Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πήγαινα δουλειά και στο ύψος της Αγίους Δημητρίου κοντά στα Mikel έφαγα μια ωραία βούτα (με τα πόδια εγώ) και από πίσω ήρθε αμάξι που με χτύπησε αλλά ευτυχώς όχι δυνατά. Πιο πολύ πονάω από το πέσιμο παρά από το αμάξι αλλά τώρα έχω έναν τρομερό πόνο στην πλάτη. Δεν πήγα δουλειά τελικά, γύρισα σπίτι και πήρα άδεια. Ωραίο το χιονάκι αλλά μόνο αν μπορείς να το ευχαριστηθείς. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Snowmobile στους δρόμους της Λάρισας!

https://www.facebook.com/georgios.karavanas/videos/1250711151677391/

55cm χιόνι στο τσιμέντο και 70 στο χώμα bitches και χιονίζει ακόμα, και από ότι ξέρω θα σταματήσει στις 02:00

• Like 1

Εγώ πήγαινα δουλειά και στο ύψος της Αγίους Δημητρίου κοντά στα Mikel έφαγα μια ωραία βούτα (με τα πόδια εγώ) και από πίσω ήρθε αμάξι που με χτύπησε αλλά ευτυχώς όχι δυνατά. Πιο πολύ πονάω από το πέσιμο παρά από το αμάξι αλλά τώρα έχω έναν τρομερό πόνο στην πλάτη. Δεν πήγα δουλειά τελικά, γύρισα σπίτι και πήρα άδεια. Ωραίο το χιονάκι αλλά μόνο αν μπορείς να το ευχαριστηθείς. 

Περαστικά!

Ταλαιπωρία και πολύ επικίνδυνο όλο αυτό...μόνο για τους μαθητές ήταν καλό! Άντε να τελειώνει γιατί δυσκολευόμαστε όλοι, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο.

• Like 1

Θεσσαλονίκη ότι έριξε έριξε.

Σε μερικές περιοχές μπορεί να ρίχνει ακομα, αλλά είναι στο σβήσιμο.

Ξανάρχισε Θεσσαλονικη 

Τέλος για Θεσσαλονίκη το χιόνι

Πλέον δεν πιστεύω τίποτα :P

• Like 6

Πάντως το 2000 περίπου όντως είχε πάει- 20 περίπου στη λαρισα νομίζω ήτανε και μια Χρόνια χρονιά που είχε ρίξει και χιόνι μπολικο.

Πρώτη φορά έφυγα από Λάρισα και έριξε τόσο χιόνι. 31 χρόνια 1 φορά είχε χιονίσει Καλά.

Το είδα στη Χαλκιδική που μένω τώρα τουλάχιστον

Ρε Λαρισαίοι τι καιρό έχετε τώρα στην πόλη;Γιατί εδώ στην Χαρά που υποτίθεται ότι θα σταματούσε το μεσημέρι τώρα ρίχνει περισσότερο και από το πρωί όπου μας έριξε άλλους 30 πόντους.Αν πάει έτσι μέχρι το πρωί πάτε την Ε.Μ.Α.Κ τηλέφωνο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το 2000 περίπου όντως είχε πάει- 20 περίπου στη λαρισα νομίζω ήτανε και μια Χρόνια χρονιά που είχε ρίξει και χιόνι μπολικο.

Πρώτη φορά έφυγα από Λάρισα και έριξε τόσο χιόνι. 31 χρόνια 1 φορά είχε χιονίσει Καλά.

Το είδα στη Χαλκιδική που μένω τώρα τουλάχιστον

Το -22 στη Λαρισα, ειχε γραφτει τις τελευταιες μερες του 2001.

Και ακολουθησε μια βδομαδα ολικου παγετου με χιονι ηδη στρωμενο γυρω στο μισο μετρο μεσα στην πολη.

Λιγες μερες αργοτερα, αρχες 2002 ηταν ο ιστορικος χιονιας για την Αθηνα. 2 καπακια σερι κυματα τοτε, το ενα επιασε απο Αυλωνα και πανω, ολη η Ελλαδα ασπρη με ΠΟΛΥ χιονι απιστευτο σκηνικο για εναν που ταξιδευε τοτε, και το δευτερο επιασε Αττικη κλπ.

Πιστευω οτι ο φετινος χειμωνας ειναι βαρυτερος απο του 2001 για κεντρικη-βορεια Ελλαδα, Ευβοια και διαφορα νησια Αιγαιου. Κι εχει ακομα 2,5 μηνες μπροστα...

Επεξ/σία από YourTrueLegend

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον έχει πιει και βλέπω φωτό με την σημαία των γκει.. Χμ κάτι δεν πάει καλά...

σα τι δε πάει καλά δλδ;

Σοκάρεται κανάς αστός με την LGBT σημαία ας πούμε;

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
  • Like 1

άντε να τελειώνουμε... τι να το κάνεις το χιόνι αν έξω έχει ερημιά και ο Δήμος δεν έχει προνοήσει για τα βασικά;

η αγορά υπολειτουργεί για τα καλά, οι άνθρωποι που είναι στο δρόμο με τα βιας κάνουνε τη δουλειά τους ...

κρίμα περισσότερο για τους ανθρώπους που δεν έχουν στέγη και ο Δήμος και οι περισσότεροι τους γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

ο ρεμπεσκέδες πρώτα κοιτάξαν να βγάλουν καμια ανακοίνωση να λουφάξουν και όλα τα υπόλοιπα "και τι να κάνουμε; κοίτα τι ωραίο είναι το χιόνι."

και στο τέλος τι απέμεινε σήμερα; μια λασπουδα και μια αηδία (τουλάχιστον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.)

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...