πεταχτηκε ενας και ισα ισα σταματησα!!!! ΠΑπαφη ανατολικα

Κανένας. Εγώ πήγα να περάσω το δρόμο και έφαγα βούτα με αποτέλεσμα να είμαι "αόρατος". Οταν ο οδηγός μπήκε στη στροφή με είδε ίσα ίσα και το έκοψε απότομα (ευτυχώς δεν πήγαινε γρήγορα) αλλά γλίστρησε το αμάξι και χτύπησε και εμένα αλλά και ένα παρκαρισμένο. Αν ήταν στεγνό ή απλά βρεγμένο οδόστρωμα δεν θα υπήρχε θέμα και θα κοκάλωνε το αυτοκίνητο. Ο καημένος ο οδηγός σοκαρίστηκε γιατί νόμισε ότι μου έκανε μεγάλη ζημιά αλλά όλα καλά. Κατά τα άλλα εγώ τη γλίτωσα με έναν πόνο στην πλάτη και αυτός χρεώθηκε την πόρτα του αμαξιού που χτύπησε + τα δικά του. 

Δεν είναι αστείο παιδιά, αυτός ο καιρός είναι καλός μόνο αν δεν τρως άσκοπα την άδεια σου και μόνο αν δεν υπάρχει κίνδυνος. Κατά τα άλλα για εμένα είναι ανεπιθύμητος, ειδικά αν συνδυάσεις και την ανεπάρκεια του κράτους για αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. 

• Like 4

Κανένας. Εγώ πήγα να περάσω το δρόμο και έφαγα βούτα με αποτέλεσμα να είμαι "αόρατος". Οταν ο οδηγός μπήκε στη στροφή με είδε ίσα ίσα και το έκοψε απότομα (ευτυχώς δεν πήγαινε γρήγορα) αλλά γλίστρησε το αμάξι και χτύπησε και εμένα αλλά και ένα παρκαρισμένο. Αν ήταν στεγνό ή απλά βρεγμένο οδόστρωμα δεν θα υπήρχε θέμα και θα κοκάλωνε το αυτοκίνητο. Ο καημένος ο οδηγός σοκαρίστηκε γιατί νόμισε ότι μου έκανε μεγάλη ζημιά αλλά όλα καλά. Κατά τα άλλα εγώ τη γλίτωσα με έναν πόνο στην πλάτη και αυτός χρεώθηκε την πόρτα του αμαξιού που χτύπησε + τα δικά του. 

Δεν είναι αστείο παιδιά, αυτός ο καιρός είναι καλός μόνο αν δεν τρως άσκοπα την άδεια σου και μόνο αν δεν υπάρχει κίνδυνος. Κατά τα άλλα για εμένα είναι ανεπιθύμητος, ειδικά αν συνδυάσεις και την ανεπάρκεια του κράτους για αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. 

περαστικα την γλυτωσες...και εγω πριν ετσι πεταχτηκε ενας θειος και ερχοταν και λεωφορειο ,ευτυχως εχω εμπειρια και δεν εγινε τιποτα..

καθηστε σπιτι οσοι δεν εχετε δουλεια πραγματικα μεχρι να καθαρισει ο δημος τους δρομους.

• Like 1

Λογικά δεν θα είχες πέσει κιόλας!

Το -22 στη Λαρισα, ειχε γραφτει τις τελευταιες μερες του 2001.

Και ακολουθησε μια βδομαδα ολικου παγετου με χιονι ηδη στρωμενο γυρω στο μισο μετρο μεσα στην πολη.

Λιγες μερες αργοτερα, αρχες 2002 ηταν ο ιστορικος χιονιας για την Αθηνα. 2 καπακια σερι κυματα τοτε, το ενα επιασε απο Αυλωνα και πανω, ολη η Ελλαδα ασπρη με ΠΟΛΥ χιονι απιστευτο σκηνικο για εναν που ταξιδευε τοτε, και το δευτερο επιασε Αττικη κλπ.

Πιστευω οτι ο φετινος χειμωνας ειναι βαρυτερος απο του 2001 για κεντρικη-βορεια Ελλαδα, Ευβοια και διαφορα νησια Αιγαιου. Κι εχει ακομα 2,5 μηνες μπροστα...

Ναι τότε θα ήτανε γιατί πρέπει να πήγενα λύκειο τότε. Θυμάμαι πολύ κρύο και αρκετό χιόνι για Λάρισα κιόλας που δεν είχε σχεδόν ποτε.

Πάντος Χαλκιδική σήμερα το πρωί απο Πολύγυρο εώς Ιερισσό έριχνε αρκετό χιόνι. Προς το μεσημέρι απο Βουρβουρού προς Πολύγυρο είχε σταματήσει μονο Πολύγυρο έριχνε. και Βουρβουρου εώς Γερακινή χαζο έρβεχε

Αντιγράφω από το description του video :

Ένα ξεχωριστό πρωινό στο κέντρο της Λάρισας με μια Απίθανη κατάβαση με σκι απο τον Αγιο Αχιλειο

Είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε τέτοιες συνθήκες... Μετά από 2 ημέρες χιονόπτωσης μια ομάδα λαρισαίων σκιέρ είχαν την φαινή ιδέα να μετατρέψουν τον λόφο φρουρίου σε χιονοδρομικό κέντρο ακριβώς δίπλα απο τον πολιούχο της πόλης!!!!
Επιχειρήσαν να κινηθούν με ένα διαφορετικό τρόπο!
Φόρεσαν τα σκί τους και επιχείρησαν κτάβαση απο τα 72 μέτρα!!!!
Υπέροχες συνθήκες με σημεία όπου το χιόνι έφτανε και τα 40 εκατοστά ενώ δεν έλειψαν και τα ατυχήματα!!!
απολαυστε το καταπληκτικό video!!!

• Like 3

post-317901-0-31934700-1484207363_thumb.jpg

Επιτελους ηλιος το κουταβι εχει τρελαθει ολες τις μερες να παιζει με το χιονι.Μιλαμε για απιστευτο γελιο μαζευει φορα και βουταει μεσα με το κεφαλι.

• Like 11

-22 νωρίτερα στη Φλώρινα από ΕΜΥ

post-353064-0-89749200-1484221815_thumb.png

Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή έχει εκτοξευτεί κοντά στο μηδέν.Απίστευτη διακύμανση στη Φλώρινα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...