Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λάρισα μέσα στη πόλη αυτή τη στιγμή και ρίχνει αρκετά, σαν χιονοθυελα( εντάξει μπορεί να υπερβαλω λίγο αλλά από το 2001 έχω να δω τόσο χιόνι μέσα στη πόλη)... Το απόγευμα που λένε ότι θα σταματήσει θα βάλω άλλη μία..

Σε μερικά σημεία έχει ήδη πάνω από 25-30 πόντους..

Σρυ που η φώτο θα πονέσει τους αυχένες σας.

post-266093-0-64484300-1484123862_thumb.jpg

post-266093-0-36976600-1484124142_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Η Θεσσαλονίκη την έχει ακούσει καλά πάντως για δεύτερο 24ώρο.Χιονίζει και τώρα βλέπω.

Κατάλευκη η Αριστοτέλους.Δείτε την Live

https://www.skylinewebcams.com/el/webcam/ellada/makedonia/thessaloniki/plateia-aristotelous.html

Δημοσ.

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και της πυκνής χιονόπτωσης, που δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις και γενικότερα τη λειτουργία της αγοράς το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας προτείνει τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά σήμερα το απόγευμα . Καλά πάμε... Χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι χιονοστρωμένο εδώ και 24 ώρες και λογικά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών θα παραμείνει έτσι άνετα άλλο τόσο περίπου.Κάτι τέτοιο είναι πραγματικά σπανιότατο για την Σαλόνικα οπότε χαρείτε όσο μπορείτε!

Δημοσ.

Θα έρθουνε κάτι 500ρικα στους επόμενους λογαριασμούς αερίου των Θεσσαλονικέων που δε θα ξέρουν που να κρυφτούν. Μου περιέγραφε την κατάσταση ο κουμπάρος μου και δάκρυσα.

• Like 3
Δημοσ.

Στη Λάρισα περπατάς μέσα στο χιόνι 20-30 εκατοστών.

Εχει χαθεί η μπάλα!

Και σε μας, δυτική Χαλκιδική, έτσι ειναι. Όπως στις ταινίες, περπατάς και το πόδι χάνεται απο τον αστράγαλο μέχρι τη γάμπα (ανάλογα και το σημείο). Επιτέλους σταμάτησε να χιονίζει κι ελπίζω απο αυριο που έδωσε ήλιο και αυξηση της θερμοκρασίας να αρχίσει να το λιώνει μπας κι επιστρέψουμε στην κανονικότητα,

Οχι τίποτα, μπας και φτιάξουν τη βλάβη κι επιστρέψει το νερό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...