skiabox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά εδώ ακόμα χιονίζει πάντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Κεντρική πλατεία Λάρισας : φίλε εσύ είσαι πολύ μπροστά.. εγώ τα κλασσικά αγγελάκια.... (μετά το καθάρισμα των τεντών ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι δικιά μου η φωτογραφία! ΛΟΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Θέλω ανταλλαγή το χιόνι σας με την βροχή που ρίχνει εδώ πέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Θέλω ανταλλαγή το χιόνι σας με την βροχή που ρίχνει εδώ πέρα! Που είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αθήνα, ρίχνει καρέκλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Που Αθήνα? Κέντρο ούτε σταγόνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δείτε τώρα την κάμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!Χώνει πολύ χιόνι λέμε Τα χει σπάσει η Σαλόνικα με το χιόνι αυτές τις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 πολυ εντονη χιονοπτωση στη θεσσαλονικη. ενα λεωφορειο την ωρα περναει. συνολικα μονο 135 απο τα 500 οχηματα κυκλοφορουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τώρα θα γίνω λίγο swimmer κ θα πω ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ξανάρχισε ναι Θεσσαλονικη πάνω που είπα σταματάει γιατί το πήγαινε φθίνουσα πορεία. Φτάσαμε σε ύψος χιονόπτωσης το 2001, από τότε έχουμε να δούμε τέτοια ποσότητα στρωσιματος στους δρόμους νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Που Αθήνα? Κέντρο ούτε σταγόνα! Άνω Πατήσια έβρεξε αρκετά. Τώρα σταμάτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τα χει σπάσει η Σαλόνικα με το χιόνι αυτές τις μέρες. Στην κυριολεξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Λεπτομέρειες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Που Αθήνα? Κέντρο ούτε σταγόνα! Από Μαρούσι/Βριλήσσια/Μελίσσια/Πεντέλη έριχνε καρέκλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις