Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε σε χάλασε Thresh που πήρες σπίτι στα βόρεια για να παίζεις με το χιόνι και βλέπεις τώρα την πλάτη του Swimmer να κάνει Snowmobile στη Βουλιαγμένης! LOOOOOOOOOL

• Like 13
  • Moderators
Δημοσ.

Δε σε χάλασε Thresh που πήρες σπίτι στα βόρεια για να παίζεις με το χιόνι και βλέπεις τώρα την πλάτη του Swimmer να κάνει Snowmobile στη Βουλιαγμένης! LOOOOOOOOOL

ΧΑΧΑΧΑ Εκλαψα

• Like 1
Δημοσ.

Tι μοδα ρε συ ; αν δεν τους σηκωσεις απλα θα παγωσουν simple logic 

Πρακτικό είναι το θέμα, δε νομίζω ότι όσοι το κάνουν το κάνουν για να κάνουν επίδειξη! :)

Και αν παγώσουν τι θα γίνει;Θα πάθει κρυοπαγήματα το μάκτρο;

Είτε είναι όρθιοι, είτε στη θέση τους, δεν υπάρχει περίπτωση να καθαρίσει το παρπρίζ από τους υαλοκαθαριστήρες.

Υποχρεωτικά θα γίνει χειροκίνητα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κάτασπρα κι εδώ είναι κι έχουμε όλο το βράδυ... :P

Δημοσ.

Προσωπικα....

ΚΩΛΟΧΑΙΡΟΜΑΙ!

Ημουν νωριτερα Φιλαδελφεια για τσαγακι, βγαινω απ'το μαγαζι και το ουρλιαχτο χαρας παιζει να ακουστηκε σε ολη την περιοχη XD

(Ναι ναι ξερω, απο αυριο με τον παγο η ζωη μας θα γινει δυσκολη... αλλα θελω τουλαχιστον για την ωρα να χαρω το χιονακι!)

post-119922-0-95582400-1483999834_thumb.jpg

post-119922-0-84048800-1483999927_thumb.jpg

post-119922-0-70609300-1483999998_thumb.jpg

Ποσταρω απ'το κινητο κ βγαινουν πλαγιαστες οι φωτο, δεν μπορω να κανω κατι γαμωτο.

post-119922-0-52600500-1483999894_thumb.jpg

post-119922-0-76583100-1483999969_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Ποσταρω απ'το κινητο κ βγαινουν πλαγιαστες οι φωτο, δεν μπορω να κανω κατι γαμωτο.

Δεν πειράζει κάνουμε και γυμναστική για τον αυχένα  :-D

Δημοσ.

Και αν παγώσουν τι θα γίνει;Θα πάθει κρυοπαγήματα το μάκτρο;

Είτε είναι όρθιοι, είτε στη θέση τους, δεν υπάρχει περίπτωση να καθαρίσει το παρπρίζ από τους υαλοκαθαριστήρες.

Υποχρεωτικά θα γίνει χειροκίνητα.

Νομίζω ότι μπορεί και να σπάσουν. Τέλος πάντων, ίσως είναι και συνήθεια αλλά εγώ όταν τύχει το κάνω.

Προσωπικα....

ΚΩΛΟΧΑΙΡΟΜΑΙ!

Ημουν νωριτερα Φιλαδελφεια για τσαγακι, βγαινω απ'το μαγαζι και το ουρλιαχτο χαρας παιζει να ακουστηκε σε ολη την περιοχη XD

(Ναι ναι ξερω, απο αυριο με τον παγο η ζωη μας θα γινει δυσκολη... αλλα θελω τουλαχιστον για την ωρα να χαρω το χιονακι!)

Νομίζω αυτό το κάνει αν τραβάς με όρθιο το κινητό. Αν τραβήξεις landscape τις ανεβάζει κανονικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...