Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά όμως. Χτες η τροχαία ζήτησε από λεωφορεία, τραμ κλπ να σταματήσουν την εξυπηρέτηση του κόσμου γιατί χιονιζε.

Μένω Αθήνα αλλά τώρα βρίσκομαι Πτολεμαιδα. Έχουμε -11 τώρα. Αν γινόταν αυτό Αθήνα με τους μαύρους πάγους που έχουμε τώρα και το χιόνι πιστεύω θα ζητούσαν συνδρομή στρατού,ΝΑΤΟ, Αμερικανών...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι και μένα μου την έχει δώσει που όλα έχουν παραλύσει .
κάθομαι αναγκαστικά στο σπίτι γιατί τίποτα έξω δεν δουλεύει.

καταστασάρα για αργόσχολους να κοιτάνε σαν χάνοι το χιόνι..

Δημοσ.

Τι παπούτσι φοράμε τώρα ρε παιδιά για να μην πηγαίνουμε σαν χεσμένοι βήμα βήμα; Έχω μποτάκια αλλά το πρωί στο παρά τσακ γλίτωσα το πέσιμο ουκ ολίγες φορές. Κάτι ξεχασμένες γκέτες (οι κλασσικές martins) που έχω θα την παλέψουν ή θα πάω για σπαγκάτο;

Δημοσ.

Τι παπούτσι φοράμε τώρα ρε παιδιά για να μην πηγαίνουμε σαν χεσμένοι βήμα βήμα; Έχω μποτάκια αλλά το πρωί στο παρά τσακ γλίτωσα το πέσιμο ουκ ολίγες φορές. Κάτι ξεχασμένες γκέτες (οι κλασσικές martins) που έχω θα την παλέψουν ή θα πάω για σπαγκάτο;

μονο αν εχεις κανενα neoprene παπουτσι εισαι οκ. αλλιως βατραχοπεδιλο και κανεις την.. παπια ^_^

Δημοσ.

αυτο που οι Αθηναιοι βλεπουν λιγο χιονι και παγο και κλεινουν σχολεια, ιεκ, μαγαζια και δεν ξερω και γω τι με ξεπερναει. Μια χαρα περπατας εξω(για Αθηνα μιλαμε παντα) και εστω τα πιο βορεια μερη ενταξει. Ειναι να μην βρουμε ευκαιρια για λουφα γενικα.

Πιστεύω ότι τα σχολεία καλά κάνουν κσι τα κλείνουν. Αν χτυπήσει κανένα παιδί θα μπλέξουν αρκετοί!

Είμαι Θεσσαλονίκη σήμερα, πολύ ταλαιπωρία στο δρόμο...χάλι μαύρο (άσπρο!).

Κσι έχω και ταξιδάκι σε λίγο, ελπίζω να ειναι καθαρή η εγνατία!

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη μαμηθηκε η υπόθεση.

Να δουμε πως θα πάμε στη δουλειά.

Στο γυρισμο Καναμε μιάμιση ωρα, υπο κανονικες συνθήκες 5 λεπτα

• Like 1
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη μαμηθηκε η υπόθεση.

Να δουμε πως θα πάμε στη δουλειά.

Στο γυρισμο Καναμε μιάμιση ωρα, υπο κανονικες συνθήκες 5 λεπτα

Εγώ έκανα κάπου 3 ώρες για 20 λεπτά δρόμο!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έκανα κάπου 3 ώρες για 20 λεπτά δρόμο!

Εγώ 2:40 για 10 λεπτά δρόμο.

ΑΛΛΑ

σηκώθηκα στις 6, ξεκίνησα 7 παρά 10 για το εργοστάσιο, δεν μπορούσα να περπατήσω στην αυλή μου. Με το ζόρι βγάζω αμάξι από πάρκινγκ και στο δρόμο πατινάζ το κάρο, οπότε μπήκα σπίτι γύρω στις 7μιση, κοιμήθηκα σχεδόν δυο ώρες και ήρθα δουλειά 10 παρά :lol:

Και φυσικά είμαι ακόμα δουλειά αλλά σήμερα το πράμα είναι χ α λ α ρ ά!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλα Θεσσαλονίκη έχει τρελαθεί η μισή πόλη σε λέω! Εγώ πάντως τράβηξα χειρόφρενο, έκανα πίσω το κάθισμα και απολαμβάνω την φραπεδιά μου!

ps: έχει και τζαμπέ πάγο έξω. Που βιάζονται να πάνε όλοι αυτοί? οεο??  :mrgreen:

• Like 2
Δημοσ.

ναι και μένα μου την έχει δώσει που όλα έχουν παραλύσει .

κάθομαι αναγκαστικά στο σπίτι γιατί τίποτα έξω δεν δουλεύει.

καταστασάρα για αργόσχολους να κοιτάνε σαν χάνοι το χιόνι..

εκτός από κλειστά σχολεία (για την ασφάλεια των μαθητών) τι άλλο έκλεισε και παρέλυσε;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...